Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Kızlar ilk hali ve son hali fotoğrafları albüm olarak hesabımda vardı. Ama gizlemiştim bir süredir albümümü. Fotoğraflar sadece bana görünüyor diye biliyorum. Ama isteyen herkese fotoğraflarımı gönderebilirim özel mesajdan. Bir bildirim yapmanız ya da mesaj atmanız yeterli. Çünkü biliyorum, insan ameliyat olan ve sonuçtan memnunum diyen birilerini arıyor burda. 3 yıl önce ben de öyleydim. Ama nasıl bir cesaretse, tek başıma ameliyata gitmiştim gözümü karartıp. Kimselere söylemeden...
Bir de şunu söyleyeyim. Ben 2 kere operasyon geçirdim kızlar. Evet, ilk operasyonda yağ enjekte edildi. 1 yıl sonra sanki biraz erimeye başladı, ya da şişlikler inince zaten öyle olacaktı. Ama o haliyle kafamda yine soru işaretleri vardı. Yani yine etek, elbise, tayt gönül rahatlığıyla giyemiyordum. Doktoruma mail attım, fotoğrafımı yolladım, ikinci operasyonu olmak istesem ortalama kaç tl ödemem gerek diye sordum. Yüksek bir fiyat olsa tekrar ameliyata gitmezdim. Doktor 2. operasyona gerek yok, bacakların gayet güzel dese de benim içim rahat değildi. Başlamışken son bulsun artık bu bacak işi dedim. Ve 2. operasyona gittim. Doktor 2. ameliyat çok başarılı geçti dedi. Bu sefer memnun olursun artık dedi, ve dediği gibi de oldu ÇOK ŞÜKÜR.
Şimdi isteyen arkadaşlara bacağımın ilk hali, 1. operasyon sonrası, 2. operasyon sonrası olarak 3 foto yollayacağım. Durumumu izah edebildim sanırım yeterince. :KK66:
merhabalar forumu 3-4 senedir takip ediyorum ama ilk kez yazıyorum operasyondan sonra mutlu olanları görünce bende mutlu oluyorum bi cesaret geliyor ama sonra vazgeçiyorum rica etsem fotoğrafları bana da gönderirmisiniz

Cok büyük gecmis olsun yakutzümrut cok üzüldüm ya hersey oldu bitti derken böyle talihsizlik kötü insallah hemen iyi olup ayaklanirsin

Canlar selamlar amelıyat olan arkadaşlara çok çok geçmiş olsun
Yakutzümrüt çok geçmiş olsun canım korkma antibiyotik tedavisi ile atlatırsın, olmazsa özel hazırlanan bir su var eczanede hazırlatıyosun doktoruna onu mutlaka sor oda çok iyi geliyor,enfeksiyon için kullanılıyor.Ayrıca enfeksiyon olması şans diil canım tamamen steril ortam olmamasından oluyor genelde, sigarada kullanıyosan tetiklemiş olabilir.
Bana gelirsek nisan 18de rotuş yaptırdım biliyosunuz 1 hafta sonrası cok agrım olmustu antibiyotıge devam ettim ama kızarıklıkta olunca doktoruma gittim enfeksiyon diildi ama ufak bi iritasyon gibi sorun yaşadım
antibiyotik pomad etkili oldu bikaç gün sigarada içmeyince geçti,çok şükür şimdi iyiyim kızarıklık az kaldı bünyemde çok hassaslaştı artık sanırım, geç iyileşiyorum malesef,seninde biran önce geçer inşallah

Çok geçmiş olsun arkadaşım.Normal bacaklara sahip olmak için nelere katlanıyoruz,emeklerimiz boşa gitmesin inşallah.

merhabalar forumu 3-4 senedir takip ediyorum ama ilk kez yazıyorum operasyondan sonra mutlu olanları görünce bende mutlu oluyorum bi cesaret geliyor ama sonra vazgeçiyorum rica etsem fotoğrafları bana da gönderirmisiniz
Gönderdim canım.
Canım öyle bir an geliyor ki, hiç düşünmeden gidiyorsun ameliyata. Demek ki o ana gelmemişsin sen daha :)) Hakkında hayırlısı olsun...

Yeniyim ve Ben bu Sayfayı hala çözemedim. Bacak dolgusu Yada silikon olan varsa bana özelden resim atabilir mi lütfen. Buradan birşey göremiyorum açılmıyor. Ve bacak silikon izi ne kadar kalıyor çok merak ediyorum

Yeniyim ve Ben bu Sayfayı hala çözemedim. Bacak dolgusu Yada silikon olan varsa bana özelden resim atabilir mi lütfen. Buradan birşey göremiyorum açılmıyor. Ve bacak silikon izi ne kadar kalıyor çok merak ediyorum
Bizim profile tıklayıp izle demen gerekli

Bacak estetiği ameliyatı olmayı düşünenler, ya da olsam mı? olmasam mi?diye gitgel ler yaşayanlar. Maddi imkanınız varsa aslaaa düşünmeyin,yoksa da şartları zorlayıp olmaya çalışın. İnanın istediğini giyinebilmek özgürlükmüş.

Cok büyük gecmis olsun yakutzümrut cok üzüldüm ya hersey oldu bitti derken böyle talihsizlik kötü insallah hemen iyi olup ayaklanirsin
Sagol canım. Şuan iyiyim.evde antibiyotik içmeye devam. Burada şunu öğrendim. Alkol ödemi alıyormuş.hastanede sürekli alkol döktüler bacağıma. Taburcu olurken dr dediki ebde kolonya dök ve ayaklarını uzat.ödem daha hızlı geçecek diye.

Sagol canım. Şuan iyiyim.evde antibiyotik içmeye devam. Burada şunu öğrendim. Alkol ödemi alıyormuş.hastanede sürekli alkol döktüler bacağıma. Taburcu olurken dr dediki ebde kolonya dök ve ayaklarını uzat.ödem daha hızlı geçecek diye.

Bununla geçmiş olsun arkadaşım. Dikkat et kendine.

çok geçmiş olsun
hallolmuş çok şükür
bişey sorcam enfeksiyon oldugunu nasıl anladın ?
dayanılmaz acı,şişlik,yürüyememe vs. ne etkili oldu ?

Sizce ben mi estetikten anlamıyorum? Dr.um ozellikle 2. Icin ben olsam bu bacakla gönül rahatlığıyla etek giyerdim siz nesini begenmiyorsunuz anlamadim size 2 kez bacak yaptim ikisini de begenmediniz dedi. Bukadar oluyormus Benim bacaklarim.

X