aynen öyle, bende de öyle bir tedirginlik oldu, sırf o yüzden garanti olsun diye silikonu düşündüm bir süre. umudumuz böyle kalması, şimdi sevincimi onun yanında abartarak yaşıyorum ki sesi çıkmasın :)
ikna süreci: ben böyle arada bir söyler dururdum, yaptırsam yaptırayım.. bir gün kocamın akrabasının göğüs ameliyatı olduğu doktora gittim emrivaki yaptım, bana boşa gidiyorsun dedi :) o doktor güven vermedi. bursadaki ünlü merkezden randevu aldım, tesadüf orada çalışan doktorlardan biri akrabamız çıktı, böyle olunca benimle geldi, orada bu işe kafayı iyice taktığımı gördü, yapılabilecek normal bir operasyon olduğunu anladı, yavaş yavaş aklına yattı. gerçi oradan da olumsuz sonuç aldım, vücudunda yeterli yağ yok dediler. sonra bu forumda araştırmaya devam ederek ameliyatı olduğum doktora ulaştım. eşimin bundan sonraki rolü karşı çıkmamak oldu, destek de olmadı, doktora da ameliyata da gelmedi, istanbulda ablamda kaldım üç gün. maddi olarak da destek olmadı, kredi çektim. en azından karışmadı, evde yardımcı oldu, çocuğa baktı, ses çıkarmadı, bunlar da yetti :)
yaparsın, sen de yaparsın :) madem fikir olarak estetiğe karşı değil, bunun da diğer ameliyatlar gibi olduğuna ikna olması yetecek. rahat değilsin ve özgürlüğümüz kısıtlanıyor bir şekilde. yaz sıcağında kot giyilmez, eşofmanlarla geçer günler.