- 15 Ocak 2018
- 2.670
- 4.840
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seve seve harcamasına yardım ederizİşte parası olanın da harcayacak yeri yok demekki...
Evet evet mutlaka gidin. 1 saatte gecer. Ben de burnumdaki sivilce icin İsvicreye, kolumdaki asi izi icin Avustralyaya gitmistim. Ayak parmagimdaki nasir icin Cin’e gittim tabii. Bacaktaki izlere Dubai bakiyor![]()
Bel fitigina hangi ulke bakar
Evet evet mutlaka gidin. 1 saatte gecer. Ben de burnumdaki sivilce icin İsvicreye, kolumdaki asi izi icin Avustralyaya gitmistim. Ayak parmagimdaki nasir icin Cin’e gittim tabii. Bacaktaki izlere Dubai bakiyor![]()
Cehennemdeki gunes daha kalici bronzluk sagliyormus :)))Dubai'deki güneş kalıcı mı bronzlatıyormuş![]()
Porto belo :)))Bel fitigina hangi ulke bakar![]()
Porto belo :)))
Buenos aires :))Ya arkadaşlar bende de boyun düzleşmesi ve omuz başlarımda ödem var hangi ülke bakıyor buna bir yardımcı olsanız bana da![]()