Bacağımdaki yara izi?

Bacağımdaki deri soyuldu 1 ay önce. Ben de makasla kesip attım o deri parçasını fakat şu an o derinin olduğu yer çok daha beyaz. Yıllık iznimden kullanıp 10 günlüğüne Dubaiye gidip, bronzlaşmayı düşünüyorum. Sizce?

Gana'ya bacım Gana'ya, anca oranın güneşi paklar :skandal:

Ayy çok sağol sesli güldürdün beni umuyorum buradakilerin keriz olmadığını farkındasındır !(ya ,sanmıyorum neden acep) :halay:

Bacağımdaki deri soyuldu 1 ay önce. Ben de makasla kesip attım o deri parçasını fakat şu an o derinin olduğu yer çok daha beyaz. Yıllık iznimden kullanıp 10 günlüğüne Dubaiye gidip, bronzlaşmayı düşünüyorum. Sizce?
Troll yapmaya mı geldin hiç komik değil antibiyotikli krem sür yada iz bırakmayan krem eğer gerçeksen:işsiz:

:KK70:
Evet evet mutlaka gidin. 1 saatte gecer. Ben de burnumdaki sivilce icin İsvicreye, kolumdaki asi izi icin Avustralyaya gitmistim. Ayak parmagimdaki nasir icin Cin’e gittim tabii. Bacaktaki izlere Dubai bakiyor:KK25:

:KK70::KK70::KK70::KK70:

Sakın ha sakın. Yara izlerini bantla öyle guneslen illa gunesleneceksen demişti bana doktorum. Kesinlikle güneş ışınları çok hasar veriyor yara izlerine.

Yara izin beyaz kalır güneşte daha da belli olur.
Benim de bembeyaz bir yara izim vardı, tam iki sene benimle kaldıktan sonra dermatologa gittim devlet Hastanesi'ne. Bir merhem verdi (sarı renk) on günde kayboldu beyaz iz

:KK70:
Evet evet mutlaka gidin. 1 saatte gecer. Ben de burnumdaki sivilce icin İsvicreye, kolumdaki asi izi icin Avustralyaya gitmistim. Ayak parmagimdaki nasir icin Cin’e gittim tabii. Bacaktaki izlere Dubai bakiyor:KK25:
:KK70:Allah iyiliğini versin inşaallah

18 yaşındayım ve 1.62 boyundayım. Fakat ben 1.70 olmak istiyorum. Ne yaptıysam olmadı ve artık büyüme hormonu tedavisi olmayı düşünüyorum. Eğer o da işe yaramazsa ameliyat olabilirim. Sizce?
Önce bi beyin cerrahi görsün
Var mı yok mu diye.

Back
X