Bacak dolgusu yaptıran var mı?

sertoy dr un kimdi arkadaşım .neden ikiincisinide yapıcaz dedi?

canım çok özür dilerm ama o diz altlarını neden boş bıraksınki bence yeterince yağ çıkmamıştır.ekrandan tırnağımla çizdim obölgeye bir rötuş bambaşka ggüzel bisey cıkıyor. böyle tabiki kötü değil ama bir o kısmı doldurarak bacak nasıl olurdu harikaaaa lütfen yapabiliyorsan yap

ah keşke erken kalkmasam sabaha kadar yazabilirdim 5 saatim kaldı işe gitmeme.bence buraya gelen herkes en sonunda güzel bacaklara kavuşacaklar. hadi rüyasını görelim gerçek olsun.iyi geceler

sertoy dr un kimdi arkadaşım .neden ikiincisinide yapıcaz dedi?

Çünkü ilkinde yani bu fotolardaki sonuş başarılı değil o da farketti. Bir ameliyat daha gerekiyo dedi. 2 ay sonra yapabiliriz dedi ama yaza denk gelcek çok zor olcak benim için E. C doktorum izmirde

Ewet yağ çıkmamış çok ameliyatta arkamı döndürmek istememiş ama şimdi ikinci ameliyatta popo ve altından alcak yağ. İnş kolay olur ameliyat çünkü haziranda olmak zorunda kalcam yaz sıcaklarında morluklar, şişlikler napcam bilmiyorum.

aşağıdaki ziyaretçilerdenmisin yoksa.şaka bir tarafa sen ve yenide yi gözlerim çok arıyor.hem tecrübelisiniz hemde sayfaya ayrı bir renk katıyorsunuz.görmeden seviyorum sizleri

çok teşekkür ederim. ben de sizleri çok seviyorum. keyifli geçiyor burada vakit. yok ben hiç isimsiz girmiyorum. direkt tanıyor zaten telefon da pc de :))

hadi hayırlısı. yazın inşallah çok zorlanmazsın. ama öğretmen olunca başka da şansınız yok gibi değil mi... inşallah çok güzel olur bacakların. aynı mı doktorumuz? (a.k)

merhaba sertoy. ben senin baldırda pek sıkıntı görmedim aslında. ama senin dış yanlardan ve diz içlerinden almamış sanırım. eğer aldıysa da henüz çok erken olduğu için oralar belirginleşmemiş. bence yazı nasıl olsa böyle geçireceksin hiç olmazsa o sıcaklarda çorapla korseyle uğraşma ve bir iki ay daha bekle.
diz içlerin öylece duruyor ya, enteresan. dizlerin birleşsin diye mi bırakmış acaba oraları?

cennetz...bacakların evet ince ama düzgün. biz daha önce de görmüştük değil mi bacaklarını? düzgün bir kemik yapın var gibi görünüyor. bir de kalınlaştı mı yeme de yanında yat:)))))

güzel olacak. yani daha güzel:)))

yenide senin çoraplı etekli ve topuklu olan resim son hali değil mi? aynıyız neredeyse... hatta belki benimki az daha incesi. rahatsın değil mi sıkıntın var mı?

Istemeyerekte olsa ameliyatımi iptal ettim.
Artık sadece sizleri takip edecegim. Sizlerin mutluluguna ortak olacağım. Umarım isteyen herkez muhteşem bacaklara kavuşur.

canım çok sağol çok hoşuma gitti 8 yaş küçük tahmin etmen.66kiloyum
çok şaşırdım arkadaşım. 66 kilo nerde saklıyosun. boyunmu uzun. nasıl olur tuturduklarım hangisi merak ettim. 66 kiloysan kilo üsttemi. eyer ölçülü ise resimde öyleyse allaha güç gider kalem gibi bacakların sakın yaptırma. platformla çek, buraya koyma kovalarlar:)))

canım bacaklarının eski halinide koysaydın daha net şeyler yazabilirdik.aradaki farkı daha net olarak görürdük.bence bu halide güzel olmuş ama bi rötuşla çok daha iyi olur.eylül-ekim gibi yaptırsan daha rahat edersin.

canım çok sağol çok hoşuma gitti 8 yaş küçük tahmin etmen.66kiloyum

canım sende benim gibi alt bacağının inceliğinden şikayetçisin sanırım.fotolarına bakınca öle olduğunu düşündüm.senin üstte kalın değil bacak boyunda iyi.bence alta yağ konulduğunda çok güzel olur bacakların :)))

canım geçmiş olsun :))) ameliyattan sonra sorun yaşamaman ne kadar güzel :)) umarım istediğin bacaklara kavuşmuşsundur

Erkeklerin geneli böyle maalesef. hiç inatlaşma. sen zaten ne zaman ne yapacağını bilirsin. ama benim sana tavsiyem mümkünse bir iki günlüğüne gündelikçi falan varsa çevrende öyle bir kadınla anlaş, yani şu an yap bunu. kadın gelsin temizliğini falan yaptırırsın yemeği de rica edersin ve kocan da bunu bilsin. biz kadınlar kıyamıyoruz ya hem kocalara hem çocuklara, erkekler de bunun rahatlığında "nasıl olsa yapacak" diyorlar. belki maddi olarak ucu onlara dokununca biraz kaldırırlar bi taraflarını... kızdım ama yaaa... senin hayallerinle oynuyor ve farkında bile değil!

ve bence başka operasyon düşünme de bacak işinin üzerine git. gerekirse konuş kocanla. bak ben bunu istiyorum ama size kıyamıyorum diye. belki de hayatında ilk ve son kez böyle büyük bir fedakarlık yapacaktır ne dersin canım benim?

çok üzülüyorum böyle oldumu yaaa.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…