Arkadaşlar,dün Güner Uysala muayeneye gittim.Bana muahanede lipo ve ardından yağ enjeksiyonu yapabileceğini,sedesyon ve loka anestezi ile yapıldığından bahsetti.Lady öyle hastaneye gerek yokmuş 3-4 kilo yağa kadar .Maliyet olarak da 1500 euro dedi.Sizce nasıl arkadaşlar hemen karar vermem gerekiyor şu aşamada?[/QUOT
mrb derya muanede olabılır belkı bende bırkac doktorla görüşmüştüm birisi sabahtan gırersen aksama anca cıkarsın demıstı ama hastahanede olacaktı hıfzı beyse tamamen uyuman ve bır gece kalman daha ıyı olur dedı tamam aldıkları yag 1 kılo bıle degıl ama yınede saglık bu ve lıpo oyle kolay bişey degıl benım 2 ay oldu ve yag alınan yerlerımde bazen sızı seklınde agrım hala oluyo malıyet olarak benım tuzlu oldu bıraz bır doktorda bana 3000ytl fıyat vermıstı ve tek seans olacaktı ıkıncısı gerekırse tekrar lıpo yaparız demıstı tekrar amelıyat ıcın 3000 alırmıydı bılmıyorum eger oylede olsaydı bana aynı malıyata gelecektı şuan için sunu dıyebılırımkı ıyıkı hıfzı beyı dınlemısım ve hastahanede kalmısım tamam basıt bır amelıyat ama lıpo oyle kolay bişey degıl kendınızı rıske atmayın derım ve mutlaka yaglarınızı saklayan bır doktor bulun ILK SEANSTA KESINLIKLE KALICI OLMUYOR kendımden bılıyorum tekrar lıpo olurum dıyen arkadaslar tabıkı kendılerı bılırler