Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
minire hanım utanılcak bi durumumuz olduğunu düşünmüyorum bu birrr
ayrıca bu kadar insanı şüpheye düşürdüğünüz içinve samimiyetsiz olduğunuz için bi özür dilemeniz gerekirken bu şekil bi dönüş hiç hoş değil bu ikiii
bizim aklımızdan geçen şeyler hayal olamaz dimi bu kadar kişi aynı noktada birleşiyorsa bu gördüğümüz duyduğumuz tecrübelerimizdendir. unutmayın bu şekil ucuz reklamlar çok oluyor siz buradaki insanları böyle düşündüğü için yargılıycağınıza samimi ve ikna edici olmanızı beklerdim:enbuyukkk:
bülent bey'e ameliyat olan arkadaşın samimiyetine ben de inandım,hele ki, lady arkadaşım gördüm resimlerini diyorsa kesinlikle doğrudur.minire arkadaş bize hiçbirşey ıspat etmek zorunda değil,ama gerçekten bacaklarındaki değişimi merak ediyorum ben de.yüzü görünmüyor nasılsa,bacaklarının önce-sonra fotooğraflarını buraya yüklerse herkes de faydalanmış olur.ben şahsen yağ enjeksiyonu işinden iyice umudu kesmiş kas falan yapmaya çalışıyordum,ama şimdi yeniden umutlanmaya başladım..
bari bana inanın lütfen size yalvarıyorum bu foruma girdigimden beri hem kendim hem sizlere yardımcı olmak adına herşeyi paylaştım üstüne basa basa sölüyorum minireyle mutlaka görüşün ben görüştüm sizinde görüşmenizi sizin için istıyorum derdimiz aynı kızlar