Bacak dolgusu yaptıran var mı?

çok güzel olmuş bacakların arkadaşım,
üst bedenini bilmiyoruz, belki kalın dediğin üst bacakların da bedeninle uyumludur.
etek ellbise tayt ne varsa eskit derim :KK34:

tşkrler canım :))) basen var ve üst bacaklarım bayağı kalın canım.dizlerimdede hala çıkıklık olması beni rahatsız ediyor ve olmuşken neden tam olmasın diye düşünüyorum.sonuçta bir zorluk çektim ondan daha hafif geçebilecek bişeyi yaptırıp daha memnun olabilirim diye düşünüyorum ama olabilecek zaman bulamıyorum kafamda malesef.haziranda kontrolüm var bakalım o zamana kadar neler değişişecek.erime devam edecek mi? dizlerimde hala bir hissizlik ve ağrı var dokunduğumda.belki az biraz daha gider diye ümit ediyorum :))))

sen memnun musun canım yoksa bir 2.sini düşünüyor musun sende

arkadaşlar benim çok ağrım var yazamıyorum affedin

canım çok geçmiş olsun.benimde zor olmuştu ameliyat sonram.halada hafifte olsa özellikle dizlerimde ağrılarım devam ediyor.2.haftadan sonra rahatlamıştım ben.ayağımdaki şişler o zaman inmişti.inş sende en kısa zamanda sağlığına kavuşursun canım

tşkrler canım :))) basen var ve üst bacaklarım bayağı kalın canım.dizlerimdede hala çıkıklık olması beni rahatsız ediyor ve olmuşken neden tam olmasın diye düşünüyorum.sonuçta bir zorluk çektim ondan daha hafif geçebilecek bişeyi yaptırıp daha memnun olabilirim diye düşünüyorum ama olabilecek zaman bulamıyorum kafamda malesef.haziranda kontrolüm var bakalım o zamana kadar neler değişişecek.erime devam edecek mi? dizlerimde hala bir hissizlik ve ağrı var dokunduğumda.belki az biraz daha gider diye ümit ediyorum :))))

sen memnun musun canım yoksa bir 2.sini düşünüyor musun sende

baktıığında aslında istenmeyecek gibi değil, eskiye dönmez evet ama ortada boşluk var. düşünmemeye çalışıyorum diyelim :)
diz çıkıntımın gitmiş olması rahatlatıyor beni. şimdi dolu dolu değil ama idare eden bacaklarım var. şimdilik önümüzdeki yıl için çocuk planım var. kilo alma verme sonrasındaki durumu merak ediyorum. ben de haftaya gideceğim kontrole.
senin hissizlik olan yerlerde bence hala ödem vardır.

Muem bacaklarinin eski Hali bile cok guzelmis yeni halide cok guzel bol boolll etek elbise giy

tşkrler canım :) herkes kendi bacağını en sorunlu bacak olarak görüyor canım sorunda bundan kaynaklanıyor zaten.bana göre benim bacağım bayağı bi sorunluydu.şuan evet şükürler olsun eski haline göre iyi durumda.ama işte bu diyemiyorum hala malesef.bunu memnuniyetsizlik olarak algılamayın lütfen beklenti ve istek durumu.kimi az bi farkla memnun olurken kimi yetinemeyebiliyor benim gibi

Son düzenleme:
canım çok geçmiş olsun.benimde zor olmuştu ameliyat sonram.halada hafifte olsa özellikle dizlerimde ağrılarım devam ediyor.2.haftadan sonra rahatlamıştım ben.ayağımdaki şişler o zaman inmişti.inş sende en kısa zamanda sağlığına kavuşursun canım

Muem beni de arkadaş olarak eklermisin lütfen

Şu mesaj kotamı doldurunca ameliyattan önceki ve 1,ci ve 2, ci ameliyattan sonraki resimlerimi de buraya koyacağım ,ameliyat olan arkadaşların da bacaklarının önceki ve sonraki hallerini görmeyi çok istiyorum

Merhaba arkadaşım hoşbuldum :) .Siz beni tanımıyorsunuz ama ben sizleri bayağı tanıyorum , hani bazen aşağıda ziyaretçi var kim onlar diye soruyordunuz ya onlardan biri de bendim :). günde en az 3-5 defa girerim buraya özellikle akşamları.

25 mesaj albüm eklemek ve görmek için yeterli, bekliyoruz

Son düzenleme:
arkadaşlar sanki bir dönem bir durgunluk oldu, iki hafta içinde de ben de ameliyat oldum diyen çok arkadaş katıldı aramzıa. bugünlerde bir hareketlilik var sanki :)

Slm bbuglem sanirim senin bugun 7 gunun nasilsin yurumen nasil topuklu ayakkabilari évde halen giyiyormusun

teşekkür ederim eglyy evet bu gün tam bir hafta oldu :) gayet rahat yürüyorum ama mümkün olduğunca yatıp dinleniyorum yorulduğumdan yada yürüyemediğimden değil ama ne kadar az yürürsen o kadar iyi. topuklu ayakkabı giymedim hiç doktor ilk iki ay çok tapukludan uzak durmamı söyledi tabi çok düz taban ayakkabılardanda. sabırla bu dönemin geçmesini bekliyorum umarın herşey güzel olur

arkadaşlar sanki bir dönem bir durgunluk oldu, iki hafta içinde de ben de ameliyat oldum diyen çok arkadaş katıldı aramzıa. bugünlerde bir hareketlilik var sanki :)

evet bunlardan biride benim :) bende son bir aydır keşfettim burayı üye oldum ama öle ara ara girip okuyordum sonra bi anda karar verdim hemen ameliyatı oldum sonrasında yazmaya başladım. düşünen arkadaşlar öncesinde de fikir alışverişinde bulunsun bence çünkü herkes deneyimlerini yazmış en azından nasıl bi işin içine girdiğinizi anlıyorsunuz kızlar

Cok gecmiş olsun, meraktaydık, neden böyle oldu, birkaç gun geçti, doktorunun haberi var mı? Bekleme bence, bu kadar günden sonra iyi olman gerek. Zor oldugunu tahmin ediyorum ama kisa da olsa haber ver olur mu?

tşk ederim ama ben dayanamıcam bu ağrılara hemde sanki değişen hiç bişey yok karnımda aynı bacagımda sadece ağrımla kaldım ama dayanamıyorum ne zaman basacam eskilere binkat razıyım

selam kızlar
ben İzmir'de 24 mayısa gün almıştım, şimdi dr'un işi çıktığı için 21 mayıs olsun diyorlar,o tarih de bana uymadı, napsam vaz mı geçsem, mayıs sonu olsam yazın hayrını göremez miyim sizce, o zaman kasıma falan mı ertelesem. Kafam karıştı..

selam kızlar
ben İzmir'de 24 mayısa gün almıştım, şimdi dr'un işi çıktığı için 21 mayıs olsun diyorlar,o tarih de bana uymadı, napsam vaz mı geçsem, mayıs sonu olsam yazın hayrını göremez miyim sizce, o zaman kasıma falan mı ertelesem. Kafam karıştı..

öncelikle yağ enjeksiyonu mu yoksa silikon mu yaptıracaksın eğer silikon yaptıracaksan kışı bekle derim çünkü 1 ay gibi bir iyileşme dönemi oluyo haziran sonu demek bu silikonunyerine oturması 3 ayı buluyo ödemin inmesi filan gerçi yağ enjeksiyonundada morlukların geçmesi baya sürüyo sanırım ama şişlikler 3 aya kadar devam eder herkesde aynı olmayabilir ama zaten estetik ameliyatların hep kışın yapılması öneriliyo

çok teşekkür ederim muem bacakların gerçekten güzel olmuş.sabahtan beri gördüm bitürlü yazamıyorum.halen ist dayım ben benim bilyosun karında vardıya öldüm bittim ya enkaz gibiyim.zaten hastanedeki hoca ve asistanı (S)hariç çok ilgisizler.bak gaelenler bir günde gidiyor diyorlar ama keyfimden mi ben istemezmiyim.sanki patlıcaklar karnımdan kıpırdayamıyorumda.arkadaşımın başına bela oldum burda onada üzülüyorum.

teşekkür ederim eglyy evet bu gün tam bir hafta oldu :) gayet rahat yürüyorum ama mümkün olduğunca yatıp dinleniyorum yorulduğumdan yada yürüyemediğimden değil ama ne kadar az yürürsen o kadar iyi. topuklu ayakkabı giymedim hiç doktor ilk iki ay çok tapukludan uzak durmamı söyledi tabi çok düz taban ayakkabılardanda. sabırla bu dönemin geçmesini bekliyorum umarın herşey güzel olur

Bana da dr bir hafta 3-4 cm topuklu ayakkabi giymemi soylemisti daha rahat ve agrinin azalmasi icin her dr teknigi degisik galiba duzelmene sevindim umarim her sey gonlûce olur gozlerin yeni bacaklarina alisir

cok teşekkür ederim eggly ben neden yaptım bilmiyorum hissettiğim tek şey pişmanlık normal yürüyebilecekmiyim allahım

Hic pismàn olma umarim iyilestiginde her seyi unutursun benim esimin bir sozu var hayallerinin pesîden kosmalisîn ne olur sa olsû der Ben ameliyat olmadan bu formu cok okudum cektiginiz acilara Ben de ortak oldum bende yillardir sizler gibi hep bacaklarimi sakladım ameliyat olmaya karar verdim her şeyi yaptırdım sabah hastahaneye yatıcam cesaretim o sabah gıttı vazgeçmiştım ama sağolsun eşim beni ikna etti madem yıllardır bu senin hayalindi peşinde koşmalısın dedi bir tarafim esime hak veriyordu bır tarafim korkudan dön diyordu sonunda onun desteği ile ameliyat oldum bugün 4 günüm ve son derece mutluyum umarım senınde hayellerin gercek olur ve çektiğin acıları unutursun

Bana da dr bir hafta 3-4 cm topuklu ayakkabi giymemi soylemisti daha rahat ve agrinin azalmasi icin her dr teknigi degisik galiba duzelmene sevindim umarim her sey gonlûce olur gozlerin yeni bacaklarina alisir

evet evet banda hemen hemen onu söyledi hafif tapuklu die ama ben giymedim hiç rahatım böyle. teşekkür ederim iyi dileklerin için umarım hepimiz hayalimizdeki bacaklara kavuşuruz. yaptıranlada pişman olmasın zorlu bi dönem ama geçiyo

tşk ederim ama ben dayanamıcam bu ağrılara hemde sanki değişen hiç bişey yok karnımda aynı bacagımda sadece ağrımla kaldım ama dayanamıyorum ne zaman basacam eskilere binkat razıyım

belki bacağın sargıdan aynı görünüyordur ama karnın nasıl aynı gibi geliyor sana? ağrılar daha çok karın ameliyatından mı? basamadığını doktorun biliyor mu? ben de senin adına tedirgin oldum kusura bakma, çok soru soruyorum ama...

X