arkadaşlar bugün eşime konuyu açtım.direk ben bacağımdan ameliyat olmak istiyorum dedim.önce anlmadı ,hıııı dedi.sonra neden dedi,işte o kısmı açıklamak gerçekten zordu.bacaklarım kötü o yüzden dedim.nasıl yani dedi.yaa çarpık işte ,hiç bir şey yakışmıyor dedim.şaşkınlıkla yüzüme baktı.saçmalama yaaa dedi.sonra ilerleyen saatlerde tekrar açtım konuyu ;yaa sen ciddimisin ben takılıyorsun sandım.dedi.gayet ciddiyim diyince.Ne varmış backlarında dedi.anlatmaya başladım ama ilk defa bunları dile getiriyor olmak beni duygusallaştırdı ve gözyaşlaı içinde anlattım.etek elbise,tayt neden giyemediğimi.aç bir bakıyım bacaklarına ne varmış dedi,bu kadar ağlıyıcak.açtım hala ne varki ,ben anlamadım,.diyor.bende sen beni hiç etekli ,elbiseli gördünmü dedim .yok ama kendi tercihin diye düşündüm hep.niye daha önce bunları anlatmadın dedi.bende daha önce çözümü olduğunu bilmiyordum dedim.internetten aç bakıyım neymiş bu dolgu dedi.açtım baktı,hiç bir şey anlamadım dedi.ben biraz anllattım .sonra konu öyle askıda kaldı.ne olucak bilmiyorum.ama fiyatla ilgili hiç bir şey sormadı,bende şk etapta fiyatı söyleyip korkutmak istemedim.fiyatı duyunca ,ne olucak bilmiyorum.okadar olabiliceğini asla tahmin etmez çünkü.ne olur benim için dua edin.bu kadarı bile benim için büyük aşama ama ,gerisi şimdilik muallak.