- 8 Haziran 2015
- 402
- 513
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önce bi beyin cerrahi görsün
Var mı yok mu diye.
Evet evet mutlaka gidin. 1 saatte gecer. Ben de burnumdaki sivilce icin İsvicreye, kolumdaki asi izi icin Avustralyaya gitmistim. Ayak parmagimdaki nasir icin Cin’e gittim tabii. Bacaktaki izlere Dubai bakiyor![]()
Allah iyiliğini versin
Evet evet mutlaka gidin. 1 saatte gecer. Ben de burnumdaki sivilce icin İsvicreye, kolumdaki asi izi icin Avustralyaya gitmistim. Ayak parmagimdaki nasir icin Cin’e gittim tabii. Bacaktaki izlere Dubai bakiyor![]()
Brozlaşmak cok işe yaramaz ayrica yaraya güneş işiginin degmemesi lazım kalıcı leke yapar birde bronzlassanız bile sonucta ton farki var o ton farki kapanmaz en iyisi dermatolog cok güzel kremler var gecirir benceBacağımdaki deri soyuldu 1 ay önce. Ben de makasla kesip attım o deri parçasını fakat şu an o derinin olduğu yer çok daha beyaz. Yıllık iznimden kullanıp 10 günlüğüne Dubaiye gidip, bronzlaşmayı düşünüyorum. Sizce?
Norveçe gitmek istiyorum ama bahanem yok .
Bende evde yatıp yuvarlanıyorum .
Teşekkürler kusursuz cildim .
Teşekkürler 5 tl euro
Teşekkürler norveçli balıkçılar .
Çare Kuveyt'te çalışan koca :)
Eki Görüntüle 2135875
Psikolog ilanı bulsam koşarak giderim bu ne anamm anammm.Gerçi Kuveyt'te benim akibetim ne olur orası meçhul de
![]()
Bu maaşla insanların psikolojileri çok iyidir benceÇare Kuveyt'te çalışan koca :)
Eki Görüntüle 2135875
Psikolog ilanı bulsam koşarak giderim bu ne anamm anammm.Gerçi Kuveyt'te benim akibetim ne olur orası meçhul de
![]()