eglyy baldırının ölçüsü öncesi sonrası kaç cm birde bileklerin? boyun ve kilonuda yazabilirmisin yada boşver foto koy nolur
bende bende dizden ve üstün kalınlığından memnun değilim.ama üst bacak inceltilirse bu sefer çökmeler olabilir o yüzden alt biraz daha kalınlaşsa durum eşitlenir gibime geliyor kendim için diyorum tabii:))) az malzemeyle çok işş bu da iyiydi bence :))))
eglyy baldırının ölçüsü öncesi sonrası kaç cm birde bileklerin? boyun ve kilonuda yazabilirmisin yada boşver foto koy nolur
oooooooooooooooooofffffffffff oooooooooooffffffff yarın 23 Nisan ve tüm arkadaşlarım yarın okulda etek takım veya elbise giyecekmiş. Herkes yeni elbiseler almışlar. Ben se yine pantolon giyecem::::::::::::::(((((((((((((((((((((((((
Muem ben de çok beğendim bacaklarını. Güle güle eskit. :)
muem çok beğendim bacaklarını,keşke benimkilerde öyle olsaydı,değil beğenmek kış ortasında şortla gezerdim valla
oooooooooooooooooofffffffffff oooooooooooffffffff yarın 23 Nisan ve tüm arkadaşlarım yarın okulda etek takım veya elbise giyecekmiş. Herkes yeni elbiseler almışlar. Ben se yine pantolon giyecem::::::::::::::(((((((((((((((((((((((((
tşkrler canım :))) ama bak sende ameliyat ol anlayacaksın beni :)) insan hep daha iyi olabilir diye düşünüyor ve bu kadar yaptırmışken neden bir kez daha yaptırıp daha güzeline kavuşmayayım diye düşünüyor :))) elde değil yani bu düşünce hep kafanın içinde dolaşıyor[/QUOTE
yaşamadan anlaşılmaz tabi bazı şeyler,inşalah o günleri görelim bir an önce bizde sizler gibi.
muem bence sanin eskiler de kötü değilmiş. Şimdikler de çok güzel.
geçen biri sordu sen neden hep pantolon giyiyorsun hiç etek giymiyorsun diyeben de pek sevmiyorum hem de bacaklarıma givenmiyorum dedim. Amaaaan saki bizimkiler çok mu güzel giy gitsin dediler. Ama bakıyorum gerçektende kimse kafasına bacağını takmıyor. Ben ise benimkilerden başka hiç bir bacağı çirkin, eğri görmüyorum. Öle çok düzgün olmayan arkdaşlar var okulda ama onlarınki bana normal geliyor benimkiler ise yamuk. Belki de etek giysem aslında hiç de bacakların eğri değilmiş diyecekler ama ben giyemiyorum.
memko eve döndün mü? Ne karar verdin, ne düşünüyorsun? başka dr.a gittin mi?
geçen biri sordu sen neden hep pantolon giyiyorsun hiç etek giymiyorsun diyeben de pek sevmiyorum hem de bacaklarıma givenmiyorum dedim. Amaaaan saki bizimkiler çok mu güzel giy gitsin dediler. Ama bakıyorum gerçektende kimse kafasına bacağını takmıyor. Ben ise benimkilerden başka hiç bir bacağı çirkin, eğri görmüyorum. Öle çok düzgün olmayan arkdaşlar var okulda ama onlarınki bana normal geliyor benimkiler ise yamuk. Belki de etek giysem aslında hiç de bacakların eğri değilmiş diyecekler ama ben giyemiyorum.