Durum aynı yıllar geçti ama problem hiç yaşamadı bazı vücutlarda bu durum değişim gösteriyormuş burda okumuştum.Normal dolgu gibi bununda yenilemesi yapılıyor tabiTesekkur ederim bilgi icin, arkadasinin suandaki durumu nedir yok olmaya basladiysa dolgu tekrar yapilabiliyprmu
Bazı vücutlar kabul etmiyor dolguyu kendi eritiyor olabilir böyle bir durum yani benim arkadaşımda da henüz bir değişim görmedik umarım erimez problemi çözüldü sonuçta :)Dolgu aquafillin dolgu. Ama eridiği kesinlikle yalan. Asla erimiyor . Bu dolgudan ben boynumda çukur bir yere yaptırmıştım. Asla erimiyor. Bacak popo ve Meme de kullanılıyor . Ama bence yabancı madde enjekte ettirmeyin . Bu dolgu poliakrilamid jel türevidir . Ömür boyu kalıyor .
Ben Ahmet beye yaptırdım. Üstüne kilo aldım verdim. Hamile kaldım çocuğumu büyüttüm. Memnunum açıkcasıTesekkur edetim arkadaslar. Istanbul'da Ahmet Karacalat haricibce tavsiye edeceginiz doktor varmi? Ahmet karacalar yag enjeksiyonu onerdi ancak cok sikintili oldugunu okudum once yag aliniyor sobra enjekte ediliyor. Birdr kilo vermemek gerekiyormus yagin erimemesi icin.
Ne yaptirdiniz tam olarak?Ben Ahmet beye yaptırdım. Üstüne kilo aldım verdim. Hamile kaldım çocuğumu büyüttüm. Memnunum açıkcası
Merhaba uzu zamannoldu ama suan ki durumunuz nasil bende 2 ay once yaptirdim az diz altinda erime oldu 2.senasi yaptiricamBen 6 yıl önce yağ koydurdum memnunum çok mükemmel değil ama dar paça pantalon giyiyorum. 2. Kez yaptırmaz mükemmel olurdu zaman bulamadım
Merhaba uzu zamannoldu ama suan ki durumunuz nasil bende 2 ay once yaptirdim az diz altinda erime oldu 2.senasi yaptiric
Siteye eskisi kadar girmiyorum. Benim 7-8 yıl oldu sanırım. Eski fotom burda vardı profilimden nereden bakıldığını bulamadım. Benim dizin bir birine bakan kısımlarındaki yağlar eridi onun dışındakiler duruyor. O varken bacak daha sütun gibi iniyordu. Ama bunada şükür.Merhaba uzu zamannoldu ama suan ki durumunuz nasil bende 2 ay once yaptirdim az diz altinda erime oldu 2.senasi yaptiricam
Erime oldumu birde kendı yagınızmı alındıBen 6 yıl önce yağ koydurdum memnunum çok mükemmel değil ama dar paça pantalon giyiyorum. 2. Kez yaptırmaz mükemmel olurdu zaman bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?