sen kimden aldın randevuyu berfru
BERFRU merhaba. Siteye birkaç aydır girmiyordum. Yazdığın mesajları da daha okuyamadım, kime ne zaman ameliyat olacaksın bilmiyorum. Sadece son yazdığın mesajı gördüm. Sana şunu söylemek istedim. Ben de ameliyata tek başıma gittim. Ailemden kimseye söyleyemedim, arkadaşlarıma da doğal olarak söyleyemedim. Forumdan bazı arkadaşlar, amelliyat günü beni ziyaret etmek istediler ama sonradan onların da işi çıktı, gelemediler. Tek başıma ameliyat oldum, İstanbul'da olmadığım için kalacak yer ayarlayıp tek başıma otelde kaldım. Ama sonuçta bu işi tek başıma başardım :) Ameliyat olmaya karar verdiysen ki bu büyük cesaret, gerisi sadece biraz gözü karartmaya bakıyor... Bol şans diliyorum :)
daha once yazismistik ya asker kokenli olan dr dan.bir de ak gorusucem bakalim
aaaa merhaba,siz ne zaman kime oldunuz nasil gecti luuuutfen yazarmisiniz ozeldende yazsaniz olur
bende nisan ortalarıda o doktorla,tenidenin doktorundan randevu almayı düşünüyorum ,bir aksilik çıkmazsa inşallah.Herşeyin hayırlısı olsun.iyi haberlerini bekliyoruz burada.ama sanırım senin problem çarpıklık değilde kalınlık dimi,yoksa yanlışmı hatırlıyorum.
Ben ameliyat olalı 1 yılı geçti. 14 ay oldu. Doktorumu özelden yazayım, reklam olmasın...
evet oyle kalin bacaklarim tenidenin dr kimdi bilmiyorum ben
Ben ameliyat olalı 1 yılı geçti. 14 ay oldu. Doktorumu özelden yazayım, reklam olmasın...
keşke son durumunla ilgili ve drunla ilgili benide bilgilendirirsen çok sevinirim.lütfen özelden yada burdan yazabilirmisin 14 ay sonraki durumunu.
keşke son durumunla ilgili ve drunla ilgili benide bilgilendirirsen çok sevinirim.lütfen özelden yada burdan yazabilirmisin 14 ay sonraki durumunu.
canim keskenin dr yenidenin doktoru yani benim dusundugun diger dr
aaaa merhaba,siz ne zaman kime oldunuz nasil gecti luuuutfen yazarmisiniz ozeldende yazsaniz olur
Muem yeşil çay içtiğini yazmışsın doktorum bana önermedi çünkü içerisinde yağ yakıcı bıtkı oldugu için..sana nacizane tavsıyem yesıl çay içme bacaklarındakı yaglar erken erımesın
tuuuh keske ayni tarihlere gelseydi yaninda yakininda bir yerde de ben yatardim.valla sesim solugumda cikmazdi coook usku sakin sicak kanliyimdir severdiniz beni.
yazdiklarini tebessumle okuyorum coook sagol sen iyi ol kendini toparla evine bir an once don yeter.sirayla atlaticaz bu durumu.allah yardimcimiz olsun:)) canım istda olsa idim seni misafirde ederdim bakardımda :)))ama ben yarın dönüyorum inşşş :))) sen bi arkadaşına söylesen bi kaç günlüğüne gelse seninle çok iyyy olur senin için:))) ben tek gelme derim canım,hafifte atlatsan yanında birinin olması sana moral verecektir
Merhaba berfru, sanırim ben de, yorumlarda pembe bir tablo çizdim, şimdi 'keske` ile yazişmalarınızı okudum, sanirim çevre ile ilgili bir durum, ben de baslangicta onay almadan oldum ameliyati, eşim gelmedi, annem yanimdaydi, ama hiç onaylamamisti, bir sansım uc gun eve donene kadar ablamda kaldim, zaten doktor tercihimde de bu etkili oldu, özetle özellikle anneme ve eşime cok iyiyim görüntüsü vermek icin de olabilir, kimseye ihtiyacim yok seklinde davrandjm, yataktan kendim kalktim, tutuna tutuna tuvalete gittim vs... annem de ben eve döndükten sonra gitti, evde yalnız kaldım, Bir de ameliyatla ve sonucuyla ilgili duydugum heyecandan iyi hissetmis olabilirim, buna deger diyorsun ve sesin çıkmıyor :) ayrica sezaryen ameliyatini tatmış biri olarak bu ameliyat hafif..
tabii annene söyleyebilsen keske, evli olunca biraz daha rahat, fazla karisamiyor, bekar olsaydim ben de anneme soyleyemeyebilirdim, yanind az biri olsa rahat edersin, zorlamaya çalış bence şartları
Bitmedii... :) yag aldırmak tek başına cok tatlı bir işmiş, resmen belim cikti ortaya :) ama gobek duruyor
merhaba arkadasim coook mutlu oldum senin adina.arkadaslar size bir sorum olucak ozellikle tecrubeli olanlar.ben 3-4 ay sonra hamilelik dusunuyorum ilk hamileligim olucak kismet olursa bu islemi dogum sonrasinami alsam oncemi olsam yorumlarinizi bekliyorum.
doğum sonrasında daha çok yağ sahibi oluyoruz o kesin. bir de yaptırdıktan sonra hamilelikte şekil bozukluğu oluyor diyenler var. ben de hamilelik düşünüyorum ama sonraya bırakamadım. sanki çocuğa karşı sabırsız davranacakmışım gibi geldi, sanki çocuğu yağlanmak için yapıyormuşum gibi geldi. bu, önceliğinin ne olduğuna bağlı sanırım...
bir de bebecik ilgi beklerken iyileşmek de zor olabilir mi?
benden düzgün fikir çıkmadı arkadaşım, bir kararsızlık, kusura bakma :)
merhaba arkadasim coook mutlu oldum senin adina.arkadaslar size bir sorum olucak ozellikle tecrubeli olanlar.ben 3-4 ay sonra hamilelik dusunuyorum ilk hamileligim olucak kismet olursa bu islemi dogum sonrasinami alsam oncemi olsam yorumlarinizi bekliyorum.
benim bu konuda fikrim net; doğumdan sonra yaptırmalısın.