- 9 Ocak 2011
- 131
- 4
-
- Konu Sahibi BenSalagim
ben hastanede yaptırmayacağım klinik ortamında olacak opersyondan 1 saat sonra yürüyerek eve gidebilirsin dedi bana :)) randevu alıp yüz yüze görüş bence çok güzel bilgiler veriyor resimler gösteriyor ve herhangi bi ücret ödemiyosun bacaklarıma baktı karın bölgeme baktı ve bilgi verdi canım
İstediğim kalınlığa ulaştım aslında Şuan kilom 61,, kilo aldıkça vücut, yağı bacaklarda depolamaya başladı.
Yani ben şunu anladım tekrar operasyon geçirmek için acele etmemek gerekiyor,, ilk 3ay değişkenlik gösteriyor zayıflayınca bacakta zayıflıyor, kilo alınca ise bacakta alıyor ..
Zaten burada tüm o değişkenlik süreçlerini yazmışım nerdeyse günlük tutar gibi,, bi güzel demişim, bi ince demişim, bi yok eridi dizaltı demişim..
Şuan iyi hissediyorum kalınlığından memnunum yani ölçtüm 37 cm geliyor baldır..
Hatta inanın geçen gün endişe ettim daha da kalınlacak diye, çok kilo almaktan korkar oldum bazı botlarımın fermuarını kapatamıyorum !!
Çok ayakta kalıncada dahada kalınlaşıyor..
Bir çocuk daha istiyorum 1 yıl sonra, ama
Hamileliği düşününce ürküyorum , kendimi tutamamış ve 79 kilo olmuştum bacaklarım çok ödem yapmıştı. yine öyle olursam bacaklarım nasıl olur diye düşünmeden edemiyorum... :26:
Neyse yaa... amaaan hayatı akışına bırakmalı dimi.. şu anın tadını çıkarmalı
tektash albümde fotoğrafların yok. gene mi sildin? sen de bi alemsin bi açıp bakamadık şu fotolara. bi geliyorum yok olmuş.:)burcun ne şekerim senin vallahi merak ettim:)
biz teşekkür ederiz samimiyetin için.Kızlar bana çok destek oldunuz, yanımda oldunuz, bacak dolgusu konusundaki arkadaşlarda, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...
Güzel dilekleriniz, dualarınız, eleştirileriniz ve beğenileriniz için,, cevap yazamadıklarım oldu kusura bakmayın ukalalık olarak algılanmasını istemem kalbimdesiniz hepiniz...
yaratılan herşeye karşı o kadar sevgi doluyumki , herhalde baharın heyecanı ruhumu sardı...
veda etmiyorum haa...
sadece teşekkür edesim geldi
Yağmurluk, geçmiş olsun dileğin için teşekkür ederim...
Diğer konudada öyle yapacağım artık, başka çare yok sanırım, sağol yinede.. :97:
( mesaj sayım yetersizmiş özelden yazamadım ).
Kızlar bana çok destek oldunuz, yanımda oldunuz, bacak dolgusu konusundaki arkadaşlarda, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...
Güzel dilekleriniz, dualarınız, eleştirileriniz ve beğenileriniz için,, cevap yazamadıklarım oldu kusura bakmayın ukalalık olarak algılanmasını istemem kalbimdesiniz hepiniz...
yaratılan herşeye karşı o kadar sevgi doluyumki , herhalde baharın heyecanı ruhumu sardı...
veda etmiyorum haa...
sadece teşekkür edesim geldi
canım çok geçmiş olsun. ama açıkcası 2 ay sonra bacakta enfeksiyon gelişmesi imkansız gibi geliyor bana. haksız mıyım?
canım çok geçmiş olsun. ama açıkcası 2 ay sonra bacakta enfeksiyon gelişmesi imkansız gibi geliyor bana. haksız mıyım?
Sevgili tekhtas Volkan Bey Ankarada ameliyat yapmaya basladi mi? Ben simdilik onu dusunuyorum; sen ne dersin?
Tıpta hiçbirşey için kesin konuşulamaz. Enfeksiyon riski her zaman olabilir arkadaşlar. 1 sene sonra meme estetiğinde iç dikişlerden birinin enfeksiyon olduğuna da şahit oldum ben..
Çok geçmiş olsun tektash
canımsın ne kusuruna bakıcam. aşkolsun. keşke yardımımız dokunsa. inşallah en kısa sürede tedavi olur eski sağlığına döner bacakların. doktorun sahiplenmediğini anlıyorum ben burdan. çok üzüldüm. bu risk hepimiz için var. sonuçta ben de 8 gün önce ameliyat oldum ve risk altındayım. ama en acısı elbette doktorun ilgisizliği.Sağol tatlım umarım geçer.. Haksız mıyım? diye sormuşsun; Evet haksızsın;
ÇÜNKİ;;; doktor değiliz , estetik ve plastik cerrahi uzmanı hiç değiliz , komplikasyon riskinin ne kadarlık bir zamanı kapsadığını bilemeyiz , ne boyutta bir zararı olabilaceğini bilemeyiz ,,, bizler sadece bir deste para verir ameliyat masasına koyun gibi yatar ve yağ lar yer değiştirirken edilen yağlı sözlere kanarız...!
Herşey iyi giderken muhteşem hastaları, birşeylerde anlaşamayınca , işine gelirse gibisinden konusabilecekleri hastaları oluveririz...!
Birde ben imkansız a inanmam, herşeyin mümkün olabileceğine inanırım canım...
(biraz agresifim bugün kusura bakma , biraz canımı sıkan konular var çözülsün herşeyi yazacağım)... öptüm
Valla canım sen nası istiyosan öyle yap diyeceğim ,, asla kimseye gidin yada gitmeyin diyemem...
Ama bana soracak olursan gidecekmisin ona diye HAYIR derim..
Burun estetiğimide, bacak estetiğimide başkasına yaptıracağım inşallah...
başkalarıyla görüşüyorum...
AYRICA!!!
Hangi klinik sahipleri hastalarına sahip çıkacak? göreceğim,, abartılı vaatlerle bir sürü para alıp sonrada sahip Çıkmayacaklarsa eğer;;
başka kimler iyidir, işini temiz ve yalansız yapar bunları yakın zamanda göreceğimi umuyorum..
birşeyler netlik kazansın
yazacağım burada...
öptüm...