Bacaklarımdaki izler!

Kaizen-

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2015
1.257
2.255
53
Arkadaşlar merhaba öncelikle konuyu doğru yere mi açtım emin olamadım ama, şöyle bir sorunum var. Makine sonrası oluşan her batığı çıkarmak için uğraşırken bacaklarım deliş deşik oldu resmen ve izleri geçmiyor, çok kötü duruyor bunun için bi çözümü olan var mı?

Bacaklara kabak lifiyle kese yapmak batıkları önlüyor ama oluşan izler hakkında bir fikrim yok.

banyodan sonra cildin yumusamisken ponza tasida surebilirsin
cok bastirmadan ama hafif hafif
batiklari cikariyor

Her duşta yapmanıza gerek yok, haftada 1-2 kere yapsanız yeterli olur. Kabak lifi biraz sert oluyor, ılık suda 5 dakika yumuşamasını bekleyin, sonra suyla ıslattığınız bacaklara kese yapın.
tamamdır teşekkür ederim

Dışarı çıkarken izlerin gözükmemesi ve güzel gözükmesi için bacak spreyi kullanabilirsiniz.gecici bir çözüm olarak yazmak istedim.

Sürekli makineyle alma, bir ay jiletle al, sonra kıllar olması gerektiği gibi uzuyor. Makine kullandığında batık filan olmuyor. Ben öyle yapıyorum, tavsiye ederim.

Sürekli makineyle alma, bir ay jiletle al, sonra kıllar olması gerektiği gibi uzuyor. Makine kullandığında batık filan olmuyor. Ben öyle yapıyorum, tavsiye ederim.
makinemden de hiç memnun değilim hep başka şekilde alıp düzeltiyorum sonra 1 kez makineyle alınca tekrar berbat oluyor

Merhabalar , sorununa çözüm bulabildin mi acaba ? benim bacaklarımda berbat durumda da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…