• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacaklar ve jilet

Mrsyanlis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
798
438
103
Kızlar bacaklarınızı jiletle nasıl pürüzsüz yapıyorsunuz?

Bunun için öneriniz var mıı.

Ağdadan vazgeçiyorum su dakika. Bugün jiletle aldım. Ama sanki elediğimde eliyor gibi özellikle baldır kısımı. Ve baktığımda yakından oradaki tüyllerin başı belli oluyor gibii.

Bu konuda tecrübeleirniz var mı?

Ağda dan neden vazgeciyosunuz ki bende hep ağda yaptiriyorum jiletle çok çabuk çıkıyor kökten alınmadığı için ama biraz bastırarak alırsanız jilet venusle pürüzsüz oluyor

E zaten öyle olur jiletle.
Siyah noktacıklar kalır.
İki güne de minicik uzar.
Bacak için pek mantıklı değil bence.

Ağdadan vazgeçiyorum su dakika. Bugün jiletle aldım. Ama sanki elediğimde eliyor gibi özellikle baldır kısımı. Ve baktığımda yakından oradaki tüyllerin başı belli oluyor gibii.

Ne kadar yaparsan yap öyle olmuyor
Onun tek çözümü lazer ;)

Jiletle hic bir zaman o aksam disinda puruzsuz kalmaz bacaklarin. Hele yasinda gencse hormonlardan oturu ertesi gun kizarir.

Bunun icin bacagi gerdirmek ve jileti hafif bastirarak 3-5 bicakli jilet kullanmayi oneriyorlar. Ama bilemem.

Ağdadan sonra jilete geçmenizin sebebi nedir?
Suan çalışmıyorum masraflarımı kıstım, ağda yaptırmak için 100 tl gidiyordu her ay.

Evde belki jiletlede bir çözümü vardır diye düşündüm. Kısa süreli olsada. Çalışınca lazerde düşünüyorum o yüzdende

Jilet yerine agdayi tercih ederim. Jiletle basedebilecekmisin. 2 3 gunde bir belirir.

Suan çalışmıyorum masraflarımı kıstım, ağda yaptırmak için 100 tl gidiyordu her ay.

Evde belki jiletlede bir çözümü vardır diye düşündüm. Kısa süreli olsada. Çalışınca lazerde düşünüyorum o yüzdende
Canım ağda setleri var makine ve kartuş şeklinde onlardan alsan evde yapamaz mısın? Set olanlar şu an 35 lira falan, kartuşlar da sesu 5 lira civarı. Bir denesen? Lazere geçeceğinde yine jilete dönersin.

Canım ağda setleri var makine ve kartuş şeklinde onlardan alsan evde yapamaz mısın? Set olanlar şu an 35 lira falan, kartuşlar da sesu 5 lira civarı. Bir denesen? Lazere geçeceğinde yine jilete dönersin.
Kendim ağdayla sağlıklı sonuç alamam, özellikle genital ve arka bacakta :/ bana ağda yapabilcek bir arkadasımda yok. Suan en makülü jilet sanırım..

Kesınlıkle agdayı bırakma. Nıye 100 tl? Benım oturdugum semtte komple agda 70-80 cıvarı. Ama burda yaptırmıyorum baska semtte yakında aynı agda 40 tl. Daha uygun bır yere gıdebılırsın belki

Kendim ağdayla sağlıklı sonuç alamam, özellikle genital ve arka bacakta :/ bana ağda yapabilcek bir arkadasımda yok. Suan en makülü jilet sanırım..
Ahahaha benim gibi beceriksiz bile becerdiyse becerirsin aslında ama nasıl rahat olacaksan öyle devam o halde tatlım. Yalnız traş köpüğü falan kullan ve fazla bastırma işlemden sonra da muhakkak krem sür.

benim jiletle hic siyah nokta falan kalmiyo cok puruzsuz oluyo
markasi w ile basliyodu hatirlamiyorum
bi ara bakar yazarim size

Ahahaha benim gibi beceriksiz bile becerdiyse becerirsin aslında ama nasıl rahat olacaksan öyle devam o halde tatlım. Yalnız traş köpüğü falan kullan ve fazla bastırma işlemden sonra da muhakkak krem sür.
Teşekkür ederm canım.. :) ay senin çok tüyün yoktur hatta sen tüy ben kıl o yüzden hayatta temizlenmez benim ki:))

Back