Bacak dolgusu yaptıran var mı?

leydi ve angel geçmiş olsun tekrar canım çok güzel olmuş gerçekten bacaklarınız bülent beyin ellerine sağlık.caseyeraa arkadaşım kredi kartına taksit yaptırabiliyorsun nakitin nekadarsa verirsin kalanını yaptırırsın bende bu hafta gidiyorum dualarınızı bekliyorum.Hepinizin istediği gibi olur inş.

Son düzenleme:
elif2008 5)lolabunny :) yalnız bu liste kesin ameliyat olanlaırn değil görüşmeye gideceklerin listesi değil mi?:)) parayı bulmak biraz zaman alabilir...

Niyeti olanlar listesi canım...
Henüz operasyon aşamasında değiliz.
Önce kendimiz bi tanışıp konuşacağız.
Sonra beliki hepberaber bi görüşmeye gideriz.
Zamanını ayarlayabilenlere göre iki iki ameliyata gideriz sonra.
Herkes hemen ayarlayamaz zaten.... Benim de para dışında engellerim var..

aynen elif benimde para dışında engellerim var para hazır aslında (para hazır dediğim nispet yapar gibi anlaşılmasın lütfen ) ama iş yerimden 2 hatta 3 ay öncesinde izin alamayacağım için ameliyat olamıyorum acaba cumartesi ameliyat olup salı günü iş başı yapılamaz mı ya sırf bu yüzden iştende çıkılmazki off ya keşke ilk başta bülent beye ameliyat olsaymışım bende leydi gibi daha önce yağ enjeksiyonu yaptırmıştım hem param hem zamanım gitti boşuna ya

aynen elif benimde para dışında engellerim var para hazır aslında (para hazır dediğim nispet yapar gibi anlaşılmasın lütfen ) ama iş yerimden 2 hatta 3 ay öncesinde izin alamayacağım için ameliyat olamıyorum acaba cumartesi ameliyat olup salı günü iş başı yapılamaz mı ya sırf bu yüzden iştende çıkılmazki off ya keşke ilk başta bülent beye ameliyat olsaymışım bende leydi gibi daha önce yağ enjeksiyonu yaptırmıştım hem param hem zamanım gitti boşuna ya

1)ELİF2008
2)TEATR
3)EDAEDA
4)FZLT bende ist.dayım
5)lolabunny

Sen de kendini ekleyiver... istersen... Ola ki zaman yaratabilirsek ortak bi çözüm buluruz...

İnş elifçim inş bir çözüm bulur ve en kısa zamanda bu dertten kurtuluruz.:a015:

1) ELİF2008
2) TEATR
3) EDAEDA
4) FZLT
5) lolabunny
6) nurgul_gul (şükran)

ebişim saygı duruşunda durmuş bir fotoğrafın olması lazım bundan bişey anlamıyoruzki bu gayet güzel dümdüz duracaksınki aradaki açıklığı görelim ama senin vucudunda yağda yok gibi canım yaaa.

Arkadaşlar ben de kendimi ekliyorum Ankara'dan. Eşimle konuştuk her ne kadar istemese de kabul etti. Sanırım önümüzdeki 2 hafta içinde kesinlik kazanır.
1) ELıF2008
2) TEATR
3) EDAEDA
4) FZLT
5) lolabunny
6) nurgul_gul (şükran)
7) ECEÇINAR(FATOŞ) - Ankara

yok anam yok zayıflıkdan heralde bnım kı yaa olabılır dımı kızlar acıklıgın sebebebı zayıflıkdır yanı kılo alsam en azından bırazda olsa kapanır acıklık duurn bı foto daha eklıyım belkı yorumlayabılırsınz

Merhaba kızlar.... kusura bakmayın hemen yazamadım. Çünkü salı günü otobüs yolculuğundan sonra beni dört gözle bekleyen 2 tane cocugum vardı. Bu sefer önceliği onlara vermek zorundaydım. Çünkü bende başka onlarla ilgilenecek kimseleri yok. Yol yorgunluğuda vardı tabii....
Neyse şimdi yazıyorum size... Hepinizin heyecanlandığını bir an önce bu dertten kurtulmak istediğinizi biliyorum. Umarım herkes hayallerine kavuşur... Bu benim uzun zamandır araştırdığım ve uygun zaman uygun doktor ve uygun şartların gelmesini beklediğim andı. Allaha cok şükür o an gelmiş ve ben bu sıkıntıdan bir daha geri dönüşü olmayacak şekilde kurtulmuşumdur. Benim yazılarımı okuduysanız bu birden bire kalkıştığım bir iş değil... Uzun uzun araştırdım ve buda yetmedi bana bir gün atlayıp Bursa ya gittim. Bu zaten işin %50 sini halletmek gibi bişeydi benim için.. Çünkü muayene olmadan böyle bir işe girişemezdim. Sizede bunu tavsiye ediyorum..[/B] Mutlaka bursaya gidin bir muayene olun..Doktor beyin siizn hakkındaki görüşlerinizi alın ikna olun ve ameliyat tarihinizi öyle belirleyin....Ben öyle yaptım çünkü... gittim görüştüm sorularımı sordum ikna oldum beni muayene etti.ve 11 mayısa ameliyat tarihi aldım. Hatta ben bülent beyden randevu almadan önce bulunduğum şehirde bütün kan , hormon, triod hatta simir teslerime kadar herşeyime baktırdım. Hepsinin sonuçlerı ii çıkınca Bülent bey den randevu aldım. Eger bu sonuçlerımda bişey cıkmış olsaydı görüşmeye gittiğimde olumsuz cıkan değerleri gösterecektim. bir engel teşkil eder mi etmez mi diye...... Allaha şükür oda ii gitti... Muayeneye gittiğimde yaptırman gereken tahlilleri yazıp verdiler bende ameliyat tarihine yakın yani 2 gün kala bunları yaptırıp sonuçların ii cıktığını makbule hanımla konuştum. Yani başka şehirdeyseniz tahlillerinizi yaptırın bursaya fakslayın veya telde bildirin...Aranızdan bişey olmaz ya diyenler olabilir benim şansa bırakma gibi bir lüksüm yoktu... çünkü işyerinden izin alacaktım.. Çocuklar durumunu ayarlayacaktım. Etrafımdaki insanlara söylemek zorunda olduğum masum yalanları söyleyecektim..Eger bursaya gittikten sonra tahlillerimde olumsuz bişey olup geri dönseydim bu ayarlamalarımın hepsi çöpe gidecek.. iş yerinde aldığım iznin yanması bir yana söylediğim masum yalanlarda yanında cabası olacaktı...Bunları yazıyorum çünküü çalışan cocuklarına bakmak zorunda kalan burdaki arkadaşlara bir ışık tutmak için...Ben otobüsle bursaya yalnız gittip inanaın refakatcıya ihtiyaç yok. ınanılmaz ilgileniyorlar. Ben kimsenin yokluğunu hissetmedim. Dönüşüde otobüsle yaptım. Gelelim ağrı sızıya.... kendimle ilgili ilk önce şunu hatırlatayım size 2 tane sezeryan ameliyatı geçirmiş kişiyim ağrının ne olduğunu bilirim yanii... Epidural bir operasyon olduğu için pazartesi ve salı öğle saatine kadar ağrı hissetmiyorsunuz.. Fakat ben eve döndükten sonra oturup kalkmakta zorlandım.. Hareketlerim kısıtlı...Hiç ağrım yok diyenlere 2 gün sonra işe gittim diyenlere sakın inanmayın... Zaten bülent bey bana en az 9 gün evde istirahat etmem gerektiğinie söyledi.... Bu dayanılmayacak bir ağrı değil..... Hiç ağrınızda olmayacak anlamınada gelmediğini size hatırlatmak istedim...

ebişim bize şaka yapıyosun herhalde angel tekrar geçmiş olsun.ya canım inan benim hiç agrım olmadı ama ilk üç dört gün hiç yürüyememiştim kasılma oluyordu bacaklarımda ancak 10 gün sonra normal yürüye bilmiştim bide benim belimden yağ almışlardı orkadi izler hiç geçmedi leydi sende iz varmı

1) ELİF2008
2) TEATR
3) EDAEDA
4) FZLT
5) lolabunny
6) nurgul_gul (şükran)
7) ECEÇINAR(FATOŞ) - Ankara[/QUOTE]

8) Bilge hihoyyyt

angel canım geçmiş olsun bize yeni bacaklarının ve eski bacaklarının resmini yükleyebilirmisin canım çok merak ediyoruz leydininkini gördük seninkini görmek istiyoruz canım

X