- 4 Şubat 2013
- 1.170
- 58
gerçektenmi ,bu durumda ben umutsuz vaka olarak kalacağım.ağlamak istiyorum yaa
herkesin durumu farklı, umudunu kaybetme arkadaşım, sen kocanı tanırsın sonuçta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gerçektenmi ,bu durumda ben umutsuz vaka olarak kalacağım.ağlamak istiyorum yaa
eşin tamam dedikten sonra hepsini kabul edecek zaten, seni yalnız bırakacak değil ya, benim annem geldi hastaneye, ablamda kalma imkanıım vardı, kocama da gerek kalmadı tabii, ama mecbur olsa kabul ettikten sonra seni yalnız bırakmaz. hem yazın ameliyat da zormuş, iyileşme süreci de, ben o sıkı çorapları, korseyi uzun süre giymedim, kilotlu çorap giyiyorum ama morluklarım çok fazla oldu, üst taraf mor, alt taraf sarı çürük. bu bile yazın sıkıntı. belki bu yaz yaşadığın sıkıntıyı görür eşin, ekim kasım gibi inşallah olursun ameliyatı.
ben bu forumdan bir sürü isim yazdım kağıtlara, notlar aldım, bak kimler kimler yaptırmış, şu şu doktorlara, şöyle diyorlar böyle diyorlar.. :) o zaman adam düşünüyor, alışıyor, madem beklerim diyorsun, yavaş yavaş, soğutmadan :)
sonunda benimde ameliyatın zamanı geldi.yarın yola çıkıyorum inş.ama biraz burnum tıkalı gibi sorun olur mu acaba.kendimi kötü yada hasta hissetmiyorum ama.
arkadaşlar ben de bu konudan muzdaripim. günlerdir okuyabildiğim kadar çok sayfa okudum başım döndü,gözlerim karardı.Ama ben de resimlerinizi görmek istiyorum, nasıl görebileceğimi bilmiyorum.Yeniyim.Beni aydınlatacak olan var mı? Ben de geçen ay Dr.a gittim h.f.ye gittim Ameliyattan sonra rapor almam gerekir mi dedim hiç ağrın olmaz hemen işe başlarsın dedi.(öğretmenim). Ama olan arkadaşlar var 10 gün ağrılar olmuş falan dedim ben mi yapmışım dedi. Bende ağrı olmaz dedi. bilmiyorum valla.Tüm ameliyat olanlara çoooooooooooooooooook geçmiş olsun.
arkadaşlar ben de bu konudan muzdaripim. günlerdir okuyabildiğim kadar çok sayfa okudum başım döndü,gözlerim karardı.Ama ben de resimlerinizi görmek istiyorum, nasıl görebileceğimi bilmiyorum.Yeniyim.Beni aydınlatacak olan var mı? Ben de geçen ay Dr.a gittim h.f.ye gittim Ameliyattan sonra rapor almam gerekir mi dedim hiç ağrın olmaz hemen işe başlarsın dedi.(öğretmenim). Ama olan arkadaşlar var 10 gün ağrılar olmuş falan dedim ben mi yapmışım dedi. Bende ağrı olmaz dedi. bilmiyorum valla.Tüm ameliyat olanlara çoooooooooooooooooook geçmiş olsun. Dipuka arkadaşımızdan haber alan var mı? Son durumunu merak ediyorum onu merak ediyorum.
Kızlarrr benım neredeyse 1.5 ay olacak amelıyatım..fakat iş yerınden eve kadar yürümek durumundayım eve geldıgımde ise yag koyulan yerlerde morluklar oluşuyor,,neden acaba yorgunluktanmı,,,sabaha bısey kalmıyor cunku..acaba hep bölemı olacak yoksa doktorumu arayıp sorsam mmı.....
benim normal amelıyat morluklarım gıtti bel bölgemde karnımdada morluklar hiç kalmadı..ama iştee şu arada bacagımdakı morarmalar kafamı karıstırıyorr..mail atcam doktorumaaa..(
bence de sor, yürüyünce ortaya çıkmasının bir açıklaması vardır, belki de kan dolaşımıyla ilgili normal bir durumdur. ben de yarın unutmazsam ne zaman 'bu son şeklidir' demeliyim diye soracağım.
arkadaşlar ben de bu konudan muzdaripim. günlerdir okuyabildiğim kadar çok sayfa okudum başım döndü,gözlerim karardı.Ama ben de resimlerinizi görmek istiyorum, nasıl görebileceğimi bilmiyorum.Yeniyim.Beni aydınlatacak olan var mı? Ben de geçen ay Dr.a gittim h.f.ye gittim Ameliyattan sonra rapor almam gerekir mi dedim hiç ağrın olmaz hemen işe başlarsın dedi.(öğretmenim). Ama olan arkadaşlar var 10 gün ağrılar olmuş falan dedim ben mi yapmışım dedi. Bende ağrı olmaz dedi. bilmiyorum valla.Tüm ameliyat olanlara çoooooooooooooooooook geçmiş olsun. Dipuka arkadaşımızdan haber alan var mı? Son durumunu merak ediyorum onu merak ediyorum.[/QU
biraz daha düşündüm, yürürken rahat ama ayakta hareketsiz dururken yanma oluyordu birkaç gün. rapor alabilirsen rahat edersin
Yenide ikimizin durumuda aynı...az önce mail attım bende kendisine..sende sorunun yanıtını aldıktan sonra buraya ne söledıgını yazarmısın?
tabii ki, yeter ki heyecandan unutmayayım :)
Cok heyecanlı arkadaşım ya, hadi kolaylıkla git dön, haber de ver mutlaka en kısa zamanda, şimdiden gecmis olsun
tşkrler canım :) da burnum tıkalı ya bişey olur mu sence.offf yaa şimdide bu çıkmasın vallahi moralim bozuluyor.heyecanda kalmadı bende
canım korkma birşey olmaz benımde psikolojık olarak amleıyat öncesınde faranjitim azmıştı,,narkoz doktoru bişey olmaz dedi..çok şükür olmadıda..pozitif düşünn