Evet evet mutlaka gidin. 1 saatte gecer. Ben de burnumdaki sivilce icin İsvicreye, kolumdaki asi izi icin Avustralyaya gitmistim. Ayak parmagimdaki nasir icin Cin’e gittim tabii. Bacaktaki izlere Dubai bakiyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet evet mutlaka gidin. 1 saatte gecer. Ben de burnumdaki sivilce icin İsvicreye, kolumdaki asi izi icin Avustralyaya gitmistim. Ayak parmagimdaki nasir icin Cin’e gittim tabii. Bacaktaki izlere Dubai bakiyor![]()
Bırj el arab otelde kalacaksan işe yarar yoksa sanmamBacağımdaki deri soyuldu 1 ay önce. Ben de makasla kesip attım o deri parçasını fakat şu an o derinin olduğu yer çok daha beyaz. Yıllık iznimden kullanıp 10 günlüğüne Dubaiye gidip, bronzlaşmayı düşünüyorum. Sizce?
Cok iyi olur.İşe yarar mu sizce?
OylemiymişDubai'deki güneş kalıcı mı bronzlatıyormuş![]()
Bu maaşla insanların psikolojileri çok iyidir bence![]()
Mimar ilanı da bulursan haber et bana telli turnalarla , kör topal idare ederdik beraber
Koca bulduktan sonra ordan açarız artık kp kv konularını akıbetimiz böyle olur heralde
"Kayınpederim bizden petrol mü saklıyor ? "
"Görümcem bana sen daha olamamışsın ham petrol gibisin diyor "
"Kayınvalidemi Burj Khalifa' dan atmak istiyorum "
Vs vsDubai adına konuştum ama kuveyte de uyarlanabilir
Kuveytli kocama laf ettirmem ben burada o kadar para kazanıyorKayınvalidemle falan gül gibi geçinir giderim. 1 kuveyt dinarı 13 lira beee 13 liraaaa.