Teşekkür ederim inşallah sizdeÜzüldüm gerçekten umarım en kısa zamanda sıkıntılarınızdan kurtulur ve begenceginiz bacaklara kavusursunuz.
Çok geçmiş olsun, dilerim istediğiniz gibi olur.hangi bölgelere yağ enjeksiyonu yaptırdınız,doktorunuz kim öğrenebilir miyimMerhaba ben de bu gün yav enjeksiyonu yaptırdım şimdilik nasıl oldu tam olarak benim de bi fikrim yok ama ilk gün için diyeyim korkulacak bi şey yok sadece yağ alınan yerler acıyor ağrı kesici falan yaptılar.. yarına ne olur bilmiyorum
Teşekkür ederim sadece diz altına yaptırdım ufuk bilkay doktorumÇok geçmiş olsun, dilerim istediğiniz gibi olur.hangi bölgelere yağ enjeksiyonu yaptırdınız,doktorunuz kim öğrenebilir miyim
Merhaba öyle çok büyük ağrım falan yok sadece dikkat etmeye çalışıyorum bantları henüz çıkarmadım onlar rahatsız ediyor biraz onun dışında sorum yok simdilik evet ilk seans umarım bu yeterli olur başka istemiyorumMerhaba bende izmir de yasıyorum ufuk bilkayla görüsmeye gittim bacak dolgusu icin nasıl oldun acaba ilk seansın mı bu
Hanımlar merhaba. 1.63 boyunda ve 45 kiloyum. Zayıfladıkça bacaklarım çirkin bir hal aldı pantolon bile giyemez olmuştum. Ani bir kararla vücudumda yeterli yağ bulunmadığı için silikon implant yaptırma kararı aldım.Ameliyatın ilk günü şiddetli bir ağrım olmadı ancak üzerine basamadım.2. Gün dolgu topuklu ayakkabıyla dizlerim bükülü bir şekilde yürüyebildim.4. Günden beri dik bir şekilde topuklu ayakkabıyla yüriyebiliyorum.1 haftaya kadar normal hayatıma döneceğimi düşünüyorum.Dolgun bacaklar alışkın olmadığım bir görüntü olduğu için henüz benimseyemedim.Bugün 4. Günüm henüz ödemli ve gergin sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Biraz kilo alırsam daha iyi olacağını düşünüyorum.
Çok teşekkür ederim .Korkulacak bir operasyon değil gerçekten bu kadar ertelediğime pişman oldum ben.Doktor ismi veriliyor mu burda emin değilim ancak Op.Dr. B.... K.. yaptı operasyonu. Gerçekten alanında uzman ve çok başarılı daha önceden tanıyordum ben kendisini.Oldukça fazla hekimle görüştüm ben hepsi 12 bin tl fiyat verdi standardı bu. Dr AK ise 17 bin tl fiyat veriyor.
Arkadaslar merhaba, yakin zamanda bu forumu takip etmeye baslayip, bi cesaret ameliyata kosan biri olarak silikon+yağ operasyonu gecirdim.. Oncesi ve sonrasi fotografini albume koyabildim sanirim henuz cok yeni oldum ameliyati.. Su an gayet memnunum.. Merak ettiklerinizi ozelden sorarsaniz yardimci olmaya calisirim.. Korkulacak hic bir sey yokmus inanin agrisiz acisiz bir damla goz yasi dokmeden ve ustelik TEK BASİMA giristigim bir olaydi, cok sukur sorunsuz (simdilik ve insallah) gecti :)
Bacak resimlerimi ekliyorum, lutfen acık yorumlarınızı iletin. Ben sonuçtan acayip memnunum. O korkunc bacak görüntümden eser kalmadı hatta bacak boyum daha uzun görünüyor artık. Ama sizin de fikrilerinizi önemli.
Merhabalar ben yeni duydum bu forum isini kizlar. 3 hafta sonraya ameliyat olup silikon koydurmak istiyodum ama bugün üye oldup binletce mesaji okuduktan sonra yag enjeksixonu daha iyi gibi geliyo kulaga. Ben bir kere yaptirdim ilk haftadan sonra tamamina yakini eridi o yüzden ikinciye pek girismeden direk silikon düsünmüstüm ama yine kararsiz kaldim. Oytun idile yaptiracaktim. Fikir ve yardimlarinizi beklixorum acele cünkü 3 hafta sonraki tatihi degistirmeyecegim. Diz törpületme diye birseyler de okudum baya karistim. Doktor adi istiyorummm