Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayağımın üzerine basamıyorum allahım böylemi kalacam
moralimde çok bozuk
ameliyat olan arkadaşlar hepinize geçmiş olsun. ben bir şeyi merak ediyorum acaba mevsim olarak biraz geçmi oldu sıcaklar başlıyor artık zor olurmu ki sanırım hemen de ameliyat günü vermiyorlar değilmi.
ameliyat olan arkadaşlar hepinize geçmiş olsun. ben bir şeyi merak ediyorum acaba mevsim olarak biraz geçmi oldu sıcaklar başlıyor artık zor olurmu ki sanırım hemen de ameliyat günü vermiyorlar değilmi.
Arkadaşım ben şubat marttan sonra kesinlikle ameliyatı önermiyorum eğer sıcak biryerde yaşıyorsan , çünkü 3 hafta kadar korse çorap giydiriyor genelde doktorlar ve sıcakta onu giymek çok zor, ama serin biryerde yaşıyorsan ameliyatı herzaman olabilirsin. Bazı doktorlar çok yoğun 2 ay sonraya ameliyat günü verirken bazıları da bir hafta sonraya gün verebiliyorlar.
Merhaba arkadaşlar ben bu formu yaklaşık3 senedir takipteyim ve her gün bütün yazılanları okuyorum atladığım tek bir satır bile kalmadı ilk sayfadan son sayfaya kadar :)
hoş geldin heidicik, o zaman sen de hikayeni anlatır mısın?
bir de umutlusun açtığı bir konu daha var, mümkünse oraya da yazar mısın?
Merhaba arkadaşım hoşbuldum :) .Siz beni tanımıyorsunuz ama ben sizleri bayağı tanıyorum , hani bazen aşağıda ziyaretçi var kim onlar diye soruyordunuz ya onlardan biri de bendim :). günde en az 3-5 defa girerim buraya özellikle akşamları.