merhaba muem ne zaman hayırlısıyla
bi problem olmazsa 23 martta inş.biran önce geçsin istiyorum zaman olayım ve bu iş bitsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba muem ne zaman hayırlısıyla
MUEM bende bu hafta gidiyorum ama nerde kalacam ya amylee ye sorsakmı nerde kaldı diye
bacağım şuanki halinin fotosunu koydum.çok vahim değil durum değil mi? yorumlarınızı bekliyorum
canım sana şimdi mailden de msj attım haberin olsun:)
ayrıca bnm bacaklara göre çok şanslısın inan.evet arası açık bacaklarının ama en azından bacak yapın düz yani kemikte bi yamukluk yok düz iniyor bacakların.zaten bacaklar tamamen dolmaz o yüzden dr orta alana kavis verecek şekilde doldurursa çok güzel olur:)
ben istdan değilim ama orada arkadaşım var.muayeneye gittiğimdede onada kalım ameliyat sonrasına onda kalacam.zaten o olmasa yanmıştım benn.iiiiki varrr canım arkadaşım :) ataşehire yakın öğretmenevi var orda kalabilirsin zübeyde hanımdı adı sanırımarkadaşlar hepiniz istanbuldanmısınız gidince nerde kalıyorsunuz
MUEM bende bu hafta gidiyorum ama nerde kalacam ya amylee ye sorsakmı nerde kaldı diye
MUEM senin bacakların çok güzel sadece biraz altları ince birazda üstten çekmişsin o yüzden daha ince görünüyor biraz doldurunca çok güzel olacak acaba üstlerinide düzeltip şekil verirmi çünkü benimkide hemen hemen seninkinin aynısı
Pardon hanımlar iş güç:)) bakamadım.
Ataşehirde asia otelde kaldık biz. Otel ile görüşürken hastaneye gideceğinizi söylersiniz çünkü anlaşması var.
ben çıkıyorum arkadaşlar.herkese iiii akşamlarr
doğru o oteli duymuştum bircok hasta orda kalıyormuş iyiki hatırlattın AMYLEE İYİKİ VARSIN YA beni çok aydınlattın hem o otel local bir bölgede
iyi akşamlar bende yavaş yavaş çocukları yatıracam