Bacak dolgusu yaptıran var mı?

muem çok beğendim bacaklarını,keşke benimkilerde öyle olsaydı,değil beğenmek kış ortasında şortla gezerdim valla

Son düzenleme:
oooooooooooooooooofffffffffff oooooooooooffffffff yarın 23 Nisan ve tüm arkadaşlarım yarın okulda etek takım veya elbise giyecekmiş. Herkes yeni elbiseler almışlar. Ben se yine pantolon giyecem::::::::::::::(((((((((((((((((((((((((

üzülme arkadaşım bir dahaki döneme kadar yaptır ve sende okulun açıldığı gün eteğini,elbiseni giyerek git.ne güzel olur

muem çok beğendim bacaklarını,keşke benimkilerde öyle olsaydı,değil beğenmek kış ortasında şortla gezerdim valla

tşkrler canım :))) ama bak sende ameliyat ol anlayacaksın beni :)) insan hep daha iyi olabilir diye düşünüyor ve bu kadar yaptırmışken neden bir kez daha yaptırıp daha güzeline kavuşmayayım diye düşünüyor :))) elde değil yani bu düşünce hep kafanın içinde dolaşıyor

üzülme canım yaptırıpta elbise giymeyen de var aramızda yarın için :))) yalnız değilsin :)))

Ins sende giyersin bir gun uzulme yillardir bende giyemedim seni cok iyi anliyorum moralini yuksek tut eminim ki s'en herkesdén daha sik olacaksin

geçen biri sordu sen neden hep pantolon giyiyorsun hiç etek giymiyorsun diyeben de pek sevmiyorum hem de bacaklarıma givenmiyorum dedim. Amaaaan saki bizimkiler çok mu güzel giy gitsin dediler. Ama bakıyorum gerçektende kimse kafasına bacağını takmıyor. Ben ise benimkilerden başka hiç bir bacağı çirkin, eğri görmüyorum. Öle çok düzgün olmayan arkdaşlar var okulda ama onlarınki bana normal geliyor benimkiler ise yamuk. Belki de etek giysem aslında hiç de bacakların eğri değilmiş diyecekler ama ben giyemiyorum.

tabi yamukluk var, yamukluk var.ama en önemlisi kişinin kendini nasıl hissettiği asnırım.msala ben muemin önceki hallerini bile çok çok güzel hatta sorunsuz bulurken o öyle görmüyor ve hissetmiyor.özgüven şart tabi ,çarpık bacakla etek ,elbise giiyebilmek için.

çok güzel olmuş bacakların arkadaşım,
üst bedenini bilmiyoruz, belki kalın dediğin üst bacakların da bedeninle uyumludur.
etek ellbise tayt ne varsa eskit derim

Aynen bana da cok sordular, yakışmıyor dedim, zaten sen begenmezsin kendini vs giy dediler,bacakları guzel olmayip idare edenler var, onlar neyse de asıl sinir bozucu olan guzel bacaklarını bak benimki de yamuk diye gösterenler var ya, teselli mi edecekler ne?
Belki giysem yamuk degilmis diyecekler dedigine göre iyi durumdasındır bence, senin fotografını görmedik di mi?

Ben de cok düşünür üzülürdüm, ama gordum ki digerleri takmiyor, herhangi bir pantolon giyer gibi seciyorlar etegi de, bazen düşünüyorum hatta neden pantolon giyiyorlar diye. Nasıl bir takıntıysa bizimki pantolon giymek çirkin gelecek nerdeyse, hiç oyle degil, rahat ol bence, cok şık pantolonlar var, senden havalısı olmaz istesen, yaptırana kadar bu halinin en güzeli olursun :)))
Ve bayramınız kutlu olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…