Bacağıma yağ transferi yaptırdım !

Kızlar merhaba ,, geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim ...

ACİL Bİ SORUM VAR POPODAN YAĞ ALDIRAN VARMI ARANIZDA ARKADAŞLAR ????

Ben bir cok doktorla görüştüm ( bursadaki bülent beyle görüşemedim ona ulaşmak imkansız zaten bide kalıcılık en fazla yüzde 40 olmuştur öyle abarttıkları gibi 70/80 değil zaten bi yeri yaparken biyeri bozuyolar )

Altı yaparken üstü bozdular üstü yaptırayım diyorum burunla birlikte, bi doktorla karar aşamasında takıldım , Tutturdu popodan da yağ alcam diye, popom bozulur diyorum söz veriyorum birşey olmaz diyor ama ben pek inanamıyorum bu doktorların sözlerine.. sonra popom bozulsa ne diyecek gel bedava düzelteyim diyecek nasıl düzeltecek yine yağ almaya çalışacak nerden alacak?

Ooff off eşim haklıymış estetik konularda zerre kadar bilgisi olmasada taa en başta ' bu işin sonu gelmez ben sana söyliim' demişti. gerçekten sonu gelmiyor ..
Hiç bulaşmamak en iyisi ...

enfeksiyon ise azalmış olsada devam ediyor ,, bi cerrah geçer dedi , bi cerrah geçmez kolay kolay dedi ,, yaptırdığım klinik ise bir haftadır enfeksiyona bile bakacak anlayacak cerrah yok ortada sahibi olan bülent bey gelecekti gelmedi. ne zaman gelir bilmiyorlar .. bizim verdiğimiz onca paralarla şubelerine şube ekliyorlar ama hastalarına ayıracak 5 dakika vakitleri yok , ameliyat bitince insanlarla işleride
bitiyor. hastalarını memnun etmek gibi bi gayelerinin olduğunu sanmıyorum...

Evet yağmurluk tam ordan poponun altından alacam diyor , olmaz düşer zamanla diyorum 40 cc den bişi olmaz diyor. göbekte var ama aynı yerden alamazmış çok kanlı mı olurmuş ne,, farklı farklı bölgelerden azar azar alacakmış , ama olmazki yaa biliyorum zamanla pişman olurum mutlaka. belkide olmam ama yasamadan bilememki, neyse konuşacam kendisiyle illede alacam derse vazgeçeceğim herhalde..

millet benim popoma sahip olmak için gidip ona ameliyat oluyordur ,, ama o şuan benim popomun güzelliğini değil herhalde alacağı yağları düşünüyor sadece..

Aslında iyi bir cerraha benziyor ama,,
Böylemi olmak zorunda yaa yaparken yıkmak niye...
Bu doktorların hepsinin daha yüzlerce fırın ekmek yemesi lazım iyi yöntemler bulmak için...

İçinize sinmeyen hiçbir yöntemi kendinize yaptırmayın lütfen.. Bırakın poponuz doktorun istediği gibi değil sizin istediğiniz gibi olsun..

Son düzenleme:
Merhaba hepinize bacak dolgusu ile ilgili yazıları uzun zamandır takip etmekteyim ki aynı sorundan bende muzdaribim.tektash ve leydi son durumlarınız nedir neye karar verdiniz merak etmekteyim yazılarınızla bizleri çok güzel aydınlatıyorsunuz.lütfen bilgi vermeye devam edin....ikinizede sevgiler.....

slm bende çarpık bacaklardan muzdaribim malesef.arası açık bacaklarımın.bülent beye fotolarımı yolladım.bakalım bana geri dönerse temmuzda ameliyat olucam ama erirse diye korkuyorum..

selam beni kabul edermisin bende bacaklarını çok merak ettim şimdi görmek isterim teşekkürler

Ben yaklaşık 3 ay önce basen ve karın bölgemden tam 2 kg yağ aldırdım.Herhangi bir sorunla karşılaşmadım.Hatta çok ama çok mennunum Doktoruna güveniyorsan problem yoktur. Vucudundaki yağı alıp başka bir bölgeye enjekte etmeleri yabancı bir dolgu maddesi koymalarından daha güvenli

mrb bende çarpık bacaklardan muzdaripim malesef eskidende canımı sıkan bi durumdu bu tabi ama özellikle son 3-4 senedir evlendim vede kadınların çokca çalıştığı bir yerdeyim herkes birbiri ile o kadar ilgilieniyoki en çokda bana niye elbise giymiyosun etek giymiyosun diyolar oysa ben çizme bile giyemiyorum hep bot kullanıyorum ve olabildiğince geniş paça pantolonlar giyiyiorum bu kezde hem doğum sonrası kilolarım hemde kısa boyum sebebiyle daha da kötü görünüyorum ve özgüvenim düşük ve çirkin hissediyorum kendimi öte ynadan operasyonlardan da bi şekilde korkuyorum ama böyle devam etmekde zor
kısacası ben artık şort tayt güzel çizmeler ve elbiseler giymek denizde saklanmak istemiyorum sizleri takip ederek ne yapabilirim diye düşünüyorum işte
bu konu çok sıkıntılı beni anladığınızı düşünüyorum ama yinede çok söylendim galiba
aranıza katıldığım için mutluyum paylaşımlarınız için teşekkürler

merhaba arkadaşlar bu başlık çok aktif değil.Bu konuda bilgi almak ya da dertleşmek istiyorsanız "bacak dolgusu yaptıran var mı?" konusuna gelebilirsiniz.Biz orada çok aktif olarak bu konu üzerinde konuşuyoruz ve bir çoğumuz benim gibi çözüme biraz zaman alsa da ulaştı.Aktif olmayan bir başlık altında yazdığınızı görünce cevapsız kalmanıza gönlüm razı olmadı.Kendinize iyi bakın....

Merhaba;ben siteye daha yeni üye oldum nette araştırırken bu site ve yazınız çıktı.Aynı şekilde benim de bacaklarımla sorunum var dizden aşağı kısmım ince ve bu da hoş bir görüntü değil.Fotoğraflarınıza bakıcaktım ancak yeni üyeyim diye 25 yorum olması gerekiyormuş görebilmem için.Rica etsem bana özelden ameliyat öncesi ve sonrası fotoğraflarınızdan gönderebilir misiniz ve ameliyat ücreti konusunda bilgilendirebilir misiniz?Doktorunuzu da araştırdım duruma göre iletişime geçmek istiyorum.Şimdiden teşekkür ederim...

bende resimlerini merak ediyorum...peki bu süreçte neler yaşadınız ve neler hissettiniz. sonuç beklediğiniz gibimi ...paylaşırsanız sevinirim..

kızlar merhaba ben de bacaklarımı hiç beğenmiyorum, en mantıklı yöntem yağ enjeksiyonu gibi görünüyo fakat yağın erime problemi nedir?
yaptıran arkadaşların yağlarında ne kadar süre sonra erime oldu ve bu erimenin nedenlerini bilen var mı ?
vücutta başka bölgeden yağ alındığında yağ alınan bölgeye ayrıca gerdirme ameliyatı yapılıyo mu ve ayrıca ücret alınıyo mu?

sorularıma cevap verebilirseniz sevinirim
teşekkürler

ben de bacaklarıma dolgu yaptırmak istiyorum ama çok korkuyorum sonrasında yürümede falan problm oluyor mu acaba

Arkadaşlar resimlerimi göremezsiniz aylar yıllar önce sildim...

EN başa dönmek istiyorum müsadenizle..

Aslında kendimle çok barışık biriyimdir öyleydim yani, bacaklarımi zaten gizlemem gerektiğini, gizlemezsem içimdeki cennete kavuşma hayalimin yerini , cehennemde yanmakla değiştirmek olduğunu biliyordum açık gezmeyi bıraktım islamda huzur buldum dinden biraz uzaklaştığım bir zamandı şeytan fırsat kolluyor tabii.. Bu operasyonu oldum..

Şeytanın işi bu sürekli kendimizde biryerleri kötü gösterip bizi strese sokup amacına ulaşıyor işte.. sonra sağlık bozulunca bana neden uydun benim görevim seni isyana teşvik diyor irade senin yaptırmasaydın diyor haklı ona uyan bendim uymamalıydım..

Rabbim beni böyle yaratmış demeliydim bana burada verdiği küçük eksiklikleri cennette tamamlayacak demeliydim sonsuz bir mutluluğu kısacık dünya hayatına değişmemeliydim. Sağlıkla ilgili kısmı ise pek düşünmedim karar verirken . Doktorlar yağlı müsterileri kaçmasın diye , (yada zaten hangi hastalarını yillarca takip ediyorlarki hiç birine yaptıkları operasyonların başka hastalikları tetikleyip tetiklemediğini biliyormu soruyormu araştırıyormu hayır). zararı olmaz diyor , ciklet parası değil binlerce tl ödicez dimi kaçırmak isterlermi...

Sonuç ,, bacaklarımda zaman içinde oluşan varisler,, en küçük solunum yolu vesaire enfeksiyonda , bağışıklık düştüğünde bacaktaki yağ konulan yerlerde kızarıklık, nohut büyüklünde deri altında zaman zaman oluşup büyüp küçülen kitlesel oluşumlar yani beze gibi, selülit denilen deri altı iltihabi oluşumlar gibi acıyıp şişiyor bir yil geçmesine rağmen ,,,, hatta bazen yada sık sık korkuya kapılıyorum acaba kanserli bir tümör olabilirmi diye yani olması ihtimali her zaman var evlerden ırak . Yakınlarım , cenazeye gidiyor soruyorum neden ölmüş diye kanserden diyorlar artık herkes kanserden ölüyor ...

Hani bende vücudumun doğal dengesini bozan biri olarak , korkuyorum tabii ,, bide bi kere izledim yutubta bacağında kocaman tümörler oluşan insanları aklımdan çıkmıyor....
Siz siz olun yaptırmayın zaten görüntüde öyle sanıldığı gibi güzel kalmıyor

Haa birde burnumda kemer vardı onuda düzelttireyim demiştim geçen yıl , yaptırmaz olaydım binlerce ameliyat yaptım diyen dr hem yamuk yaptı çok belli olmuyor ama nefes alamıyorum , dünyanın belki en iyi nefes alan insanıyken , şimdi sol burnum kısmen tıkalı , bişeyler yapıp açmaya çalışacaktı dahada mahvetmesin diye gitmedim hepsi para tuzağı kanmayın elinizde olanın kıymetini bilin...

Bu sabah tv de bir doktor bir bayana dediki "kolum ağrıyor bileğimi burktum diyorsunuz hiç düşündünüz mü gencecik insanlar var keşke kolum olsaydıda ağrısaydı diyen ne kadar az şükrediyoruz değil mi "

Allaha emanet olunuz...

Son düzenleme:
canım merhaba gecmiş olsun bacak icin ne ücret ödediniz bide resim rica etsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…