bacaklarımın üstlerinide aldırıyımmııııı

bence diz kapağının biraz üstünü al bi dene kalın çıkarsa alma daha yukarıları :)) renkli giysiler için kullanılan deterjanlar gibi önce görünmeyen bir yere dene bişi olmazsa tüm al sonucu yaz denersen bende almayı düşünüyorum çünküsempatiksalakcinni

canm benm de azdı annem alma diodu ama elbise giyince dikkat çekio alt pırıl pırıl üstte sarı sarı uzun kıllar.ennde sonnda alacaksın bunu kaçış yok.

sımdı adet oluyorum 3 5 gun sonra agdaya gıtcem bıde su uste yapıstır bı bakım nası cıkcak dıyım kaydirigubbakcemile3

benim baldırımda tüydü aldım. üstelik baldır alt bacaktan daha çok acıyor. şimdi berbat toplayamıyorum.

Kesinlikle aldır. Sirle aldırırsan baay da azalıyor zamanla. Ben dört beş yıldır aldırıyorum, alt bacak 3 haftada çıkıyorsa üst bacak en az 2 ayda çıkıyor. Merak etme ağdayla alınan tüy kıl olarak çıkmaz.

bebiş sen sarımısın esmermısın ben esmerımde tuylerımde baya bı sert oluyosempatiksalakcinni

ondan yanı korkum annemde dıyo hep daha kalın cıkar dıye:2:

kumralım kuşumben üst taraflara hiç dokunmamıştım tüyler yumuşaktı ama upuzundu ve siyahtı morelim bozuluyordu alayım bakayım ne olcak dedimsempatiksalakcinni
alt taraftan geç uzuyor ve seyrekleşti yaptır bence çok güzel oluyor kaymak gibi eğer dayanabilirsen ve cildin hassas deilse limon tuz uygula bikaç gün kaydirigubbakcemile5

madem kuaförde yaptırıyosun sir ağda ile aldır gitsin. Jilet değil sonuçta berbat etsin. pırıl pırıl mis gibi ollll zemuszemus

benim baldırımda tüydü aldım. üstelik baldır alt bacaktan daha çok acıyor. şimdi berbat toplayamıyorum.

ama sen neden oyle dedııııııneyvahedigeldismile

bakın ne dıyo kızlar yaaaaa

bugun adetım bıtıyo yarın falanda agdaya gıtcem 2. kez orayı aldırcamzemuszemus

baldırımıda aldırmak ıstıyorum kızada soruyum cok cıkarmı diyim bakalım

eger kı tuylerın siyah deılse sakın dokunma alma benımde acık kahve renkte tuylerım ust bacak kısmımda o yuzden ellemıyorum zamanla rengıde koyulasır dahada uzun olur dıye almıyorum gerekte yok bellı olmuyosa nıye kendıme ıs cıkarayım kı baska yerlerımı guzellestırıyorum

öfff aldırmadım üstleri ama bıraz aldım bakcam

bı kere yapıstırdım azcık bı yere bakcam nası cıkacak ona gore alcam artıkın

kuafor alma sakın çogalır dedı:1no2:

Ben jiletle bile aldım üstleri aşırı tüylenme falan olmuyor.

Konuyla ilgisi yok ama birşey soracağım..Kuaföre ağda yaptırmaya giderken ne giyiyorsunuz?

Bacakları aldırırken falan giydiğiniz şeyi çıkartıyorlar mı?

bilmiyorumkismile

aldır gitsin ya ama sir ağdayla aldır şekersiz olanlarndan şeker çok besler aman dikkat:1shok::1shok:

ilahi pinkstar mecbur iç çamaşırla kalacaksın ama gözden çıkarabileceğin bi eşofman götür agda,yağ mahvolur kıyafetlerin

ilahi pinkstar mecbur iç çamaşırla kalacaksın ama gözden çıkarabileceğin bi eşofman götür agda,yağ mahvolur kıyafetlerin

aldıgın yerede bağlı sekerim malum orayı aldırcaksan alt tarafı tamamen cıkarıyonlaelaelaelaelae

cok utanc verıcı yaaaa

ama alısıyosun 5 dk ıcınde-tatlicadiarzu-

ya bide bu normal ağda besler dıyoruz ya hanı yapıstırıyoruz cekıyoruz ne ara besliyo bu??????:1ninca::1ninca:

arkadaşlar aslında ağda beslemiyo bence,ağda sonrası kullanılan yağlar besleyebiliyor,ağda kalıntılarını çıkaran yağlar varya hani ,bunlar besliyor olabilir ama şöyle yaparsanız belli ölçüde bu olumsuzluktan kurtulabilirsiniz;
aspirin ve limon karışımından oluşan sıvıyı ağda ve ağda sonrası yağları sürdükten sonra aspirinli limonlu suyu sürerseniz bölgedeki yağı nötralize etmiş olursunuz.
gözeneklerin bu yağ kalıntılarından temizlenmesi gerek ,beslenmemesi için.
bide şöyle bi durum var,herkeste bu tür bi kıl beslenmesi olacak diye bi durum yok,herkesin hormonal yapısı aynı değil çünki ,bazı reseptörlere duyarlılıkla ilgili daha çok,yani dielimli kişide hormonal bozukluk var ve dolayısıyla androjen reseptörlerine duyarlılık söz konusu oluyor,bu duyarlılığı ola kişiler daha çok bu denli risk altında olabilir.
genelleme yapmak bu sebeple çok sağlıklı değil...

bacaklarımın ustunude aldırdım gittiiiiii

kac ay oldu aldıralı daha oyle asırı bı çıkış yok kızlar herkes aldırsın bence sempatiksalakcinni

Ben her türlü ağdayı kullandım. Şekerlisini de şekersizini de, pudralısını da...
Hepsi aynı bence. Hiçbiri çoğaltmıyo.
Hatta ben turuncu normal (şekerli) ağdalardan neredeyse 2 sene kesintisiz kullandım. Beslemedi aksine azalttı
Bacaklarımın üst tarafında hiç yok desem yeridir ama yine de alıyorum yazın şort falan giydiğim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…