Lekeler, Çiller Bacaklarımdaki korkunc kahverengi batık izleri :(

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

kArA1903

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2011
46
1
36
İstanbul
Kızlar benim bacaklarımda korkunc durumda napıcam bilmiyorum...bacaklarımda batıklar oluyo cok fazla onlarla baya bi ugrastım ve 3 senedir kahverengi lekeler var gitmiyo bunlar lazer yaptır dediler lazerden sonuc almadım :( lekeler aynı duruyo bu sorunu yasayan varmı ? Yada bana önerebileceğin herhangi bişey?

bir kere batık olmaması için epilatör kullanma, ağda kullan. olanlar içinse piyasada bulunan leke giderici kremleri deneyebilirsin. kimyasal içeriyorlar ama senin için büyük bir problem oluşturuyorlarsa doktorun tavsiye edeceği kremleri dene derim.

Kızlar benim bacaklarımda korkunc durumda napıcam bilmiyorum...bacaklarımda batıklar oluyo cok fazla onlarla baya bi ugrastım ve 3 senedir kahverengi lekeler var gitmiyo bunlar lazer yaptır dediler lazerden sonuc almadım :( lekeler aynı duruyo bu sorunu yasayan varmı ? Yada bana önerebileceğin herhangi bişey?

bende o lekeler sürekli olur canım bunun için ben senede 1 kez bir kaç günlügüne kaplıcalara gidiyorum inanılmaz iyi geliyor ve agda yapıyorum jilet yada epilasyon yaptıgım zaman batık oluo ben onlarla ugaşıorum ve lekeler kalıyo sürekli yaşıyrum bunu çok can sıkıcı bişey

Benimkiler ayak bileğimden diz kapamağa kadar nerdeyse her tarafında büyük koyu kahverengi ve yer yer mor lekeler var :( napıcam bilmiyorum ne etek giyebiliyorum ne şort güneşe çıktığımda lekeler dahada koyulaşıyor üstelik:43:

kızlar sadece bir fikir suncam ne kadr işe yarar blmyrm :) ben yüzüme pirinç suyu sürüyorum bkac tane sivilce lekem vardı geçirdi onları. belki bacaktaki lekelere de iyi gelebilir. bide muhtemelen o lekelerin olduğu bölümler kuru kuru duruyodur. zeytinyağının tedavi edici özelliğinden yararlanablrz. bide ben bu aralar yapyorum ve faydasını görür gibiyim :) banyoda liflennce köpüklüyken bildiğimiz bulaşık süngerinin yeşil tarafıyla bacağımda daireler çiziyorum (braz bastrarak tabi :) ) her zaman kese yapmak mümkün olmuyo ama bu çok pratik. ve batıkları baya baya çıkaryo (hepsini değil tabi):1:

Kızlar benim bacaklarımda korkunc durumda napıcam bilmiyorum...bacaklarımda batıklar oluyo cok fazla onlarla baya bi ugrastım ve 3 senedir kahverengi lekeler var gitmiyo bunlar lazer yaptır dediler lazerden sonuc almadım :KK43: lekeler aynı duruyo bu sorunu yasayan varmı ? Yada bana önerebileceğin herhangi bişey?
Nasil gectimi lekeler benimde cok kotu lekeler gecmiyor hep epilatör yüzünden

Back
X