aynı sorundan bende bıkmıştım denemediğim yöntem kalmamıştı.Geçen 1-2 hafta önce soft kesse diye internet sitesi üzerinden bir ürün aldım lastikli yüzeyi çok yumuşak, üçüncü kullanımdan sonra ne siyah nokta ne de kızarıklık kaldı kesinlikle tavsiye ederim.
Aynı problem bendede vardı kızlar hatta o kadar kötüydükü ev arkadaşım bulaşmasından korkuyodu kendine kıpmırzı oynayarak iyice kötü olmuş batıklar,izler kanverengi.Hatta cilt kanseri olduğumu düşünenler çıktı.batıklar vardı bide üstüne oynayınca eşofmanım sıyrılsa korkardım biri görecek diye.kafayıda çok takmıştım yolda gördüğüm cillop bacaklı kadınlara bakıyordum sürekli sapıık gibi.delikafadulden
neyse sadede geliyim eşim askere gitti 6 ay almadım bacaklarımı mağara adamı gibi gezdim, hamamda kese yaptırdım çünkü ben keselerken yoruluyordum, bebe yağıyla hemlendirdim ve asla oynamadım eşim askerden geldikten sonra jiletle aldım.
şimdi cillop gibi etekde giyiyom şortda.kese ve oynamamak yeterli
izleride kafayı takmayın yanık izleri bile cilt kendini yenilerken geçiyo bunlar zaten geçer.hihoyyyt
öncelikle herkese meraba buraya üye olmamın başlıca sebebi her türlü bacak sorunsalım. bahsettiğiniz batıklar ve lekeler ben de de var ve insanın psikolojisin bozuyor hele de yaz ayarında. cilt uzmanları ve ev yapımı tariflerden sonuç alamadım ve kafama göre expigment kullanmaya başladım, başlarda tabii ki umutsuzdum hatta ilk günler derimi kızarttı bile ama sabrettim on gündür düzenli olarak bu kremi sürüyorum %4'lük olanını ve gerçekten de yileşme var bir kaç ay daha kullanacağım tabii bir yandan da keseler nemlendiriciler vs kullanıyorum. size öneririm ama dediğm gibi başlarda kızarabilir cildinz. umutsuzluğunuzu biraz kırabilirsem çok sevinirim:
bacaklarıma kese yapıyorum,banyodan sonra nemlendirici sürüyorum yine aynı yine aynı batıklar hala var sanırım tek çözüm ara sıra jilet mi yapmak acaba :uhm:
ben 22 yaşındayım bende de batık sorunu var kızlar acba diyorum ileriki yaşlarda geçermi
ben 30 yaşındayım sorunum var diyen var mıCADIARZU
Aynı problem bendede vardı kızlar hatta o kadar kötüydükü ev arkadaşım bulaşmasından korkuyodu kendine kıpmırzı oynayarak iyice kötü olmuş batıklar,izler kanverengi.Hatta cilt kanseri olduğumu düşünenler çıktı.batıklar vardı bide üstüne oynayınca eşofmanım sıyrılsa korkardım biri görecek diye.kafayıda çok takmıştım yolda gördüğüm cillop bacaklı kadınlara bakıyordum sürekli sapıık gibi.delikafadulden
neyse sadede geliyim eşim askere gitti 6 ay almadım bacaklarımı mağara adamı gibi gezdim, hamamda kese yaptırdım çünkü ben keselerken yoruluyordum, bebe yağıyla hemlendirdim ve asla oynamadım eşim askerden geldikten sonra jiletle aldım.
şimdi cillop gibi etekde giyiyom şortda.kese ve oynamamak yeterli
izleride kafayı takmayın yanık izleri bile cilt kendini yenilerken geçiyo bunlar zaten geçer.hihoyyyt
bende topuk taşıyla ve keseyle ovdum baya iyi geldiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?