Bacak dolgusu yaptıran var mı?

böyle düşünme,ilk etapta ben kendim bile kabullenememiştim bu durumu.hislerini açıkça anlatmalısın bence.aşk gözlerini kör mü ediyor nedir onlar takmıyo bizim bacaklarımızın çarpıklığını, yada biz çoğu zaman bacaklarımızı saklayacak şeyler giyiyoruz ondan farkedemiyorlar.ben mağazalara gittiğimizde şort elbise tayt denedim hep ve eşim gördü bacaklarımın sıkıntısını.şimdiye kadar farketmemiştim dedi,neden çünkü hep kamufle şeyler giydim..

eşin tamam dedikten sonra hepsini kabul edecek zaten, seni yalnız bırakacak değil ya, benim annem geldi hastaneye, ablamda kalma imkanıım vardı, kocama da gerek kalmadı tabii, ama mecbur olsa kabul ettikten sonra seni yalnız bırakmaz. hem yazın ameliyat da zormuş, iyileşme süreci de, ben o sıkı çorapları, korseyi uzun süre giymedim, kilotlu çorap giyiyorum ama morluklarım çok fazla oldu, üst taraf mor, alt taraf sarı çürük. bu bile yazın sıkıntı. belki bu yaz yaşadığın sıkıntıyı görür eşin, ekim kasım gibi inşallah olursun ameliyatı.
ben bu forumdan bir sürü isim yazdım kağıtlara, notlar aldım, bak kimler kimler yaptırmış, şu şu doktorlara, şöyle diyorlar böyle diyorlar.. :) o zaman adam düşünüyor, alışıyor, madem beklerim diyorsun, yavaş yavaş, soğutmadan :)

bir bilsen şurada okuduğum iki kelime bile nasıl umut oluyor .gerçi daha dün söyledim belki zaman geçtikçe daha iyi anlar.tabi en kötüsünü söylemedim daha fiyatınııııııı.onu duyunca .............işte orası ???yazında görmezki çektiğim sıkıntıyı çünkü biliyorsun aldığımız pantolonlar zaten kamufule eden cinsten.kapri tarzı giyinincede o boşluğun başladığı yere kadar oluyor boyu.bir ikna o hala sorun olmadığına ,benim olmayan bir şeyi sorun ettiğimi düşünüyor sanırım.açıldığım gün ben salona girip çıktıkça bacaklarıma bakıp,kıs kıs gülüyordu.yani saçma geldi sanırım söylediklerim.ya annem yaşındakiler bile tayt giyiyorya,gidip boğasım geliyor onları.en çokta şu dar paça modasını çıkaranı.sonuna kadar deniyicem şansımı,eğer kabul etmezse hiç bir zaman eskisi gibi olmuyıcam ama.burnundan getirene kadar konuşucam,hele bir düğün ,dernek olsun görür o zaman.

sonunda benimde ameliyatın zamanı geldi.yarın yola çıkıyorum inş.ama biraz burnum tıkalı gibi sorun olur mu acaba.kendimi kötü yada hasta hissetmiyorum ama.

sonunda benimde ameliyatın zamanı geldi.yarın yola çıkıyorum inş.ama biraz burnum tıkalı gibi sorun olur mu acaba.kendimi kötü yada hasta hissetmiyorum ama.

Cok heyecanlı arkadaşım ya, hadi kolaylıkla git dön, haber de ver mutlaka en kısa zamanda, şimdiden gecmis olsun

arkadaşlar ben de bu konudan muzdaripim. günlerdir okuyabildiğim kadar çok sayfa okudum başım döndü,gözlerim karardı.Ama ben de resimlerinizi görmek istiyorum, nasıl görebileceğimi bilmiyorum.Yeniyim.Beni aydınlatacak olan var mı? Ben de geçen ay Dr.a gittim h.f.ye gittim Ameliyattan sonra rapor almam gerekir mi dedim hiç ağrın olmaz hemen işe başlarsın dedi.(öğretmenim). Ama olan arkadaşlar var 10 gün ağrılar olmuş falan dedim ben mi yapmışım dedi. Bende ağrı olmaz dedi. bilmiyorum valla.Tüm ameliyat olanlara çoooooooooooooooooook geçmiş olsun. Dipuka arkadaşımızdan haber alan var mı? Son durumunu merak ediyorum onu merak ediyorum.

Son düzenleme:
arkadaşlar ben de bu konudan muzdaripim. günlerdir okuyabildiğim kadar çok sayfa okudum başım döndü,gözlerim karardı.Ama ben de resimlerinizi görmek istiyorum, nasıl görebileceğimi bilmiyorum.Yeniyim.Beni aydınlatacak olan var mı? Ben de geçen ay Dr.a gittim h.f.ye gittim Ameliyattan sonra rapor almam gerekir mi dedim hiç ağrın olmaz hemen işe başlarsın dedi.(öğretmenim). Ama olan arkadaşlar var 10 gün ağrılar olmuş falan dedim ben mi yapmışım dedi. Bende ağrı olmaz dedi. bilmiyorum valla.Tüm ameliyat olanlara çoooooooooooooooooook geçmiş olsun.

canım bende h.f amelıyat oldum ve öğretmenım..15 tatılde yaptırdım amelıyatımı 1 hafta yeterlı ayaga kalkıp toparlanmana

Kızlarrr benım neredeyse 1.5 ay olacak amelıyatım..fakat iş yerınden eve kadar yürümek durumundayım eve geldıgımde ise yag koyulan yerlerde morluklar oluşuyor,,neden acaba yorgunluktanmı,,,sabaha bısey kalmıyor cunku..acaba hep bölemı olacak yoksa doktorumu arayıp sorsam mmı.....

arkadaşlar ben de bu konudan muzdaripim. günlerdir okuyabildiğim kadar çok sayfa okudum başım döndü,gözlerim karardı.Ama ben de resimlerinizi görmek istiyorum, nasıl görebileceğimi bilmiyorum.Yeniyim.Beni aydınlatacak olan var mı? Ben de geçen ay Dr.a gittim h.f.ye gittim Ameliyattan sonra rapor almam gerekir mi dedim hiç ağrın olmaz hemen işe başlarsın dedi.(öğretmenim). Ama olan arkadaşlar var 10 gün ağrılar olmuş falan dedim ben mi yapmışım dedi. Bende ağrı olmaz dedi. bilmiyorum valla.Tüm ameliyat olanlara çoooooooooooooooooook geçmiş olsun. Dipuka arkadaşımızdan haber alan var mı? Son durumunu merak ediyorum onu merak ediyorum.

arkadaşım hoş geldin, ben de öğretmenim, h.f. bana da cuma ameliyat ol, pazartesi işe başlarsın dedi, ben yine de üst solunum yolu raporu aldım, zorlasam okula giderdim, ağrıdan çok hareket ksıtlaması oldu bende. bir de pantolon giyince belden yağ alınan yerleri sıktı biraz. ameliyat olalı yarın üç hafta olacak. açıkçası doktorun dediği gibi gitti, çalışma saatlerin yoğun değilse idare edebilirsin bence.

Kızlarrr benım neredeyse 1.5 ay olacak amelıyatım..fakat iş yerınden eve kadar yürümek durumundayım eve geldıgımde ise yag koyulan yerlerde morluklar oluşuyor,,neden acaba yorgunluktanmı,,,sabaha bısey kalmıyor cunku..acaba hep bölemı olacak yoksa doktorumu arayıp sorsam mmı.....

ben hiç uzun uzun yürümedim, gerçi daha ameliyat morluklarım da geçmedi ya... belki kan toplanması filan oluyordur. sor bence, ben de kontrole gideceğim yarın.

benim normal amelıyat morluklarım gıtti bel bölgemde karnımdada morluklar hiç kalmadı..ama iştee şu arada bacagımdakı morarmalar kafamı karıstırıyorr..mail atcam doktorumaaa..:KK43:(

benim normal amelıyat morluklarım gıtti bel bölgemde karnımdada morluklar hiç kalmadı..ama iştee şu arada bacagımdakı morarmalar kafamı karıstırıyorr..mail atcam doktorumaaa..:KK43:(

bence de sor, yürüyünce ortaya çıkmasının bir açıklaması vardır, belki de kan dolaşımıyla ilgili normal bir durumdur. ben de yarın unutmazsam ne zaman 'bu son şeklidir' demeliyim diye soracağım.

bence de sor, yürüyünce ortaya çıkmasının bir açıklaması vardır, belki de kan dolaşımıyla ilgili normal bir durumdur. ben de yarın unutmazsam ne zaman 'bu son şeklidir' demeliyim diye soracağım.

Yenide ikimizin durumuda aynı...az önce mail attım bende kendisine..sende sorunun yanıtını aldıktan sonra buraya ne söledıgını yazarmısın?

arkadaşlar ben de bu konudan muzdaripim. günlerdir okuyabildiğim kadar çok sayfa okudum başım döndü,gözlerim karardı.Ama ben de resimlerinizi görmek istiyorum, nasıl görebileceğimi bilmiyorum.Yeniyim.Beni aydınlatacak olan var mı? Ben de geçen ay Dr.a gittim h.f.ye gittim Ameliyattan sonra rapor almam gerekir mi dedim hiç ağrın olmaz hemen işe başlarsın dedi.(öğretmenim). Ama olan arkadaşlar var 10 gün ağrılar olmuş falan dedim ben mi yapmışım dedi. Bende ağrı olmaz dedi. bilmiyorum valla.Tüm ameliyat olanlara çoooooooooooooooooook geçmiş olsun. Dipuka arkadaşımızdan haber alan var mı? Son durumunu merak ediyorum onu merak ediyorum.[/QU

biraz daha düşündüm, yürürken rahat ama ayakta hareketsiz dururken yanma oluyordu birkaç gün. rapor alabilirsen rahat edersin

Cok heyecanlı arkadaşım ya, hadi kolaylıkla git dön, haber de ver mutlaka en kısa zamanda, şimdiden gecmis olsun

tşkrler canım :) da burnum tıkalı ya bişey olur mu sence.offf yaa şimdide bu çıkmasın vallahi moralim bozuluyor.heyecanda kalmadı bende

tşkrler canım :) da burnum tıkalı ya bişey olur mu sence.offf yaa şimdide bu çıkmasın vallahi moralim bozuluyor.heyecanda kalmadı bende

canım korkma birşey olmaz benımde psikolojık olarak amleıyat öncesınde faranjitim azmıştı,,narkoz doktoru bişey olmaz dedi..çok şükür olmadıda..pozitif düşünn

canım korkma birşey olmaz benımde psikolojık olarak amleıyat öncesınde faranjitim azmıştı,,narkoz doktoru bişey olmaz dedi..çok şükür olmadıda..pozitif düşünn

inş canım vallahi değişik bişey bu,narkozdan korkarken şimdide ameliyat olamamaktan korkar oldum.işten geldiğimden beri portakal suyu sıkıp içmekten adaçayı içmekten bi hal oldumm.hayırlısı ile bi bitseydi rahatlayacaktımm.

X