Bacak dolgusu yaptıran var mı?

amylee bacakların sanki öncesindede çok ince değilmiş sanki....çünkü benimkiler senin ilk fotoğrafının yanında çok ince duruyor..yada bana öyle geldi...son hali harika olmuş. anlaşılan ben slikon yaptıracam ama bileklerim çok ince olduğundan kötü bir sonuç ortaya çıkar diye korkuyorum..

benim bilekler 20 cm bacak 33 idi 35 oldu bilek hala aynı oraya koymadı bu arada boy 160 kilo 63 adile naşiti çok severdim ama bukadar sevmeseymişim keşke aynı vücut

Valla bence silikon temiz iş. Ama herhalde ben silikon yaptırmış olsam herhalde 2 ay yatarım:) onun iyileşme süreci uzunmuş maalesef.

Bacak benim 34 tü yanlış hatırlamıyorsam. Ameliyat sonrasında da 36 ölçtüm. Ama eskiden şekli bozuktu ya. Şimdi güzel:)

ardı ardına çok sordum ama benle kıyaslıyorum benim sadece diz kapağının altında bir tane giriş deliği var 2 dikişlik onlarda şimdi tatlı tatlı kaşınıyor iyileşmeye başladı şimdide eriyecekmi telaşına düştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…