Bacak dolgusu yaptıran var mı?

selam kızlar
ben İzmir'de 24 mayısa gün almıştım, şimdi dr'un işi çıktığı için 21 mayıs olsun diyorlar,o tarih de bana uymadı, napsam vaz mı geçsem, mayıs sonu olsam yazın hayrını göremez miyim sizce, o zaman kasıma falan mı ertelesem. Kafam karıştı..

yazın bu ameliyatı olmuş kişiler tavsiye etmiyorlar, bir de izmir sıcak, sargı korse çorap açısından. morluksa kişiye göre değişiyor. bir yere vurduğunda hemen morarıyorsa, izler çabuk geçmiyorsa bunda da morarabilirsin. tabii bunu yağ enj. için söylüyorum, silikonda da dinlenme süreci uzun diyorlar, kolay gelsin, gönlünce olsun :)

belki bacağın sargıdan aynı görünüyordur ama karnın nasıl aynı gibi geliyor sana? ağrılar daha çok karın ameliyatından mı? basamadığını doktorun biliyor mu? ben de senin adına tedirgin oldum kusura bakma, çok soru soruyorum ama...

estağfrullah ne demek.karın bölgemdede bacaklarımdada ağrı var inanırmısınız başım heryerim ağrıyor resmen ayağıma basamıyoum yan dönemiyorum başka insanların evinde rezil oldum yani odadan bile çıkmıyorum moralim bir bilsen nasıl kötü

estağfrullah ne demek.karın bölgemdede bacaklarımdada ağrı var inanırmısınız başım heryerim ağrıyor resmen ayağıma basamıyoum yan dönemiyorum başka insanların evinde rezil oldum yani odadan bile çıkmıyorum moralim bir bilsen nasıl kötü

üzüldüm canım ya, kontrole ne zaman gideceksin? korse ya da bacaklarında çorap var mı?

canım bende 1 hafta arkadaşımda kalmıştım.3 gün sonra dönmeyi düşünüp dönememiştim ve 1 haftayı tamamlamıştım.gerçekten çok zor oluyor.anlıyorum senin şuan ne hissettiğini.tuvalet dışında ayağa kalkmamıştım.yemeğimi bile yatağıma getirdi sağ olsun arkadaşım.iyiki o varmış.allah yardımcın olsun.doktoru arayıp durumunu anlat.basamıyorum derken uzun süre duramıyorsun ayakta değil mi.benimde aynıydı işte.off çok gerildim şuan yine.çok zor gerçekten.allahım yardımcın olsun biran önce ağrıların dinsin canım.

cok teşekkür ederim eggly ben neden yaptım bilmiyorum hissettiğim tek şey pişmanlık normal yürüyebilecekmiyim allahım

cennetz geçmiş olsun arkadaşım,inşallah en kısa sürede toparlanırsın.eminimki ağrı beklediğinin üzerinde olduğu için şu an öyle hissediyorsun.1 hafta içinde iyice toparlanırsın.ben ameliyatınla ilgili anormal bir durum olduğunu düşünmüyorum,işinin ehli bir dr a olduğun için.sadece hem karın,hem bacak olunca daha zorolmuştur .biraz sabret sonrada( zaten güzel olan),tadını çıkar bacaklarının.tekrar geçmiş olsun arkadaşım.

Hic pismàn olma umarim iyilestiginde her seyi unutursun benim esimin bir sozu var hayallerinin pesîden kosmalisîn ne olur sa olsû der Ben ameliyat olmadan bu formu cok okudum cektiginiz acilara Ben de ortak oldum bende yillardir sizler gibi hep bacaklarimi sakladım ameliyat olmaya karar verdim her şeyi yaptırdım sabah hastahaneye yatıcam cesaretim o sabah gıttı vazgeçmiştım ama sağolsun eşim beni ikna etti madem yıllardır bu senin hayalindi peşinde koşmalısın dedi bir tarafim esime hak veriyordu bır tarafim korkudan dön diyordu sonunda onun desteği ile ameliyat oldum bugün 4 günüm ve son derece mutluyum umarım senınde hayellerin gercek olur ve çektiğin acıları unutursun

ne güzel bişey eşini seni bu kadar desteklemiş olması :) nasıl bu gün daha rahatsın dimi? yarında geçsin bak gör ne kadar rahatlıycaksın

yazın bu ameliyatı olmuş kişiler tavsiye etmiyorlar, bir de izmir sıcak, sargı korse çorap açısından. morluksa kişiye göre değişiyor. bir yere vurduğunda hemen morarıyorsa, izler çabuk geçmiyorsa bunda da morarabilirsin. tabii bunu yağ enj. için söylüyorum, silikonda da dinlenme süreci uzun diyorlar, kolay gelsin, gönlünce olsun :)

çok teşekkürler cevap için. ben karından yağ ile yağ enjeksiyonu, üst bacak yaptırmaya niyetlendim. çok çabuk morarırım. izmir felaket sıcak, hadi sabrettim korse 3 hafta çektim ama ameliyat sonrası kalkamayan arkadaşlari burada okudum , dr bana 2 gün sonra kalkarsın 3 gün sonra işe gidersin dedi. kalkamayacaksam çocuk falan zorlar. Eşim vazgeç diyor. :KK43: Bir de sorum, karın yağ alındıktan sonra nasıl bırakılıyor, ben çok zayıf ama göbekliyim, göbekten de kurtulur muyum sizce:))

ne güzel bişey eşini seni bu kadar desteklemiş olması :) nasıl bu gün daha rahatsın dimi? yarında geçsin bak gör ne kadar rahatlıycaksın

Sağol bbuglem senın haberlerini almak bile beni çok rahatlatıyor bugün diğer günlere göre çok çok iyiyi sadece yürüdükçe biraz bacaklarım gerilıyor formlarda okuduğum kadarıyla sanki sılikon ameliyatı yağ enjeksiyonuna göre daha mi ağrınız ve acısız galiba

memko bilmiyorum kıpırdayamıyorum ya o dahada beni mahvetti.iki büklüm yürümek dönerken çığlık çığlığa dönmek hale allahım geceleri daha da zor

Hic pismàn olma umarim iyilestiginde her seyi unutursun benim esimin bir sozu var hayallerinin pesîden kosmalisîn ne olur sa olsû der Ben ameliyat olmadan bu formu cok okudum cektiginiz acilara Ben de ortak oldum bende yillardir sizler gibi hep bacaklarimi sakladım ameliyat olmaya karar verdim her şeyi yaptırdım sabah hastahaneye yatıcam cesaretim o sabah gıttı vazgeçmiştım ama sağolsun eşim beni ikna etti madem yıllardır bu senin hayalindi peşinde koşmalısın dedi bir tarafim esime hak veriyordu bır tarafim korkudan dön diyordu sonunda onun desteği ile ameliyat oldum bugün 4 günüm ve son derece mutluyum umarım senınde hayellerin gercek olur ve çektiğin acıları unutursun

eggly ben varya silikon çok çok daha zor sanıyordum.ne bileyim vucudumdan bişey dedim bu kadar acı düşünemedim bile

Sağol bbuglem senın haberlerini almak bile beni çok rahatlatıyor bugün diğer günlere göre çok çok iyiyi sadece yürüdükçe biraz bacaklarım gerilıyor formlarda okuduğum kadarıyla sanki sılikon ameliyatı yağ enjeksiyonuna göre daha mi ağrınız ve acısız galiba

hyr aslında tam tersi silikon ameliyatında diz arkasında 5 er cmlik kesi var ama yağ enjeksiyonunda sadece delik açıyolar. tabi bazı insanların durumuna göre değişiyor herkesin acıya dayanıklılığı farklı

çok geçmiş olsun cennetz normalde bu kadar acı duymaman gerek kaçıncı günün bu gün ve drunla görüştün mü bu durumu eğer görüştün ve sorun yok dediyse sabret biraz zaman alıyo ama eski haline döneceksin görüşmediysende bi an önce görüş lütfen eminim seni rahatlatmak için bişeyler bulacaktır.

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun cennetz normalde bu kadar acı duymaman gerek kaçıncı günün bu gün ve drunla görüştün mü bu durumu eğer görüştün ve sorun yok dediyse sabret biraz zaman alıyo ama eski haline döneceksin görüşmediysende bi an önce görüş lütfen eminim seni rahatlatmak için bişeyler bulacaktır.

çok teşekkür ederim bbuglem bilmiyorum neden böyle oldu. Eski halim mi biraz zor gibi.sanada çok geçmiş olsun çok sevindim iyi olduğuna

arkadaşlar affınızla ben yazamıcam bugece çünkü yan dönüpyazmak çok zor oluyor biraz iyi olayım yazarım gerçekten sizi çok seviyorum sanki tanıyormuşum gibi özlüyorum amacevap yazamıyorum hoşçakalın .

çok teşekkür ederim bbuglem bilmiyorum neden böyle oldu. Eski halim mi biraz zor gibi.sanada çok geçmiş olsun çok sevindim iyi olduğuna

merak etme eskisinden de ii olursun evvel allah sen yat dinlen biraz. midende stresten kötüdür ilk 3 gün benimde böyleydi. stres yapma ii düşün ii olsun cnmm allah rahatlık versin

çok teşekkürler cevap için. ben karından yağ ile yağ enjeksiyonu, üst bacak yaptırmaya niyetlendim. çok çabuk morarırım. izmir felaket sıcak, hadi sabrettim korse 3 hafta çektim ama ameliyat sonrası kalkamayan arkadaşlari burada okudum , dr bana 2 gün sonra kalkarsın 3 gün sonra işe gidersin dedi. kalkamayacaksam çocuk falan zorlar. Eşim vazgeç diyor. :KK43: Bir de sorum, karın yağ alındıktan sonra nasıl bırakılıyor, ben çok zayıf ama göbekliyim, göbekten de kurtulur muyum sizce:))

Göbekten alinacagıni sana doktor mu söyledi? Şundan soruyorum, zayıfım demissin de, ben de kilolu olmasam da göbekliyim, doktor basenlerime bakarken ben karnimdan neden almıyorsunuz dedim, bu gobek yag degil dogum sonrası kas sarkmasıymis, anlayacagin kurtulamadim, bir de üstüne kilo alinca hepsi karnıma gitti. Moralim bozuldu.
Umarim senin göbeğin yağdır da kurtulursun :)

tşk ederim ama ben dayanamıcam bu ağrılara hemde sanki değişen hiç bişey yok karnımda aynı bacagımda sadece ağrımla kaldım ama dayanamıyorum ne zaman basacam eskilere binkat razıyım

Canım benim yaaa... Eşine bi resmini çektirsen? Biliyorum ağrın var ama değişmedi demişsin şaşırdım kaldım. Çok geçmiş olsun. Ağrın azalmıyor mu gün geçtikçe? Ben de ilk hafta robot gibiydim.

X