şuan hiçbirşey belli değil belki bir hafta sonra nasıl olacağını daha net görürüz
ama eskisine kıyasla mutlaka daha iyi olacaktır. bacaklarım mosmor oldu yağ alınan yerler. 3 haftada geçer diyorlar. biraz psikolojim bozuldu. bir sürüde ilaç içmek gerekiyor bir süreliğine. iyice düşünmek lazım. ameliyat olmadan önce.
mrb geçmiş olsun celo bende hıfzı beye yaptırmıstım onur erolun yetiştirdigi bir doktor ama çok pişmanım valla öle ilk görünce aaa ne güzel olmuş bile diyemedim çok bir fark yoktu bende 2ci seans oldu hala yok 3cü seansı zaten iptal ettirdim bursada bir doktor buldum resimlerini gördüm cok başarılı bakalım inşlh ona gidicem doktor cok iddialı bir seans olan hastam 2ciye gelmedi dedi ve demişte netten sorularına cvp verdigi hastalarınıda gördüm bayram sonu bakalım karar vericem sizede allah kolaylık versin cok zor ya
bursadaki doktorun adı bülant cihan timur sitesine girebilirsiniz gündüzleride canlı aktif destek hatları var ordan yazışabilirsiniz sekreterden isterseniz resim belki gönderir ben istedim yollamadılar ama başka bir arkadas cok ısrar edince ona yolladılar oda bana gösterdi ben inanamadım bacaklar cok güzeldi tek sefer de adam bütün acıklıgı kapatmıs ya şimdi hıfzı beyın cok hakkını yemeyım eskıye göre tabıkı ıyı ama acıklık hala duruyo kapanmadı kendısınede dedim ben acıklık kapansın istıyodum die 3cü seansta acıklık olan yere daha fazla veririz dedi hıfzı bey bana yagları 40 cc felan uygulamıs sanırım yanı cok az bülent beyde 40 ccle olacak iş degıl biz her bacaga 300 400 cc uyguluyoruz dedi eriyen eriyo ama kalan kalıyo zaten kalanda yeter bana hıfzı beyın tek iyi yaptıgı diz içlerimde yag birikintisi vardı benım onları aldı diz kenarını düzeltti yag olunca carpık görüntüsü veriyo yaglar alınınca bacak yine biraz düzeldi ama yag enjeksıyonu işine gelince hiç memnun kalmadım yaglar tabi eriyo celo az kalıyo bacakta zaten 3 ay sonra kalan yag elıne gelır dokununca hafıf sertlık varsa yag kalmıs demektır 3 ay sonra bi bak elinle bu arada senın nerden alındı yag benım belımden alınmıstı acıkcası ben 8 bıne yakın para harcadım ve pişmanım o paraya üzüldüm degmedi
belimde herhangi bişey kalmadı önceden baya bir morluk vardı tabi zamanla geçti ama bacakta biraz kalıyo yani belli olmasada hafif kaldı bende belkıde sigaradandır amelıyat günü hastahanede bir gece kalıyosun zaten sonrada 1hafta evde dinleniyosun biraz zorluk oluyor tabi ama cok degil 1 hafta sonra bütün işlerimi yaptım ama bülent bey yag enjeksıyonu deil yag transferi yapıyor yagı hiç dışarı cıkarmadan diz arkasından kesi atarak yapıyor ve bacaga hiç igne degmiyo yani morluk olmuyo kendi geliştirmiş özel cihazmıs sen de iyice araştır yinede senin doktorun kim acaba nerde hangi şehir
pınar öncelikle senden başlayım cnm tabiki doktor cok önemli ben ufuk beyle maılle görüştüm fiyat sormustum felan ama cok övülen doktorlar arasında tercih için iyi diyebilirim bak
sana dogruca demiş yagın olmadıgı için yapmamış ne güzel bazı doktorlar yag olmasada yapıyo para için ya bülent beye gelince sen belınden yag aldırmıssın yagın olmayabilir dedi göbek resmimi istedi yolladım ben sezeryanla dogum yaptıgım için yine azda olsa göbek var göbegin böleyse yapılır dedi DEDEKİDO sana katılıyorum yaglar vücuttan cıkınca hiç bir etkisi kalmıyomus helede donan yag hiç işe yaramıyomus bülent beyin sistemi gercekten cok yattı bana ama tabi yinede iyice araştırmak lazım CELO mrb sigara kullanmıyosan morlukların daha cabuk gececektır ve dktorun sana bir krem verdimi o kremle mor olan yerlerıne bacaklarına masaj yapacaksın morlukları dagıtmak için vermedıyse sor iste hıfzı bey bana verdi faydasını gördüm ve 5 gün daha cok yeni cnm ya elbette eriyecek yarısı gider ama tabi bünyeden bünyeye fark vardır sakın sıkma canını bekle bakalım zaman gösterir ama yoksa kalmıyo tabi eriyo ben şimdi bazen dokunuyorum yag var ama cok az kalmıs bazı yerler komple erimiş hatta sol bacak sag bacaktan daha belirgin eridigi dikkatli bakınca belli oluyo sag bacak daha iyi ona nazaran sen sakın moralini bozma bünyeye göre degişir o istersen bana özelden msn felan yaz resimde gösteririm LOLABUNNY mrb sadece diz içlerinide aldırsan düzgünlük elde edersin zaten benim diz içlerimde alındı bi onlar düzgün gösteriyo yag enjeksıyonunu hiç yaptırmasamda olurmus ama tabi yinede etek giyemezdım cünkü acıklık fazla ama diz içi yagları alınınca azda olsa düzgünlük saglıyo seda sayana gelince o dolgu parcacıkları koyduruyormus eriyor yalnız onlar vücut emiyor cok tehlıkelı o iş ama yinede yaptırıyo kadın hayret bazen dikkat ediyorum onun bacaklarına dolgu parcacıkları eridiginde bacak şekli degişiyo yaptırdıgı zaman daha da farkediyo sizinde dikkatinizi cektimi bence dolgu maddeleri silikonlar zararlı doktorlarda öle dio
cevap için teşekkürler leydi, ben okuduklarımdan şuna kadar verdim hiç olmazsa dizkapağımın yanındaki çıkıklığı aldırmayı düşünüyorum.. Gene görüntüde bi düzelme sağlıyormuş madem.. Acaba bunu ne kadara yaparlar.. Pnr ufuk beye gittiğinde bunu da bi sorabilir misin acaba, sadece o dizkapağının yanındaki yağları almak ne kadar tutuyormuş.. Teşekkürler..