melodi, ben bacakları birleştirip, parmaklar dışa topuklar içe bakacak şekilde ayaklarımı V şekline getiriyorum. Parmak ucumda kalkıp (duvara yaslanıyorum bu arada) birkaç saniye bekliyorum. Topukları indiriyorum ama yere değmeden tekrar parmak ucunda kalkıyorum. 20 tane yapıp mola veriyorum. Sonra yine yapıp 200'ü tamamlıyorum. Her akşam muhakkak yapıyorum. Benim üst bacağa bişey olmadı bu hareketle. Sorun yok. Ama sabır lazım. Aksatmazsan 2 haftada şiştiğini farkedeceksin. 4 haftada tamamen etkiyi göreceksin. Valla ben devam ediyorum. Elbette sütun olmayacak ama en azından pantolon giydiğimde kumaşın bacakları yanlara bükülmeyecek tam doldurabilirsem... Bu da benim için büyük bişey........
benim bacaklarimin alt kismiyla ilgili hic problemim yok tersine zayifligma ragmen kalin ve kaslilar biraz. sanirim en buyuk nedeni cok fazla yurumem, uzun sure ayakta durmaninda etkili oldugnu dusunuyorum. sirf alt bacagim kalinlasmasin daha fazla artik diye bisiklete binmeyi de biraktim. ben ust ic bacagmi kalinlastirmaya ugrastikca alt ic bacagim kalinlasti ve orantisizlik daha da arttisimdi alt bacagim nerdeyse ust bacagimdan 2cm daha kalin... bence degisik hareketler bulmak yerine basit gunluk hayatta yaptigmiz yuruyus bisiklet gibi aktivitelerinizi arttitirin kizlar!