Bacak dolgusu yaptıran var mı?

tş ederim tulsa desteğin için gerçekten insan heyecandan unutuyor bende not ediyorum liste yaptım söylemem gerekenleri inşallah istediğim gibi olur ist döndüğümde ayaklandığımda istdaki arkadaşlar görmek isterlerse ayarlayıp buluşuruz hatta etek giyerde gelirim çok istediğim gibi olursa :))

umarim sonuclar guzel olur.takipteyim :kedi:
ayrica arkadaslar sunuda sorun.yag koyulan yerde herhangi bir erime olursa(bir bolgesinde normalden fazla erime) o bolgede cokme olur mu? bu cok kotu gorunur sanirim.ayrica spor yapmayi, rahat rahat bacak bacak ustune atmayi...gelecekte bi sikinti olur mu? yag alinan yerlerde de ayni sekilde...guzel haberleri bekliyorum.ayrica ameliyattan sonra ne kadar surede ayaga kalkilio.bakalim herkeste bu farkli mi olacak?

edge inanıyorum, herşey gönlünce olacak.. POzitif düşün, biitğinde herşeyin ne kadar mutlu oalcağını düşün lütfen :)
ıyileştikten sonra buluşalım gerçekten, gelmek isteyen arkdaşlar katılır.
Sevgili Buket, ben Dr. hasan bey'e operasyondan sonra iyileşme sürecinden sonra yani, aktif oalrak dans edeceğimi söyledim, erimeyi tetikler mi diye sordum..ıstediğin kadar dans edebilirsin, sorun değil dedi..O da bir tür spor sonuçta.
Yağ alınan yerlerde herhangi bir deformitenin de olmayacağı konusunda kesin konuştu.

haklısın tabi... insanın ister istemez kafası takılıyordur birşey olurmu diye... ama neyseki olmaz demişler... sende hep olumlu düşün... iyi haberlerini bekliyoruz...

angel sıkıldı benim sorularımdan ama bişey sormak istiyorum sen tecrübelisin nede olsa... o gün ki ameliyattan çıktığın halini düşün o halinle uçağa binip ista gelme gücünü kendinde bulabilirmiydin ?? çok zorlanırmıydın canımm

angel sıkıldı benim sorularımdan ama bişey sormak istiyorum sen tecrübelisin nede olsa... o gün ki ameliyattan çıktığın halini düşün o halinle uçağa binip ista gelme gücünü kendinde bulabilirmiydin ?? çok zorlanırmıydın canımm

olur mu öle sey sor sorabıldgınce=)) bıraz zorlanırdım ama şöyle soleyım bnm evmde yakın deil oraya bır bucuk saatte gelmiştm eve otobus metro vs derken yorucu ama sonuc olarak gelebıldm=) sanada guclu bır agrı kesıcı yaprlar onunla evıne kadr gdersn merak etme.bır saat havaalnan gelsen bır saate istanbul 2 3 saat dayanabılırsn ılk gun hıc agrm olmadı benm ama gece mdem bulnmstı narkozdan sanrım.fyatada gelınce terkrr yuzyuze konursunz ferrh beyle.bu arada varis corabını unuma canm

tşkler canım tamam şimdi içim rahatladı valla eve gelmek sorun olmaz iştende izin aldım zaten bi kaç gün dinlenicem oooh rahatladım beee :) aldım canım geldi msjın kaydettim ararım binerken ama erken olcak ya uyandırmim seni :))

varis çoranını bizmi alıyoruz ordan veriyorlarmı canım ?? birde klinikte ameliyat sırasında lazım olabilecek bişeyler varmı tedarikli geleyim eşofman,terlik vesaire falan filann??

merhaba arkadaşlar, benim durumum biraz farklı bende tam tersi dolgu değil liposuction yapmak istiyorum. benim bacaklar kalın biri diğerine gore bayagı fark edio maalesef :KK43: bununla ilgili konularda pek bişey yazılmıo artık yanı bu baslıktakı kadar paylaşım yapılmıyo uzun suredır. ben de yaptırmak istiyorum ama tedirginim biraz bi aksilik olur diye bakalım. ameliyat olacak arkadaşlar şimdiden size bol şans dilerim umarım her şey istediğiniz gibi olur bi sorun çıkmaz sonun da yüzünüz güler:) darısı yaptırmak isteyenlerin başına artık ne diyim sağlıkla...

Ferruh Bey bana aç geleceksin,varis çorabı getireceksin ve giyilmesi zor olmayan giysilerle geleceksin dedi o kadar

X