Bacak dolgusu yaptıran var mı?

aaaa merhaba,siz ne zaman kime oldunuz nasil gecti luuuutfen yazarmisiniz ozeldende yazsaniz olur

daha once yazismistik ya asker kokenli olan dr dan.bir de ak gorusucem bakalim

bende nisan ortalarıda o doktorla,yenidenin doktorundan randevu almayı düşünüyorum ,bir aksilik çıkmazsa inşallah.Herşeyin hayırlısı olsun.iyi haberlerini bekliyoruz burada.ama sanırım senin problem çarpıklık değilde kalınlık dimi,yoksa yanlışmı hatırlıyorum.

Son düzenleme:

evet oyle kalin bacaklarim tenidenin dr kimdi bilmiyorum ben

Ben ameliyat olalı 1 yılı geçti. 14 ay oldu. Doktorumu özelden yazayım, reklam olmasın...

keşke son durumunla ilgili ve drunla ilgili benide bilgilendirirsen çok sevinirim.lütfen özelden yada burdan yazabilirmisin 14 ay sonraki durumunu.

keşke son durumunla ilgili ve drunla ilgili benide bilgilendirirsen çok sevinirim.lütfen özelden yada burdan yazabilirmisin 14 ay sonraki durumunu.

MEMKO merhaba sana da. 14 ay sonrasında ameliyattan hiçbir iz kalmıyor, öncelikle bunu söyleyeyim. Hatta ameliyattan 1 hafta sonra normal yaşamıma dönmüştüm nerdeyse ben, oturdum, kalktım, gezdim, yürüdüm. Çevremdeki kişiler bilmediği için, belki onlar anlamasın diye normalmişim gibi yaşamaya çalıştım. Ameliyattan 2 ay sonra spor yapmaya başladım (doktorum 3 ay spor yapma demesine rağmen). Bacağımın eski haline göre şu anki hali daha iyi, ama yine de yağlarımda erime oldu. Bu nedenle tekrar bir operasyon düşünüyorum. Doktorumu sana da özelden yazayım MEMKO.

aaaa merhaba,siz ne zaman kime oldunuz nasil gecti luuuutfen yazarmisiniz ozeldende yazsaniz olur

Merhaba berfru, sanırim ben de, yorumlarda pembe bir tablo çizdim, şimdi 'keske` ile yazişmalarınızı okudum, sanirim çevre ile ilgili bir durum, ben de baslangicta onay almadan oldum ameliyati, eşim gelmedi, annem yanimdaydi, ama hiç onaylamamisti, bir sansım uc gun eve donene kadar ablamda kaldim, zaten doktor tercihimde de bu etkili oldu, özetle özellikle anneme ve eşime cok iyiyim görüntüsü vermek icin de olabilir, kimseye ihtiyacim yok seklinde davrandjm, yataktan kendim kalktim, tutuna tutuna tuvalete gittim vs... annem de ben eve döndükten sonra gitti, evde yalnız kaldım, Bir de ameliyatla ve sonucuyla ilgili duydugum heyecandan iyi hissetmis olabilirim, buna deger diyorsun ve sesin çıkmıyor :) ayrica sezaryen ameliyatini tatmış biri olarak bu ameliyat hafif..
tabii annene söyleyebilsen keske, evli olunca biraz daha rahat, fazla karisamiyor, bekar olsaydim ben de anneme soyleyemeyebilirdim, yanind az biri olsa rahat edersin, zorlamaya çalış bence şartları
Bitmedii... :) yag aldırmak tek başına cok tatlı bir işmiş, resmen belim cikti ortaya :) ama gobek duruyor

tşkrler canım uyardığın için içmeyi bırakayım bende,o zaman şu dakkadan sonra sadece su su su :))))

tuuuh keske ayni tarihlere gelseydi yaninda yakininda bir yerde de ben yatardim.valla sesim solugumda cikmazdi coook usku sakin sicak kanliyimdir severdiniz beni.

:)) canım istda olsa idim seni misafirde ederdim bakardımda :)))ama ben yarın dönüyorum inşşş :))) sen bi arkadaşına söylesen bi kaç günlüğüne gelse seninle çok iyyy olur senin için:))) ben tek gelme derim canım,hafifte atlatsan yanında birinin olması sana moral verecektir

yazdiklarini tebessumle okuyorum coook sagol sen iyi ol kendini toparla evine bir an once don yeter.sirayla atlaticaz bu durumu.allah yardimcimiz olsun

merhaba arkadasim coook mutlu oldum senin adina.arkadaslar size bir sorum olucak ozellikle tecrubeli olanlar.ben 3-4 ay sonra hamilelik dusunuyorum ilk hamileligim olucak kismet olursa bu islemi dogum sonrasinami alsam oncemi olsam yorumlarinizi bekliyorum.

doğum sonrasında daha çok yağ sahibi oluyoruz o kesin. bir de yaptırdıktan sonra hamilelikte şekil bozukluğu oluyor diyenler var. ben de hamilelik düşünüyorum ama sonraya bırakamadım. sanki çocuğa karşı sabırsız davranacakmışım gibi geldi, sanki çocuğu yağlanmak için yapıyormuşum gibi geldi. bu, önceliğinin ne olduğuna bağlı sanırım...

bir de bebecik ilgi beklerken iyileşmek de zor olabilir mi?

benden düzgün fikir çıkmadı arkadaşım, bir kararsızlık, kusura bakma :)

olsun arkadasim fikrini yazman yeter sagol

benim bu konuda fikrim net; doğumdan sonra yaptırmalısın.

benim bu konuda fikrim net; doğumdan sonra yaptırmalısın.

canim arkadasim cook sagol halimi bir gorsen laptop kucagimda geziyorum yorumlarinizi bekliyorum.sen tecrubelisin artik sonrayami biraksam,ist olsam hiiic sorun olmazdi gidip 1-2 dr gorusur tabi guven duydugum dr larla karar verirdim ama boyle takilip kaliyorum iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…