bacaklarımın üstlerinide aldırıyımmııııı

yafrimu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
533
1
0
İstanbul
kızlar ben baya tüylü bi kızımzemuszemus

baldırlarımda hanı alt bacak degılde ust bacaklarımda kıllı benım altları alıyorumda cevremdekı herkes ustlerı alma erkek gıbı cıkar dıyo sızce napmalıyımguclubacismile

kuafore aldırıyım dıyorum ama korkuyorum hadı cogalırsa erkek gıbı cıkarsa:sm_confused:

benim belli olmayacak derecede çıkmasına ragmen aldırırım.
bugune kadar da artmadı hiç aksine sir kullanıldıgı ıcın ıyıce yok olma derecesıne geldı
bence rahatsızsan cekınme bile

benim üstünde yok ondan almadım hiç ama bazen görüyorum altta alınmıs üstte hafif belli hos durmuyor sende rahatsızsan al sir agdayla alırsan azalır

sir le aldırırsan azalır dıyosunuz CADIARZU

kuafore aldırıyım gitsin o zaman ama etrafımdakı buyukler hep sakın alma başdemezsın cok cıkar dııyp duruyo korkutuyo benı hepsı..

aldırdıktan sonrada limon falanmı sursem???

limonmu suruyum tuzlu, yoksa sogan suyumu suruyum kızlar

ayyy yooookkk çoğalsa benim çoğalırdı:)
hatta bu yaz aldırma gereği bile duymadım o denli azaldı..
ki ekstra bişi sürmedim yapmadım..
azalsın ıstıorsan azaltıcı zımbırtılar var işe de yarıormuşş çok arkım kullandı memnun kaldı
onlardan kullanırsın aldırdıktan sonra

bana kalırsa ne limon nede sogan sür eğer azalsın diyorsan bıoderin serumları var onları sür

hahh bioder onu demek ıstemıstım ben de
ama adı aklıma gelmemıstı :)

aldır cnm alt tertemiz üst tüylü denize girmek zor olur mini elbise giymek zor olur hastanelik işin olsa zor olur her açıdan düşünmek lazım daha hoş durur pürüzsüz tertemiz serum kullanabilirsin yada lazerle tek seferde kurtul

bence de aldır ben alıyorum alt bacak 20 günde çıkıyorken üst 1.5 ayda ancak çıkıyor. ben ağda bazen de epilatörle alıyorum. sorun olmuyor.

demı aldırıyım ben sengözlerimebaksanab

guzel kız oluyum

kuafore sirle aldırıyım azalsın iyice o serumlar ne kadarkı cokmu pahalıdır????

lazere gıtme ımkanım yoksımdılık ama ılerde bakalım..

bıde şey yapsam kızlar işe yararmı??

cok sıcak havada terasa cıksam gunes kremı surup guneslensem gobegımdekı tüyler sararmıkıı yaaa denıze gıtcem heryer kıl tüy pofff

hiç korkma aldırr çok geç ve azçıkıyolarrr
merak etmeee
ben makineyle alıyorum 2ayı buluyor oradakilerin çıkmasıı

ay bu annem beni öldürcek korkutuyo beni yaaa şimdi ordakıler tüy aldırdıktan sonra kıl çıkar dıyo :teselli:

ama herkes çıkmaz dıyo aldırcam adetim bitsinde bide limon tuz surerım arkasından soğan suyu surerım bıde denıze gıderım güneşte yanarııııııııııım bida çıkmaz
sositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositososito

valla bende yıllalrdır hep alt tarafları alıyordum...dedmki altlar kaymak gibi üstler tüylü olmaz:roflol:kafama esti ve aldım 3 aydırda alıyorum hiçte kalınlaşmadı aksine eskisinden daha yumuşak çıkıyorlar

bebiş sen sarımısın esmermısın ben esmerımde tuylerımde baya bı sert oluyosempatiksalakcinni

ondan yanı korkum annemde dıyo hep daha kalın cıkar dıye:2:

alt kısım alınmış üst kısım alınmamış bi bacak düşünemiorum aldır tabiki ne o alt pürüzsüz üst kısım kıllı kıllıa.s

alt kısım alınmış üst kısım alınmamış bi bacak düşünemiorum aldır tabiki ne o alt pürüzsüz üst kısım kıllı kıllıa.s

annem dıyokı dokulur kaydirigubbakcemile3

kendı gıbı sanıyo benı ne bılsın orman gıbı kıllı oldugumukaydirigubbakcemile3

başa cıkamazsın dıyo sımdı tüy onlar aldırınca kıl cıkar pısman olursun dıyo kafamı karıstırıyo yaaaaalsanaalsanasmile

olmadı uğraşamazsan traş yaparsın canım iki dklık şey yani kesinlikle al diğer türlü bana komik gelio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…