Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ben şuan aglıyorum kızlar minirenin bacaklarını görüp aglamamak mümkün degil kendimi tutamıyorum bülent beyin minire için yaptıgı bacak bizim için bir mucize size bukadarını söleyebilirim

bilge gerçek diyorum cnm banadamı inanmıyosunuz 2 senedir bu forumdayım minire evden kendi resim cektı bana yolladı inanın nolur kaybedecek bişeyiniz yok

bülent bey'e ameliyat olan arkadaşın samimiyetine ben de inandım,hele ki, lady arkadaşım gördüm resimlerini diyorsa kesinlikle doğrudur.minire arkadaş bize hiçbirşey ıspat etmek zorunda değil,ama gerçekten bacaklarındaki değişimi merak ediyorum ben de.yüzü görünmüyor nasılsa,bacaklarının önce-sonra fotooğraflarını buraya yüklerse herkes de faydalanmış olur.ben şahsen yağ enjeksiyonu işinden iyice umudu kesmiş kas falan yapmaya çalışıyordum,ama şimdi yeniden umutlanmaya başladım..

minire hanım utanılcak bi durumumuz olduğunu düşünmüyorum bu birrr
ayrıca bu kadar insanı şüpheye düşürdüğünüz içinve samimiyetsiz olduğunuz için bi özür dilemeniz gerekirken bu şekil bi dönüş hiç hoş değil bu ikiii

bizim aklımızdan geçen şeyler hayal olamaz dimi bu kadar kişi aynı noktada birleşiyorsa bu gördüğümüz duyduğumuz tecrübelerimizdendir. unutmayın bu şekil ucuz reklamlar çok oluyor siz buradaki insanları böyle düşündüğü için yargılıycağınıza samimi ve ikna edici olmanızı beklerdim:enbuyukkk:

benmi samimiyetsizim.samimi olmasaydım üye olup sizlerle paşlaşmazdım bilge hanım.az önce 3 saate yakın leydiyle görüştük.buna ne dersinizbiraz daha yazarken üslubunuza dikkat etmenizi tavsiye ederim.görmeden bilmeden beni hiçmi hiç tanımadan yargılayamaz eleştiremezsin.anlaştıkmı arkadaşım..burası senin forumun değil.. tamammı.ben sadece sizlerle paylaşayım dedim ama üzerime üşüştünüz.keşke hiç yazmayıp paylaşmasaydım.sonuçta aynı derrten yıllarca çok çektik.ben hele 37 yaşında biri olarak çok çektim.hep imrendim düzgün bacaklılara.kadının halinden en iyi kim anlar kim tabiki kadınlar .özellikle aynı derdi çeken kadınlar öyle değilmi..sizlere diyecek olduklarım bunlar..yinede hepinize sevgiler Allah gönlünüze göre versin...

dedokido inan bana bir mucize olmuş ben başka bişey demıyorum minire cnm benim yanlış anlamasın ama ilk halinden eser yok bacaklarında yapılabilecek en iyi en güzel bacak olmus

bari bana inanın lütfen size yalvarıyorum bu foruma girdigimden beri hem kendim hem sizlere yardımcı olmak adına herşeyi paylaştım üstüne basa basa sölüyorum minireyle mutlaka görüşün ben görüştüm sizinde görüşmenizi sizin için istıyorum derdimiz aynı kızlar

bülent bey'e ameliyat olan arkadaşın samimiyetine ben de inandım,hele ki, lady arkadaşım gördüm resimlerini diyorsa kesinlikle doğrudur.minire arkadaş bize hiçbirşey ıspat etmek zorunda değil,ama gerçekten bacaklarındaki değişimi merak ediyorum ben de.yüzü görünmüyor nasılsa,bacaklarının önce-sonra fotooğraflarını buraya yüklerse herkes de faydalanmış olur.ben şahsen yağ enjeksiyonu işinden iyice umudu kesmiş kas falan yapmaya çalışıyordum,ama şimdi yeniden umutlanmaya başladım..

selam arkadaşım tşk. edrim.yemin ederim.eski resimler vardı buraya yükleyecektim ama beceremedim.leydiyle konuşurken evdede kimde yoktu kendim zor bir hal fotoğraf çektim iki büklüm olarak leydiyle msn de paylaştım.kendisine sorabilirsiniz.yeni fotoğrafları az önce çektim.

bari bana inanın lütfen size yalvarıyorum bu foruma girdigimden beri hem kendim hem sizlere yardımcı olmak adına herşeyi paylaştım üstüne basa basa sölüyorum minireyle mutlaka görüşün ben görüştüm sizinde görüşmenizi sizin için istıyorum derdimiz aynı kızlar

selam leydi eski ve yeni fotoğraflar var sende silmediysen.ben yüklemekten anlamıyorum inan.sana yüklemen için izin veriyorum..arkadaşlarda görsünler..yanlız fotoları ben çektim üsten bacaklar çok basık gözüküyor.gerçeği daha harika...selamlar

bülent beyden gerçekten vazgecmiştim aslında ama minirenin bacaklarını görünce kararım yine degişti seneye nasip olursa mutlaka bülent beye gidicem kendi şahsi kararım minirenin bacakları bukadar evrim geçirebildiyse ben kendi bacaklarımı düşünemıyorum bile sütün olur herhalde sırnaşık şey

herkese merhaba oncelıkle bende uzun suredır yazılarınızı takıp edıyorum hatta Leydı ılede konusmustuk benı bılır yerimseniben ben yazıları takıp ederken Minirenin yazısında bi olumsuzluk sezmemıstım gercekten amelyat olmus ve o sevıncle buradakı ınsanlarla paylasmak ıstedgıne ınanmıstım kı oylede oldu Leydi canım sende en basından beri burada herkesle dusuncelerını acık yureklılıkle paylastgın ıcın ben kendı adıma cok tesekkurederım..yanlıs anlasılma dılerım herkes tarafından acıklıga kavusmustur..cunku bende Leydi gıbı Mınıreyle bızzat konustum ve kendısıne cook tesekkuredıyorum bızlerle amelyat sonrası butun guzellıklerını ıctenlıkle ıyı nıyetı ıle paylastgı ıcın..Tekrardan gecmıs olsun Mınırecım dılerım olmak ısteyen herkes senın gıbı mutlu olur resımlerı gordum gercekten sonuc mukemmel....a.s.

evet cnm seni biliyorum geçen konuşmuştuk iyi dileklerin için bende sana tşk ederim hepimizin dilegi kabul olur inşlh darısı bizlerede olsun inşlh aminnnnnnnnnnn

minire arkadaşımızın samimiyetine bende en başta inanmiştım hatta kendisinden özelden bilgi almıştım çok teşekür ediyorum kendisine verdiği bilgiler için resimlerini görmek çok isterim leydi063 umarım resimleri yüklersin yarın heycanla bekliyorum ben kahramanmaraşta oturuyorum ama istanbulda üniversite okuduğum için istanbuldayım minire müsait olursan seninle yüzyüzede görüşmek isterim canım

X