baana ozelden maıl adresı verırsenız sormak ıstedıklerım var tesekkurler
elvan4834
size ulasmaya calısıyorum iletişime gecebilirsek ameliyat hakkında sızden bılgı almam gerekmekte..(.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
baana ozelden maıl adresı verırsenız sormak ıstedıklerım var tesekkurler
selam arkadaşım...forumun ilk 400 sayfasına kadar doktor isimleri var;sende haklısın baştan sona okumak bazen sıkıcı olabiliyor ...buradan 5 kişi benim ameliyat olduğum doktora ameliyat oldu 1 başka doktorun düzeltme ameliyatıydı...ben sana özelden yazarım doktor adlarını...kendine bir liste oluşturabilirsin böylelikle
elvan4834
size ulasmaya calısıyorum iletişime gecebilirsek ameliyat hakkında sızden bılgı almam gerekmekte..(.
Merhaba,
Öncelerden okumaya başladım. Bayağa olmuş tabi msjınızdan snra ama. Özelden doktor isminizi gönderirseniz çok mutlu olurum. aylardır araştırma yapıyorum. Bir türlü cesaret edemedim.
cevabınızı bekliyorum. teşekkür ederim...
Âmin. :)) anlatacağım hepsini. Fotoğrafları özel albüm yapar oraya eklerim.
Amylee ameliyat kararın hayırlı olsun çok memnun olacağın sonucu yaşaman dileğiyle,şimdiden geçmiş olsun
Hatta o kadar umutluyum ki etek almaya başladım şimdiden:) inşallah giyebilirim:)))
bende bacaklarımdan cook şikayetciyim etek sadece çizmeyle giyebiliyorum:) bacak estetiği fiyatları baya ucuk die duydum siz ne kadara anlaştınız fiyat aralığı nasıl ?
Elvan arkadaşımız forumda aktif değil, forumu okursanız herkes tecrübelerini yazmış fayda görürsünüz ikimizin de doktor Ercan karacaoğlu
Allah kolaylık versin zordur araştırma süreci...yukarıda yazdım
arkadaşlar benimde bacaklarım çarpık hemde çok fazla. saatlerdir sizlerin mesajlarını okuyorum bazen umutlanıyorum bazen çok korkuyorum ve üzülüyorum. Ama yinede bacak estetiği yaptıran arkadaşlarımıza çok özeniyorum. Bu arada ben 12 yıllık evliyim 31 yaşındayım ve bugüne kadar hiç eşimin yanında dahil olmak üzere: etek, dar pantolon, şort, mayo yada güzel bir gecelik hiç giyemedim ve kendimi inanılmaz eksik hissediyorum. Benden küçük 2 kız kardeşim var ikisininde bacakları sütun gibi. abimin bacakları bile dümdüz peki ben neden böyleyim çevremde hiç benimki gibi bacağı olan yok. Kız kardeşimin birinin saçları falan kapalı açık giyinmiyor ve bana alışverişe falan gittiğimizde senin yerinde olsam elbise yada etek alırım diyor neden hep pantolon giyiyorsun diyor ve ben ona bacaklarım çarpıkta ondan diyemiyorum sadece onu parçalamak istiyorum. Anlayacağınız ben bu sorunumu hiç kimseyle paylaşamıyorum eşimle bile hiç bununla ilgili konuşmadık. Onun yanında hep kaçak davranıyorum alel acele giyinmeler utanmalar vs. vs. Kızlar ben bu sorunumu eşimle nasıl paylaşacağım onu ikna edebilirsem operasyon parasını nasıl karşılayacağız??? oooffff bu sorular beynimi kemiriyor... Bazen Seda Sayan'a bile başvurmayı düşünüyorum programa katılan estetik doktorları belki beni anlarlar ve ücret talep etmeden bacaklarımı düzeltirler diye sonra düşünüyorum herkeze rezil olduğumla kalırsam diye ben ne yapacağım arkadaşlar bana ne olur akıl verin...
tamda beni anlatmışsın arkadaşım (
tamda beni anlatmışsın arkadaşım (
merhaba arkadaslar grupta yenıyım fakat takıp konusunda eskılerdenım.27 yaşındayım şimdiye kadar etek yda kısa elbıse gıymış bırı degılım süreklı kot altınaa bıle kalın kılotlu çoraplar gıyerdım::))bacaklarımdan tek şikayetım aşırı zayıf olmaları dizasagısının..ıstanbuldayım ve bırcok doktor prof arastırmış ücretlı ücretsız görüşmeler yaptım her doktorun bı dedıgı dıgerını tutmuyordu..ve hiçbiri güven vermedi...formu 1.sayfasından ıtıbaren okudum.ve sızler ıcın hesap actım.. en sonunda ameliyat oldum..bugün 2.günüm..ağrım hiç yok(lütfen masallah dıyın) :))kök hücre destekli yag dolgusu oldum..karın ve bel bölgemden lipo olarak yag alındı..amelıyatım 1 saat sürdü..şuan rahat hareket edıyorum ıhtıyaclarımı karsılayabılıyorum...lütfen korkmayın doktorunuza güvenmenız yeterlı..fıyat olarak net 6 bin tl..ısteyene gereklı bılgı verırım herzaman...
merhaba arkadaslar grupta yenıyım fakat takıp konusunda eskılerdenım.27 yaşındayım şimdiye kadar etek yda kısa elbıse gıymış bırı degılım süreklı kot altınaa bıle kalın kılotlu çoraplar gıyerdım::))bacaklarımdan tek şikayetım aşırı zayıf olmaları dizasagısının..ıstanbuldayım ve bırcok doktor prof arastırmış ücretlı ücretsız görüşmeler yaptım her doktorun bı dedıgı dıgerını tutmuyordu..ve hiçbiri güven vermedi...formu 1.sayfasından ıtıbaren okudum.ve sızler ıcın hesap actım.. en sonunda ameliyat oldum..bugün 2.günüm..ağrım hiç yok(lütfen masallah dıyın) :))kök hücre destekli yag dolgusu oldum..karın ve bel bölgemden lipo olarak yag alındı..amelıyatım 1 saat sürdü..şuan rahat hareket edıyorum ıhtıyaclarımı karsılayabılıyorum...lütfen korkmayın doktorunuza güvenmenız yeterlı..fıyat olarak net 6 bin tl..ısteyene gereklı bılgı verırım herzaman...
Merhaba. Özelde yazamıyorum. Lütfen hangi doktora yaptırdığınızı msj atabilirmisiniz. Şimdiden teşekkür ederim... :)