Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bacağımdaki deri soyuldu 1 ay önce. Ben de makasla kesip attım o deri parçasını fakat şu an o derinin olduğu yer çok daha beyaz. Yıllık iznimden kullanıp 10 günlüğüne Dubaiye gidip, bronzlaşmayı düşünüyorum. Sizce?
S. gitDubaiye gidip, bronzlaşmayı düşünüyorum. Sizce?
Troll yapmaya mı geldin hiç komik değil antibiyotikli krem sür yada iz bırakmayan krem eğer gerçeksenBacağımdaki deri soyuldu 1 ay önce. Ben de makasla kesip attım o deri parçasını fakat şu an o derinin olduğu yer çok daha beyaz. Yıllık iznimden kullanıp 10 günlüğüne Dubaiye gidip, bronzlaşmayı düşünüyorum. Sizce?
Norveçe gitmek istiyorum ama bahanem yok .
Bende evde yatıp yuvarlanıyorum .
Teşekkürler kusursuz cildim .
Teşekkürler 5 tl euro
Teşekkürler norveçli balıkçılar .
Evet evet mutlaka gidin. 1 saatte gecer. Ben de burnumdaki sivilce icin İsvicreye, kolumdaki asi izi icin Avustralyaya gitmistim. Ayak parmagimdaki nasir icin Cin’e gittim tabii. Bacaktaki izlere Dubai bakiyor![]()
Eski trollerin dadı bir başkaydı beKaliteli troll bile kalmamış ülkede...
Dubainin güneşinden bahsediyoruz. Boru değilDubai’deki güneş ne yapar bilmiyorum ama bizim buradaki güneş yara izlerinde leke bırakır.
Banlıyorlar sonra :)İçimden inanılmaz derecede İlber Ortaylı capsi atmak geldi ama neyse![]()
Evet evet mutlaka gidin. 1 saatte gecer. Ben de burnumdaki sivilce icin İsvicreye, kolumdaki asi izi icin Avustralyaya gitmistim. Ayak parmagimdaki nasir icin Cin’e gittim tabii. Bacaktaki izlere Dubai bakiyor![]()
Bacağımdaki deri soyuldu 1 ay önce. Ben de makasla kesip attım o deri parçasını fakat şu an o derinin olduğu yer çok daha beyaz. Yıllık iznimden kullanıp 10 günlüğüne Dubaiye gidip, bronzlaşmayı düşünüyorum. Sizce?
Önce bi beyin cerrahi görsün18 yaşındayım ve 1.62 boyundayım. Fakat ben 1.70 olmak istiyorum. Ne yaptıysam olmadı ve artık büyüme hormonu tedavisi olmayı düşünüyorum. Eğer o da işe yaramazsa ameliyat olabilirim. Sizce?