kaslar erimez canım merak etme en kötüsü eski haline gelir oda ancak kilo alımıyla olur spor dediğim biraz bölgesel hareket.......sıkılasınca erir ve kilo almadıkça kolay kolay eski haline dönmez merak etme:1ninca:
Arkadaşlar sadece bacaklara yönelik winsor bacak platesi var, 20 dakika sürüyor ama çok can yakıcı sempatiksalakcinni.. google da aratırsanız malum siteden indirebilirsiniz, sadece 2 part.. Tavsiye ederim..
selamlar herkese,
benim de bacaklarından şikayetim var..(özellikle alt bacaklarım) vücuduma göre kalın duruyorlar..yani spora başladım yürüyüş yapıyorum faydası olur mu bilmiyorum ama nette "slim flash" diye bir şey okudum. 40 dk içinde 4 cm inceltiyomuş..böyle şeyler ne kadar inandırıcı olabilir bilmiyorum ama garantiliymiş..acaba denense mi diye düşünüyorum..haftada en fazla 2 kereymiş..ilk uygulamada 40 dk.da 4 cm inceliyomuşsun..kullananlar var mı acaba???
Merhaba arkadaşlar ben radyo frekans yöntemi ile bacak bölgemden 6 seanta 2 bedene yakın inceldim,tavsiye ederim.İlk uygulamada biraz acı ve morarma oluyor daha sonrakilerde o kadar acı hissedilmiyor.40 dakika uygulama sonrasında bacaklarımda 6cm incelme oluştu.Aynı uygulamayı göbek bölgemde denedim daha fazla başarı aldım.artık 2 kat göbeğim yok.
ben de cecily den gaz alıp pilates bandı şiparişi verdim..yarın gelicekmiş..başlıcam..ya zayıfım ben ama neden bacaklarım böle oturunca çukur çukur anlamış değilim...sinir oluyorum.
pilaets yapıcam bakalım...çok umutluyum...
plates bandı ne cnm lastiğini topunu duydum bunu ilk defa duyuyorum neye yarıo tam olarak benim derdim diz ile bilek arası kalınlık ooff offmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?