Bacak dolgusu yaptıran var mı?

selam arkadaşım...forumun ilk 400 sayfasına kadar doktor isimleri var;sende haklısın baştan sona okumak bazen sıkıcı olabiliyor ...buradan 5 kişi benim ameliyat olduğum doktora ameliyat oldu 1 başka doktorun düzeltme ameliyatıydı...ben sana özelden yazarım doktor adlarını...kendine bir liste oluşturabilirsin böylelikle

Merhaba,

Öncelerden okumaya başladım. Bayağa olmuş tabi msjınızdan snra ama. Özelden doktor isminizi gönderirseniz çok mutlu olurum. aylardır araştırma yapıyorum. Bir türlü cesaret edemedim.

cevabınızı bekliyorum. teşekkür ederim...

elvan4834
size ulasmaya calısıyorum iletişime gecebilirsek ameliyat hakkında sızden bılgı almam gerekmekte..:KK43:(.

Elvan arkadaşımız forumda aktif değil, forumu okursanız herkes tecrübelerini yazmış fayda görürsünüz :KK34: ikimizin de doktor Ercan karacaoğlu :KK34:

Merhaba,

Öncelerden okumaya başladım. Bayağa olmuş tabi msjınızdan snra ama. Özelden doktor isminizi gönderirseniz çok mutlu olurum. aylardır araştırma yapıyorum. Bir türlü cesaret edemedim.

cevabınızı bekliyorum. teşekkür ederim...

Allah kolaylık versin zordur araştırma süreci...yukarıda yazdım

Hatta o kadar umutluyum ki etek almaya başladım şimdiden:) inşallah giyebilirim:)))

bende bacaklarımdan cook şikayetciyim etek sadece çizmeyle giyebiliyorum:) bacak estetiği fiyatları baya ucuk die duydum siz ne kadara anlaştınız fiyat aralığı nasıl ?

bende bacaklarımdan cook şikayetciyim etek sadece çizmeyle giyebiliyorum:) bacak estetiği fiyatları baya ucuk die duydum siz ne kadara anlaştınız fiyat aralığı nasıl ?

6500 benim. Sanırım genelde biraz daha düşük fiyatları diğer doktorların.

kızlar bende ameliyat olmak istiyorum, dar pantolon ve etek giymek istiyorum :KK43:( formu baştan okumak çok zor bebğim sayesinde fazla zamnım yok, bacaklara yağ enjekte ettirildikten sonra zamanla erime oluyormu? bana kalsa hemen olmak isterim ama bunu eşime kabul ettirmem çok zor, ve ameliyat sonrası hemen ayağa kalkabiliyormuyuz malum bebeğim var ve bakacak kimsem yok. ameliyat olmak isteyen arkadaşlar varmı? birbirimize az bi gaz ve cesaret versek ne güsel olur :)

arkadaşlar benimde bacaklarım çarpık hemde çok fazla. saatlerdir sizlerin mesajlarını okuyorum bazen umutlanıyorum bazen çok korkuyorum ve üzülüyorum. Ama yinede bacak estetiği yaptıran arkadaşlarımıza çok özeniyorum. Bu arada ben 12 yıllık evliyim 31 yaşındayım ve bugüne kadar hiç eşimin yanında dahil olmak üzere: etek, dar pantolon, şort, mayo yada güzel bir gecelik hiç giyemedim ve kendimi inanılmaz eksik hissediyorum. Benden küçük 2 kız kardeşim var ikisininde bacakları sütun gibi. abimin bacakları bile dümdüz peki ben neden böyleyim çevremde hiç benimki gibi bacağı olan yok. Kız kardeşimin birinin saçları falan kapalı açık giyinmiyor ve bana alışverişe falan gittiğimizde senin yerinde olsam elbise yada etek alırım diyor neden hep pantolon giyiyorsun diyor ve ben ona bacaklarım çarpıkta ondan diyemiyorum sadece onu parçalamak istiyorum. Anlayacağınız ben bu sorunumu hiç kimseyle paylaşamıyorum eşimle bile hiç bununla ilgili konuşmadık. Onun yanında hep kaçak davranıyorum alel acele giyinmeler utanmalar vs. vs. Kızlar ben bu sorunumu eşimle nasıl paylaşacağım onu ikna edebilirsem operasyon parasını nasıl karşılayacağız??? oooffff bu sorular beynimi kemiriyor... Bazen Seda Sayan'a bile başvurmayı düşünüyorum programa katılan estetik doktorları belki beni anlarlar ve ücret talep etmeden bacaklarımı düzeltirler diye sonra düşünüyorum herkeze rezil olduğumla kalırsam diye ben ne yapacağım arkadaşlar bana ne olur akıl verin...:KK50::KK50:

Elvan arkadaşımız forumda aktif değil, forumu okursanız herkes tecrübelerini yazmış fayda görürsünüz :KK34: ikimizin de doktor Ercan karacaoğlu :KK34:

Allah kolaylık versin zordur araştırma süreci...yukarıda yazdım

Jalesec cok tesekkur ederim.
Sorun şu ki ben ameliyatta kararlıyım fakat silikonla bacak estetiğinin kaslara zaman ıcınde zarar verdıgıne dair yazılar okudum:KK43:(
Sizin ameliyatınız kok hucre transferı ıle mı yapıldı?Ben kok hucreye cok guvenemıyordum ,sılıkon daha kalıcı ve 1 seferde olur dıye dusunuyordum ama bu okuduklarım benı korkuttu acıkcası....
Bilemiyorum karar vermek ,cevredekılerı ıkna etmek, amelıyat sonrası hepsı benı cok yordu...

arkadaşlar benimde bacaklarım çarpık hemde çok fazla. saatlerdir sizlerin mesajlarını okuyorum bazen umutlanıyorum bazen çok korkuyorum ve üzülüyorum. Ama yinede bacak estetiği yaptıran arkadaşlarımıza çok özeniyorum. Bu arada ben 12 yıllık evliyim 31 yaşındayım ve bugüne kadar hiç eşimin yanında dahil olmak üzere: etek, dar pantolon, şort, mayo yada güzel bir gecelik hiç giyemedim ve kendimi inanılmaz eksik hissediyorum. Benden küçük 2 kız kardeşim var ikisininde bacakları sütun gibi. abimin bacakları bile dümdüz peki ben neden böyleyim çevremde hiç benimki gibi bacağı olan yok. Kız kardeşimin birinin saçları falan kapalı açık giyinmiyor ve bana alışverişe falan gittiğimizde senin yerinde olsam elbise yada etek alırım diyor neden hep pantolon giyiyorsun diyor ve ben ona bacaklarım çarpıkta ondan diyemiyorum sadece onu parçalamak istiyorum. Anlayacağınız ben bu sorunumu hiç kimseyle paylaşamıyorum eşimle bile hiç bununla ilgili konuşmadık. Onun yanında hep kaçak davranıyorum alel acele giyinmeler utanmalar vs. vs. Kızlar ben bu sorunumu eşimle nasıl paylaşacağım onu ikna edebilirsem operasyon parasını nasıl karşılayacağız??? oooffff bu sorular beynimi kemiriyor... Bazen Seda Sayan'a bile başvurmayı düşünüyorum programa katılan estetik doktorları belki beni anlarlar ve ücret talep etmeden bacaklarımı düzeltirler diye sonra düşünüyorum herkeze rezil olduğumla kalırsam diye ben ne yapacağım arkadaşlar bana ne olur akıl verin...:KK50::KK50:

tamda beni anlatmışsın arkadaşım :KK43:(

tamda beni anlatmışsın arkadaşım :KK43:(

eleaaf iyiki kadınlar kulübü var yoksa ben kafayı yiyecektim sanki dünyada tek çarpık bacaklı benmişim gibi geliyordu. Buradaki arkadaşların yazılarını okudukça biraz içim rahatlıyor. Yalnız olmadığımı anlıyorum.

merhaba arkadaslar grupta yenıyım fakat takıp konusunda eskılerdenım.27 yaşındayım şimdiye kadar etek yda kısa elbıse gıymış bırı degılım süreklı kot altınaa bıle kalın kılotlu çoraplar gıyerdım::))bacaklarımdan tek şikayetım aşırı zayıf olmaları dizasagısının..ıstanbuldayım ve bırcok doktor prof arastırmış ücretlı ücretsız görüşmeler yaptım her doktorun bı dedıgı dıgerını tutmuyordu..ve hiçbiri güven vermedi...formu 1.sayfasından ıtıbaren okudum.ve sızler ıcın hesap actım.. en sonunda ameliyat oldum..bugün 2.günüm..ağrım hiç yok(lütfen masallah dıyın) :))kök hücre destekli yag dolgusu oldum..karın ve bel bölgemden lipo olarak yag alındı..amelıyatım 1 saat sürdü..şuan rahat hareket edıyorum ıhtıyaclarımı karsılayabılıyorum...lütfen korkmayın doktorunuza güvenmenız yeterlı..fıyat olarak net 6 bin tl..ısteyene gereklı bılgı verırım herzaman...

merhaba arkadaslar grupta yenıyım fakat takıp konusunda eskılerdenım.27 yaşındayım şimdiye kadar etek yda kısa elbıse gıymış bırı degılım süreklı kot altınaa bıle kalın kılotlu çoraplar gıyerdım::))bacaklarımdan tek şikayetım aşırı zayıf olmaları dizasagısının..ıstanbuldayım ve bırcok doktor prof arastırmış ücretlı ücretsız görüşmeler yaptım her doktorun bı dedıgı dıgerını tutmuyordu..ve hiçbiri güven vermedi...formu 1.sayfasından ıtıbaren okudum.ve sızler ıcın hesap actım.. en sonunda ameliyat oldum..bugün 2.günüm..ağrım hiç yok(lütfen masallah dıyın) :))kök hücre destekli yag dolgusu oldum..karın ve bel bölgemden lipo olarak yag alındı..amelıyatım 1 saat sürdü..şuan rahat hareket edıyorum ıhtıyaclarımı karsılayabılıyorum...lütfen korkmayın doktorunuza güvenmenız yeterlı..fıyat olarak net 6 bin tl..ısteyene gereklı bılgı verırım herzaman...

Hayırlı olsun güle güle kullan güzel bacaklarını. Kaç cc koyuldu?ağrı yok mu ayakta durunca falan?

Teşekkür ederim canım çok saol darısı isteyenlerin başına..Maşaallah ağrım falan yok sadece oturup kalkarken yağ alınan yerim sızlıyor o da dayanılmıcak gıbı degıl....doktorum kök hücre destekli olsa bile %10 yada %20 erime olur dedı bunu hesaba katarak 2.seansı gerektırmıcek mıktarda erıme sonucu yetecek yağı koydugunu söledi...

Çok geçmiş olsun, ne zaman oldunuz ameliyatınızı yeni ise ağrı oluyor yağ alınan yerlerde bayağı, doktorunuz kimdi ? Önemli olan içinize sinen doktora ameliyat olmanız ve sonucunuz dan mennun olmanız :nazar: sevgiler

benim doktorum Hasan Fındık..bugün 4.günüm ve herşey yolunda yürüyüşten geliyorum(Maşşaallah)) Yüce Rabbim herkesin gönlüne göre versin inş...
ameliyat olan arkadaslarım sonrasında neler yapmak yada nelere dikkat etmemiz gerekiyor bilen varmı?

X