Kaas merhaba. Geldiğine sevindim sen hatırlat mısın bilmem ama beni aydınlatmıştın cevaplarınla... Yeniden seni burada görmek güzel. Bebişin de iyidir umarım.
sağol canım benim herzaman aydınlatmaya devam ederim vakit bulduğum sürece bende ameliyat olmadan önce olanların yazılarını pür dikkat nasıl okuyordum o günlerim geldi aklıma bebişim iyi ama ben çok yoruluyorum tek olduğum için malesef... şimdi açtığımda bacaklarımın eski hali ile karşılaştım :)) inanın burda olmasa benim elimde mevcut değildi eski resmi sevindim en azından bacaklarının şekli bana benzeyenler için yeni resimleri yüklediğimde nasıl olacağını biraz anlarlar benim belimden yağ alınıp bacağım da ki boşluğa konuldu dizlerim çok kalın ve çirkindi yağ alındı bacağımın dışından yağ alındı ama zaten kemik olduğundan dış kısımda yine dışa çıkıntı çirkin duruyor ama olsun en azından kimse bana artık çarpık demez çünkü çarpıklık bacak içinde olduğunda kötü görünüyor ben geçen sene nisan ayında ameliyatımı oldum ve hayatımda hiç dışarıda giyecek şortum olmamıştı hiç tayt giymemiştim düşünemezdim bile ve ben bütün yazımı şort ile geçirdim ve kışımıda tayt ile geçirdim yani erime oldu tabi ama kalan yağlarım yetti demekki bana ikicanımvar resimlerini göremedim tatlım görsem yorum yapardım sana yenilerini ilk fırsatta aklımdasınız eklemeye çalışacağım