Bacak dolgusu yaptıran var mı?

bu arada bi dipnot düşeyim, ben sadece banlanmış olduğunu söyledim, editörden aldığım bilgiyi ilettim. kendi isteğiyle mi oldu yoksa öyle mi uygun gördüler bilmiyorum. ama bence de kendi isteğiyle, telefon ve msni de kapalıymış çünkü

Arkadaşlar septembergırl fotoğraflarını gönderecek birileri yardımcı olsun lütfen yapamıyormuş. canım geçmiş sayfalarda hangi arkadaşımızdı bilemiyorum ama fotoğrafın nasıl yüklendiğini çok net anlatmıştı bulabilirsen mutlaka yaparsın şimdi bende arayacağım bulursam yazarım. merakla bekliyoruz...

* öncelikle gelişmiş cevap kısmına geliyoruz.
* cevaplama panelinin üst kısmında bulunan menüde eklentiler (ataç resmi olan) tıklayarak açılan pencereden Dosyayı Bilgisayarınızdan yükle bölümünden gözata basıp bilgisayardan göndermek istediğimiz resmi seçiyoruz. ve yükle butonuna basıp yüklemesini bekliyoruz.
* yükleme bittiğinde aşağıda bulunan pencereyi kapat butonuna basıp o küçük pencereyi kapatıp, mesaj yazdığımız bölüme dönüyoruz.
* eklentiler seçeneğinin yanındaki ok işaretine tıklayarak indirdiğimiz resmi seçiyoruz. hepsi bu.
biraz uzun ve detaylı anlattım galiba ama garantili olmasını istedim. resimlerini bekliyoruz...

SEN YETERKı RESıM GÖNDERıCEM DE ARAŞTIRDIM VE PAPATYATARLASI ARKADAŞIN ANLATTIĞI BU YAZIYI GÖNDERDıM. HADı KOLAY GELSıN SABIRSIZLIKLA BEKLıYORUZ...

Dikis izi iyilesmesi tamemen kisye bagli birsey. Benim sansliyim ki vucudum cabuk iyilestiriyor. Sezeryan izim tamemen yok oldu, safrakesesi ameliyatindan da 2 gogsimun arasindaki cukurlukta sadece beyaz bir cizgi kaldi. Bana doktorum hicbirsey kullanmami onermedi. Internetten yaptigim arastirmalarda da onerilen hicbir ilacin gercekten ise yarayip yaramadigi konusunda bir kanit yok diye yaziyor. Gunes kararmasina sebep oluyormus... Yani guneslenirken korumak lazim. Ama bence 1 yil daha cok kisa bir sure, zaman icinde tamamen yok olacaklardir....Zaten tam dizin arkasindaki kivrimli yerde kaldigi icin, dizin arkasi biraz daha fazla burusuk gibi duruyor sanki....

Oldu sanırım :)

Eklentiler

• $DSCF0236.jpg
    $DSCF0236.jpg
    84,4 KB · Görüntüleme: 78
  • $DSCF0237.jpg
    $DSCF0237.jpg
    89,2 KB · Görüntüleme: 69
arkadaşlar..gördüğünüz gibi çok mükemmel olmasa da önceki halini bildiğim için bu bile benim için rüya gibi..sonuçra etek giyebiliyorum..fazlasında gözüm yok...umarım böyle kalır...

seselina canım çok saol..günlerdir attach tıklayınca açılmıyordu, bugün açıldı şansına...

septembergirl ben senin bacaklarının önceki halini bilmiyorum ama süper görünüyo etek çok yakışmşı sen nerde yaptırdın ne kadar zaman oldu bileklerinede yaptırdınmı bende senin gibi etek giyebilsem çok şanslı görünüyosun

teşekkürler arkadaşlar...önceki hali şöyle : arada 5 cm boşluk var..sağ bacağım direkt olarak yamuk ve çöp gibi..bilekler aşırı ince...

ben Bülent Cihantimura yaptırdım..bileklerime de yağ eklemiş, onlar daha çok eridi ama yine kaldı biraz tabi..16 Mayısta yaptırmıştım..

3-4 ay sonra ki haline yine bakarız beraber..

Oy oy oyyyy tatil çok yaramış bacakların harika bronzlaşmış ve çok süper görünüyorlar, canım bencede bundan iyisi can sağlığı. gerçekten çok güzel etek giyebiliyorsun sesin adına çok sevindim çok mutlu oldum. zannedersem çok fazla erime olmamış inşallah olmasın böyle kalsın.kıskandım inanki haftaya bende tatile gidiyorum daha doğrusu saklanbaç oynamaya:)) kenarda köşede kimse görmesin diye saklanmaya devam... Bu arada tırnaklarda bakımlı ve hoş gözüküyor dikkatimi çekmedi değil:))

Septembergirl, harbiden bacakların süper olmuş, çok da doğal olmuş.... Valla şu hali hiç erimezse harika olur. Oranı da iyi... ne ince ne kalın...

Onceki hali nasildi bilmiyorum ama, bence bacaklarin harika gozukuyor. insallah boyle kalmasi dilegimle, cok sevindim adina:nazar:

herkeze merhaba kızlar benim bacaklarımda çok ince 30 yaşındayım sadece okul hayatımda etek giyindim onun dışında ne çalışırken nede evlendim 6 senelik evliyim etek felan giyemedim ancak uzun etekler çocuk bacağı gibi geliyo bana.resim ekledim umarım olmuştur bana yorum yaparsanız çok sevinirim. resimleri kendim eğilerek felan çektim ama sanki resimde bacaklarım biraz kalın çıkmış.

Eklentiler

• $Sude naz0494.jpg
    $Sude naz0494.jpg
    83,3 KB · Görüntüleme: 103
  • $Sude naz0495.jpg
    $Sude naz0495.jpg
    74,2 KB · Görüntüleme: 81
  • $Sude naz0496.jpg
    $Sude naz0496.jpg
    81 KB · Görüntüleme: 102
  • $Sude naz0497.jpg
    $Sude naz0497.jpg
    74,6 KB · Görüntüleme: 106
Arkadaşım bence bunca yıl boşuna etek giymemişsin çok düzgün manken gibi bacakların var, hiç yamukluk yok çok beyendim inanki sadece bilekler biraz ince ama bu halini beyenmeyip etek giyemiyorsan ameliyat olmayı düşünüyorsan sen bizlerden çok şanslısın sana 1 seansta çok az yağ transferiyle sutun gibi bacak yapılır erisede kalanlar sana yeter artar bence. bizde yamukluk ve diz içlerinde boşluklar olduğu için onları doldurmak zor, dolduruluyor ama eriyor, senin diz içlerin harika dizinden aşağısı bacaklarını kapattığında yapışıyor valla süper düzgün çivi gibi maşallah. kafaya takılacak birşeyin yok bana sorarsan. ama illaki bende yaptırmayı düşünüyorum diyorsanda çok az yağla kurtarırsın bu işi ve süper olursun. bence böyle...

çok teşekkür ederim söylediklerin için.özellikle bileklerim çok ince. doktora gittim inceledi vücudunda çok yağ yok dedi yağ alırım ama az çıkar dedi enjekte edilen yağın çoğu erir dedi bende açıkcası birazda korktum o kadar eziyet çekicem kalan görüntü yine buna yakın bişey olucak diye vazgeçtim.son gittiğim doktor bana kas çalış faydası olur dedi onu deniyeceğim koşu bandı veya bisikletin faydası olur dediler ama bilmiyorum işte amannnn çokda kafaya takınca psikolojim bozuluyo. Valla kızlarımın bacakları benden kalın :)))

september arkadaşım, bacaklarını sivri topuklu ayakkabıyla hayal ettimde (sapıkmıyım neyim):) süper görünür bence, ben dışarda mini etekliler görüyorum altına dümdüz ayakkabı veya keten giymişler güzelim bacaklarını kötü göstermişler o bacaklar bende olsa diyorum kesinlikle ince ve yüksek topuklu ayakkabı giyer bacaklarımı daha seksi gösterirdim. Senin ayakkabılarında güzel olmuş dolgu topukta severim ama sivri topukla hayal ettim sanki çok daha güzel olur diye düşündüm. Bide bronzlaşmış bacaklarla valla harika olur bence. zor gelmezse evde vardır düğün ayakkabıların giyipte bir fotoğraf daha atabilirsen o şekliylede yorum yaparız canım. leydidende topuklu ayakkabıyla resim isteyen bendim sağolsun göndermişti hepimiz bayılmıştık. topuklu ayakkabı bacağı her zaman zarif gösterdiği için bayılıyorum ama bir türlü bu merağımı yerine getiremedim. ölürsem gözüm açık gidecek inanki...

ebr06 sen deli misin:) de get allahını seversen:) süper sütun gibi bacakların. yemin ederim sütun gibi, sen bu süper bacaklarını kafana takıyorsan beni yanlış anlama ama bacaklarında değil ruh sağlığında bi problem olabilir.. sakın sakın elletme bacaklarını ve ben senin yerinde olsam gidip bir sürü mini etek şort vs alırım değme mankenden daha güzel bacakların. yazık vallahi billahi yazık. sen böyle düşünüyorsan ben öliyim yani benimkileri görsen ağlarsın:) lütfen bu güzelim bacaklarına hiçbir işlem yaptırma, belki bi psikologla falan konuşsan daha iyi olur çünkü yeminle bacakların çok güzel

X