Bacak dolgusu yaptıran var mı?

bacağım şuanki halinin fotosunu koydum.çok vahim değil durum değil mi? yorumlarınızı bekliyorum

canım sana şimdi mailden de msj attım haberin olsun:)
ayrıca bnm bacaklara göre çok şanslısın inan.evet arası açık bacaklarının ama en azından bacak yapın düz yani kemikte bi yamukluk yok düz iniyor bacakların.zaten bacaklar tamamen dolmaz o yüzden dr orta alana kavis verecek şekilde doldurursa çok güzel olur:)

canım sana şimdi mailden de msj attım haberin olsun:)
ayrıca bnm bacaklara göre çok şanslısın inan.evet arası açık bacaklarının ama en azından bacak yapın düz yani kemikte bi yamukluk yok düz iniyor bacakların.zaten bacaklar tamamen dolmaz o yüzden dr orta alana kavis verecek şekilde doldurursa çok güzel olur:)

bende seni burda görünce direk msnme baktım canım :)) evet ama benim üst alta göre çok kalın.biz diz var evlere şenlik resmen.bayağı bi yağ konulmalı alta ki durum eşitlensin.bakalım inş iii olacakk

arkadaşlar hepiniz istanbuldanmısınız gidince nerde kalıyorsunuz
ben istdan değilim ama orada arkadaşım var.muayeneye gittiğimdede onada kalım ameliyat sonrasına onda kalacam.zaten o olmasa yanmıştım benn.iiiiki varrr canım arkadaşım :) ataşehire yakın öğretmenevi var orda kalabilirsin zübeyde hanımdı adı sanırım

MUEM bende bu hafta gidiyorum ama nerde kalacam ya amylee ye sorsakmı nerde kaldı diye

Pardon hanımlar iş güç:)) bakamadım.
Ataşehirde asia otelde kaldık biz. Otel ile görüşürken hastaneye gideceğinizi söylersiniz çünkü anlaşması var.

MUEM senin bacakların çok güzel sadece biraz altları ince birazda üstten çekmişsin o yüzden daha ince görünüyor biraz doldurunca çok güzel olacak acaba üstlerinide düzeltip şekil verirmi çünkü benimkide hemen hemen seninkinin aynısı

MUEM senin bacakların çok güzel sadece biraz altları ince birazda üstten çekmişsin o yüzden daha ince görünüyor biraz doldurunca çok güzel olacak acaba üstlerinide düzeltip şekil verirmi çünkü benimkide hemen hemen seninkinin aynısı

diz kapağından ve dış yanlardan alacağını ve içe koyacağını söyledi.zaten benim bütün yağ üst bacakta oradan almazsa bi değişiklik olmaz.orayıda inceltecek anladığım kadarıyla.ama ne kadar incelme olur onu bilmiyorum.

Pardon hanımlar iş güç:)) bakamadım.
Ataşehirde asia otelde kaldık biz. Otel ile görüşürken hastaneye gideceğinizi söylersiniz çünkü anlaşması var.

doğru o oteli duymuştum bircok hasta orda kalıyormuş iyiki hatırlattın AMYLEE İYİKİ VARSIN YA beni çok aydınlattın hem o otel local bir bölgede

doğru o oteli duymuştum bircok hasta orda kalıyormuş iyiki hatırlattın AMYLEE İYİKİ VARSIN YA beni çok aydınlattın hem o otel local bir bölgede

Rica ederim:) iyi ki varız hepimiz...
Otel güzel bence. Hem de çok yakın.Fiyatı da sanırım 80 dolar kişi başı. Giderken de taksi ile gidersin herhalde o da 65 civarı tutuyor. Ataşehir memorial diye tarif edebilirsiniz.

Yine bir sorun olursa ben cevaplarım problem yok:)

Merhaba arkadaşlar ben foruma yeni üye oldum. Ben de geçen hafta doktorum programında gördüğüm bir doktordan etklenerek bacak dolgusu konusunu ciddiye aldım ve muayenehanesine gittim. Bacakarıma baktı ve aslında çok da ihtiyacımın olmadığını söyledi. Diz altı iç bölgeye kalçadan yağ alıp dolgu yapılabileceğini söyledi.Burada yaptıranların yorumunu okuyorum bayağı 10 günden fazla acı çektiklerini yazmışlar. Fakat doktorum kesinlikle acı olmaz ertesi gün işine dönebilirsin dedi. Kime inacağımı şaşırdım. Bana biraz yardımcı olabilir misiniz? Ayrıca 5000TL ye mal olacağını söyledi. İyi akşamlar şimdiden teşekkürler.

X