Bacak inceltici hareketler

ya kas yapmadan inceltmek mümkünmü acaba?bazı profesyonel sporcu kızların bacaklarına dikkat ediyorum da hiç güzel değil mesela bazı tenisçiler(yapı olarak ince kızlar hariç tabi)hem çok kaslı hemde kas çok olunca kalın görünüyo bence.ve böyle oluncada o kadın zerafeti hiç olmuyo daha erkeksi oluyo gibi.kısacası bacaklarım yeterince sıkı ama biraz daha incelse sanki daha güzel olacak.sizce ne yapmalıyım arkadaşlar?

bazı arkadaşlar bu set olayını çözememiş, ona da ben açıklık getireyim: her bir sette bir hareket 12-15 kez (12 ile başlayıp 15'e çıkartın) demek, her setin arasında yaklaşık 30 saniye (daha fazla değil!) ara vermek gerekir. Yani toplamda her bir hareket 45 kez kadar tekrarlanmış olur. spor salonlarında body workout yaptıran hocalar da en çok bu hareketleri yaptırıyor, gerçekten de çok faydalı. başarılar...

Günde en az 30dk orta tempoda yürüyüş düzenli olarak yapıldığı taktirde bacaklar ve selülit açısından çok faydalı olacaktır..

Çok teşekkürler ,ayrıca böyle animasyonlu olması da anlaşılabilmesi açısından çok hoş ...guclubacismile

slm arkadaşlar ben yeni 2 ayrı adres buldum ve uygulamaya başladım eminimki düzgün ve planlı yapıldığı sürece çok faydası olacaktır. herzaman aynı hareketler yapıldığında vücudun alıştığı ve yağ yakımı yavaşladığını sürekli duyuyoruz kendinize göre günlük plan yapabilirsiniz

bu arada bu adresleri size göndermek istiyorum ama hata veriyor nasıl yapacağımı bulamadım :KK43:

ya kas yapmadan inceltmek mümkünmü acaba?bazı profesyonel sporcu kızların bacaklarına dikkat ediyorum da hiç güzel değil mesela bazı tenisçiler(yapı olarak ince kızlar hariç tabi)hem çok kaslı hemde kas çok olunca kalın görünüyo bence.ve böyle oluncada o kadın zerafeti hiç olmuyo daha erkeksi oluyo gibi.kısacası bacaklarım yeterince sıkı ama biraz daha incelse sanki daha güzel olacak.sizce ne yapmalıyım arkadaşlar?

canım slm bahsettiğim gibi aynı sorun bendede var güzel bir site buldum ama adresini yazamıyorum hata veriyor nasıl yapmalıyımki herkese yardımcı olabileyim

X