Bacak estetigi

Bandit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2017
19
6
36
46
Merhabalar.Ben Istanbulda yaşıyorum.Bacaklarima estetik yaptırtmak istiyorum.Yaptıran arkadaşlarla konuşmak istiyorum.Bana vakit ayırırsanız ameliyat sürecini varsa komplikasyonlarını konuşmak istiyorum.Şimdiden herkese teşekkürler.

bacaklarınızdaki şikayet nedir
doktorunuzu buldunuz mu
eğer araştırma halindeyseniz ahmet karacalar ı önerebilirim size

Merhaba siz ameliyat oldunuz mu sonuçtan memnun musunuz ve sonrasında ne kadar sürede iyileşme oluyor paylaşırsanız ayrıntılı olarak çok sevinirim

Benim alt bacak kasım gelişmişti sinir kesme ameliyatı oldum. Diz çevresi ve bir karış üstüne kadar da superdry yöntemiyle yağ alındı. 28 kasımda oldum ameliyatı Ahmet Karaca’lara. Çok memnun kaldım. Bacak estetiği konusunda bence ilk tercih edilecek doktor kendisi

Tekrar merhaba fiyat ne kadardı acaba ve iyileşmeniz ne kadar surdu gerçekten çok kararsızım ve tedirgin oluyorum yağların bir kısmı eriyor diyorlar ama genelde AK den memnunlar sanırım.

Fiyatı söylemem çok doğru olmaz herkese göre fiyat belirleniyor. Benden toplamda 250 ml yani şu küçük su şileleri var ya sadece o kadarcık çıktı ona rağmen bir haftada fark gözle görülecek derecede çünkü Ahmet bey saf yağ alıyor kendi geliştirdiği bir teknik superdry yöntemi adı. Bir çok dr önce vücuda su basıyor sonra yağla birlikte o suyu çekiyorlar yarısı su olmasına rağmen hastaya çıkmaların hepsi yapmış gibi litreyi söylüyorlar o yüzden hastanın beklentisi Yüksel oluyor zaman geçiyor o kadar incelmediklerini görünce sorgulamaya başlıyorlar.
Ben tamamen yağ aldırmış olsaydım size daha net cevap verebilirim benim hem yap aldırma hem kas kesme ameliyatı. 4. Gün de kendi kendime kalkıp oturuyordum. Ameliyattan çıktığım gibi kendim yürüyebiliyordum aöa oturup kalkarken yardım alıyordum. 9. Gün işime geri söndüm. Ben çok memnun kaldım. Yine olsa yine yaparım. Fiyat için de Ahmet beyin asistanı Oya hanım var ona fotoğraf gönderin size aşağı yukarı fiyat bilgisi veriliyor kesin olmamakla beraber

Çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için bende gidip görüscez inşallah.

merhaba geçmiş olsun hangi bölgelerden yağ alındı

Tabi istediğini sorabilirsiniz. Ben de uzun araştırmalar sonucu ameliyat oldum. Olmak isteyenlere bilgimce yardımcı olurum
bu konuda yeterince bilgim var sadece yağların nerden alındığını sormak istemiştim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…