Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ayağımın üzerine basamıyorum allahım böylemi kalacam

Cok gecmiş olsun, meraktaydık, neden böyle oldu, birkaç gun geçti, doktorunun haberi var mı? Bekleme bence, bu kadar günden sonra iyi olman gerek. Zor oldugunu tahmin ediyorum ama kisa da olsa haber ver olur mu?

Merhaba arkadaşlar ben bu formu yaklaşık3 senedir takipteyim ve her gün bütün yazılanları okuyorum atladığım tek bir satır bile kalmadı ilk sayfadan son sayfaya kadar :)

Beni de arkadaş olarak eklerseniz çok sevinirim , hem benim tecrübelerimden yararlanmanızı hem de sizin tecrübelerinizden yararlanmayı istiyorum, bu forum olmasaydı bacak çarpıklığımın bir çözümü olduğunu asla bulamazdım, bundan dolayı bir vefa borcu olarak da buraya yazmayı istiyorum,Bizi en iyi biz anlayabiliriz, çarpık bacaklı olmayan biri bizi asla anlayamaz. Soracağınız her soruyu seve seve yanıtlarım

ayağımın üzerine basamıyorum allahım böylemi kalacam

bende ilk günler çok fena idim ağladığımı bile hatırlıyorum benim bir çok bölge olmasından da kaynaklanıyordu.... Geçecektir sabret ama gitgide azalacağı yere artıyor ise o zaman zaman kaybetme doktorunu ara yada git....

ameliyat olan arkadaşlar hepinize geçmiş olsun. ben bir şeyi merak ediyorum acaba mevsim olarak biraz geçmi oldu sıcaklar başlıyor artık zor olurmu ki sanırım hemen de ameliyat günü vermiyorlar değilmi.

ameliyat olan arkadaşlar hepinize geçmiş olsun. ben bir şeyi merak ediyorum acaba mevsim olarak biraz geçmi oldu sıcaklar başlıyor artık zor olurmu ki sanırım hemen de ameliyat günü vermiyorlar değilmi.

teşekkür ederiz. evet biraz geç oldu gün verin doktorlar olabilir ama bu mevsimde olmamanı tavsiye ederim kışın daha iyi olur. ben bu ay ameliyat oldum ama sanırım 3 ay sonra etek giyebileceğim zaten 1 ayda ancak iyileşiyorsun

Arkadaşım ben şubat marttan sonra kesinlikle ameliyatı önermiyorum eğer sıcak biryerde yaşıyorsan , çünkü 3 hafta kadar korse çorap giydiriyor genelde doktorlar ve sıcakta onu giymek çok zor, ama serin biryerde yaşıyorsan ameliyatı herzaman olabilirsin. Bazı doktorlar çok yoğun 2 ay sonraya ameliyat günü verirken bazıları da bir hafta sonraya gün verebiliyorlar.

Arkadaşım ben şubat marttan sonra kesinlikle ameliyatı önermiyorum eğer sıcak biryerde yaşıyorsan , çünkü 3 hafta kadar korse çorap giydiriyor genelde doktorlar ve sıcakta onu giymek çok zor, ama serin biryerde yaşıyorsan ameliyatı herzaman olabilirsin. Bazı doktorlar çok yoğun 2 ay sonraya ameliyat günü verirken bazıları da bir hafta sonraya gün verebiliyorlar.

Pardon varis çorabı yazacağıma korse çorabı yazmışım düzeltiyorum :)

arkadaşlar bu arada çocuklarınızın bacakları nasıl düzgün mü benim büyük oğlumun iyide küçük aynı ben baya bi çarpık yani çok üzülüyorum onun için hamileyken allaha çok dua ettim bacakları çarpık olacaksa kız olmasın diye. erkek oldu ama genede üzülüyor insan

Slm bbuglem sanirim senin bugun 7 gunun nasilsin yurumen nasil topuklu ayakkabilari évde halen giyiyormusun

Merhaba arkadaşlar ben bu formu yaklaşık3 senedir takipteyim ve her gün bütün yazılanları okuyorum atladığım tek bir satır bile kalmadı ilk sayfadan son sayfaya kadar :)

hoş geldin heidicik, o zaman sen de hikayeni anlatır mısın?
bir de umutlusun açtığı bir konu daha var, mümkünse oraya da yazar mısın?

hoş geldin heidicik, o zaman sen de hikayeni anlatır mısın?
bir de umutlusun açtığı bir konu daha var, mümkünse oraya da yazar mısın?

Merhaba arkadaşım hoşbuldum :) .Siz beni tanımıyorsunuz ama ben sizleri bayağı tanıyorum , hani bazen aşağıda ziyaretçi var kim onlar diye soruyordunuz ya onlardan biri de bendim :). günde en az 3-5 defa girerim buraya özellikle akşamları.

Merhaba arkadaşım hoşbuldum :) .Siz beni tanımıyorsunuz ama ben sizleri bayağı tanıyorum , hani bazen aşağıda ziyaretçi var kim onlar diye soruyordunuz ya onlardan biri de bendim :). günde en az 3-5 defa girerim buraya özellikle akşamları.

Sizin bacak resimlerinizi görmeyi çok istiyorum ama sanırım 50 mi 100 mesajı doldurmam gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam, bundan dolayı sorularınıza kısa ve çok cevap vereceğim çabuk dolsun mesaj kotam diye .

X