• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bacaklarim mahvolmus durumda

canım jiletle al kepek kepek oluyor ama düzeliyor ama almadan önce krem sür yoksa sonra çok yanıyor ağda değil de makina yapıyor bence

ben su an yurtdisinda oldugumdan ve burasi buzz gibi oldugundan uzun corap giyiyorum ayni sekilde bacaklarimda hep kil donmeleri olustu :(
daha onceden de arasira olurdu kese yapardim gecerdi;
keseyi killar donunce yapmamali sadece; oncesinde de yapmali ki killer rahat ciksin ve donmesin

ben su an yurtdisinda oldugumdan ve burasi buzz gibi oldugundan uzun corap giyiyorum ayni sekilde bacaklarimda hep kil donmeleri olustu :(
daha onceden de arasira olurdu kese yapardim gecerdi;
keseyi killar donunce yapmamali sadece; oncesinde de yapmali ki killer rahat ciksin ve donmesin

bende almanyada yasiyorum ve gercekten soguk oluyorrr o yüzden biliyorum yani evet keseyi denedim ve bayagi ise yaradi herkese yorumlarindan dolayi cok ama cok tesekkür ediyorummm cok saolsun herkesss... :)

arkadaşlar aynı dertten muzdariptim. makine yüzünden hep kıl dönmesi oldu.. aynı süre ile çıkmıyordu tüylerde.. jileti de denedim iyice tahriş oldu.
kuaförüm bana topuk taşını bacaklarıma çok hafif olarak sürtüp öyle almamı önerdi.. bu bende işe yaradı gerçekten.. peeling etkisi yapıyormş.. deriyi temizledi tüm tüyleri kaldırdı öle aldm.. uzun zaman sonra bu pürüzsüzlüğe kavuştuğm için mutluyum. umarım sizlerde de aynı etkiyi yapar.. sevgiler.

ya bendede var offff çok kötü bişey bu yaa:( dktor almcksn sürten bişeyle dedi ne yapayım almadan da olmazki lazerede para yok o kadar ve memnun olan pek kimse görmedim yaa başka çaresi olan yokmu......

para yok pul yok demeyin kızlar .1 tl ciden bir adet topuk taşı alıp,ağda yapmadan önce iyice bacaklarınızı ovun 10 ar dk snra kese yapın birazcık ve en son ağda ..en kötü batıkları olan bile süper bacakları olurrrr bana güveninn:3:

slm, bacak ve sorun başlığını görünce daldım :) bende aynı sorunu yıllarca yaşadım(6 yıl ) son 1 yıldır rahatım. benim alt bacağımda tüyler hep batıktı. morarmış küçük olanlar kızarıklık biçiminde olanlar, görünen ama yüzeyde elini değdirince hissedilmeyenler.. her türü mevcuttu. birde ne yazık ki alışkanlık haline getirmiştim sıkıyordum hep batıklarımı. sıkınca kıl çıkıyordu .. bazen küçük bir ilthapla beraber. uğraşım olmuştu bacaktaki batıkları sıkıp kılları çıkarmak.. tabi bacaklarım leke leke oldu bu yüzden.. hatta o zamanlar bir başlık vardı forumda biri saymıştı batık lekelerini bende oturup saymıştım bir bacakta 20 küsür leke vardı diğeride aynı şekil.. neyse çok uzattım geçen sene dermotolağa gittim. ve lazer epilasyon önerdi kıl çıkmazsa geçer dedi.masraflı oldu ama yaptım çünkü moralim çok bozuluyordu sonu gelmiyordu. 3 seanstan sonra kıllar çok ince çıkmaya başladı ve batık kalmadı ve lekeler geçti büyük ölçüde en azından etek giyebiliyorum artık.. hiç etek giyemezdim kısa pantolon giyemezdim. şu an öle sorun kalmadı şükür denemenizi tavsiye ederim arkadaşlar ben çok çekmiş biri olarak masraflı oluyor ama değer.. seansı 250 liraydı ve kontrolle beraber 6 kez yaptılar yani 750 liraya kurtuldum batık derdinden ve lekelerin çok büyük bir kısmından..
çok uzun oldu kusura bakmayın ama bende dolu dolu bu sorunu yaşamış, dert etmiş biri olarak yardımcı olmak istedim..umarım sizde iyileşirsiniz

Back