Benimde durumum gün geçtikçe daha iyi gibi. Kendime özgüven geldi nerdeyse etek giyinicem :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba arkadaşlar bende bu bantlardan aldım yaklaşık bir aydır düzenli olarak takmaya çalışıyorum. Çalıştığım için geceleri takabiliyorum rahatsız ettiğnde çıkarıyorum. Düzeliceğine inanıyorum. Gelişmeleri buradan yazacağım kızlar .Benimde durumum gün geçtikçe daha iyi gibi. Kendime özgüven geldi nerdeyse etek giyinicem :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok teşekkür ederim hemen araştırıyorum :)Tatlımm ebay diye bir site var oradan bulabilirsin ve güvenebilirsin kesinlikle. Bende bir arkadaşım üyeydi onun vasıtasıyla aldım. Pay pall diye bişi var ona üyelik lazımmış. Yalnız yaşın daha çok genç nette gezinirken dr veli lök ün gece atelini gördüm. 15 yaşına kadar diyo ama sen daha gelişimini tam anlamıyla tamamlamadığın için işe yarayabilir onu da araştır derim..
Arkadaşlar son durumunuz nedirCanim son durum nedir? Duzenli kullaniyormusun? Degisim var mi? Ben cok duzenli takmadigim halde pantolonlarimda degisiklik oldugunu farkedebiliyorum. Tabi bu cok kucuk bir ilerleme ama umidim artti. Firsat buldukca takiyorum.
evet bende bugün rastladım. bacak şekillediri yazınca direk facebook da çıkıyor. kullanan varmı acaba bu ürünü varsa sonucunu bildirebilir mi ?Kızlar bacak şekillendirici silikon die bişeye rastladım instegramda bu isimle aratabilirsiniz
Bacak bandı kullanan arkadaşlar durumunuz nedir gerçekten bir düzelme oldumu lütfen cevap verin ben bir ay kullandıktan sonra bıraktım gerçekten merak ediyorum
Arkadaşlar ben yaklaşık 1 aydır yapıyorum bacaklarımda değil ama iç diz kemiklerim acıyor normal öi??
kullanan arkadaşlar, ebaya baktım ama hangisini alacağımı bilemedim yardımcı olurmusunuz üçlü mü ikili miEki Görüntüle 1450720 Eki Görüntüle 1450721
arkadaşım bizleri bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. çok güzel bir konu olmuş. bende bunlardan alıp denemeyi düşünüyorum. hatta ben bunu ilizarov yöntemini araştırırken kendi kendime neden bacaklarımı bağlayınca düzelmesinki diye düşündüm. bir 2 kez bağladım fakat çok sıkı olduğundan rahatsız olup bıraktım. şimdi burada görüyorumki yalnız değilmişim. bende denemek istiyorum .merhaba arkadaşlar geç oldu ama kusura bakmayın lütfen babamın sağlık sorunları sebebiyle uzun süredir yazamadım.
Öncelikle ben 2 ay kadar bir zaman dilimini kesintisiz günde en az 3saat takarak geçirdim. Uyuşmalar, sızlamalar çok normal. Pantolonlarımda düzelme oldu. Ben kendimi anlayabilmek adına mezüre ile açıklığın milimetrik olarak ölçümünü yapıyordum. Kapanma da milimetrik oldu ama sizlerde takdir edersiniz ki yaşlarımız hele de 20yi devirdiyse kemik yapısını değiştirmek güçleşiyor haliyle. Uzun soluklu bir süreç olacağı kesin. Zaten klavuzunda bile 3ile 6ay arasında ancak etki gösterir diyor, varın gerisini siz düşünün.
=dmltnl; vaktin varsa ve azimliysen devam et derim. Çünkü zaten bu kemik yapısına hiç bir müdahale olmazsa belki sende de vardır uzun süre ayakta kalmakta ya da yürümekten sonra dizlerinde müthiş bir ağrı olur. Bunun sebebi de bacaklar çarpık olduğundan dizde olması gereken kemik aralığının tek bir tarafta olmaması ve kemiklerin zaman içinde birbirine değmesidir. Yani bu şu demek kemikleri düzeltemezsek çok ileri ki yaşlarda zaten ameliyat olmak durumunda kalacağız. Bunları kendi kafamdan değil bir kaç doktorun tezinde okuduğum için bilgiyi veriyorum.
=toranj; diz kemiklerinin acıması normal çünkü uzun süre sıkı bir şekilde birbirine değerek kalıyor.
=asya; ben 3'lüsünn daha etkili olacağını düşündüğümden (çünkü tuttuğu alan fazlalaşıyor) 3'lü kullanıyorum. Ben 3lü derim ama karar senindir arkadaşım.
Sorularınıza yeterli cevap verebildim mi bilmiyorum arkadaşlar ancak sorunuz olursa yine cevap vermeye çalışırım.
arkadaşım bizleri bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. çok güzel bir konu olmuş. bende bunlardan alıp denemeyi düşünüyorum. hatta ben bunu ilizarov yöntemini araştırırken kendi kendime neden bacaklarımı bağlayınca düzelmesinki diye düşündüm. bir 2 kez bağladım fakat çok sıkı olduğundan rahatsız olup bıraktım. şimdi burada görüyorumki yalnız değilmişim. bende denemek istiyorum .
ewt ben zaten daha önce bunu denemiştim korseyi daraltmıştım bacaklarıma uygun hale getirip kullanıyordum. onu çıkardım 3 gün kullandım sonra dün kullanmadım mesela. çünkü çalıştığım mağazanın şubesi değişti ve eve ancak bu saatte gelebiliyorum . pek zamanım olmuyor ve ayakta çalıştığım için bacaklarım ağrıyor. ama tüm bunlara rağmen yapıcam bir şekilde devam etmeye çalışıcamRica ederim arkadaşım. Yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana.
Yalnız değilsin merak etme :) Eğer alamıyorsan bunu şallarınla veya korselerle de gerçekleştirebilirsin. Bu bantların tek farkı termal olması yani sıcak tuttuğu için kemikler bir nebze olsun yumuşuyor ya bunu sağlıyor. Benim bantlarımın kenar cırtlarında yırtılmalar oldu bende termal tayt giyinip korse ve şal ile de bağlıyorum çoğu zaman. Bu da bir yöntem benim için :) Düzenli yapıp bizi de burdan bilgilendirirsen sevinirim. Sadece bu yöntem değil tabi ki başka bir yöntemin varsa da bilmek isterim.
Ardaslar bu bandi hangi siteden aldiginizi yazarmisiniz birde fiyatini
meraba arkadaşlar fiyatını yazarsanız sevinirim
Sizde bir ilerleme var mı yapıyodunuz sanırım düzenli olarakMerhaba arkadaşlar, ebay sitesinden yahut aliexpress sitesinden güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Fiyatlar dolar ve euro üzerinden. 20dolara da var 50dolara da. Kafanıza hangisi yatarsa onu alırsınız.
Bu arada forumdan epey uzak kaldık. Var mı yapan arkadaşlarda ilerleme ya da başka bir yöntem bulup bu sorunu halledenler??
Sizde bir ilerleme var mı yapıyodunuz sanırım düzenli olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?