• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacaklar için en iyi nemlendirici

yazabombagibigiriyorum

Diyetteyiz
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
271
478
53
Bacaklarım için kullandığım nemlendiriciler gözeneklerimi tıkıyor ve o şişliklerle oynayınca yara oluyor. Gözenek tıkamayan bir nemlendirici öneriniz var mı akneli ciltlere uygun? Isis pharma'nın batıklar için olan nemlendiricisini denedim, o da alerjik reaksiyona sebep oldu.

Ben tüm vücut bebek yağı kullanıyorum
El ve saç nemlendiricisi olarak da hindistan cevizi yağı

Ben de 5-6 sene kadar önce kullandım zaten vücudumdaki sivilcelerden o sayede kurtuldum. Ama şimdi çıkmak için bahane arıyor gibiler. Ne sürsem çıkıyorlar :KK43:
Bişey sürmesen?? Olmaz mı. Ben normalde bişey kullanmıyorum ama gebelikten dolayı çok çatlak olmaması için kullanıyorum

Ben de o çözümü bulmuştum en sonunda :) Ama yaşım da ilerleyince ve akneli ciltler için temizleme jelleri kullanınca çok kurumaya başladı.
Temizleme jelleri kadar cildi kirleten, yapısını bozan bişey var mı acaba.. Yeşil ve kahverengi sabunlar var. Doğal sabunlar.. Onlar hem sivilce gideriyor, hem cilde zararı olmadığı gibi bembeyaz patlatıyor yüzü onları kullanmanı tavsiye ederim :)

Temizleme jelleri kadar cildi kirleten, yapısını bozan bişey var mı acaba.. Yeşil ve kahverengi sabunlar var. Doğal sabunlar.. Onlar hem sivilce gideriyor, hem cilde zararı olmadığı gibi bembeyaz patlatıyor yüzü onları kullanmanı tavsiye ederim :)
Onları da denedim çorak çöllere döndü cildim :)

Roaccutane kullan, ben tarla gibi sivilcelerim den 5ayda kurtuldum. Bebek gibi şimdi
roacuttan benim arkadaşım kullandı çok ağır yalnız, hatta bir yıl falan çocuk bile yapamıyormuşsunuz öyle söylemişti. cildi pürüzsüz oldu yüzü çok kötüydü hem delişk delik hem de akneliydi, çok iyi oldu ama ağır bir ilaçmış doktor kontrolünde kullanılması gerekiyormuş

roacuttan benim arkadaşım kullandı çok ağır yalnız, hatta bir yıl falan çocuk bile yapamıyormuşsunuz öyle söylemişti. cildi pürüzsüz oldu yüzü çok kötüydü hem delişk delik hem de akneliydi, çok iyi oldu ama ağır bir ilaçmış doktor kontrolünde kullanılması gerekiyormuş
Evet ben kullandım bıraktıktan 1 ay sonra da gebe kaldım ama bebeğe hiç bir etkisi olmadı çok şükür 😍

Bacaklarım için kullandığım nemlendiriciler gözeneklerimi tıkıyor ve o şişliklerle oynayınca yara oluyor. Gözenek tıkamayan bir nemlendirici öneriniz var mı akneli ciltlere uygun? Isis pharma'nın batıklar için olan nemlendiricisini denedim, o da alerjik reaksiyona sebep oldu.
Vücut piling ile ilk önce gozeneklerinizi açın sonra vücudunuz hafif nemli iken bebe yağ sürün

Back