- 9 Ocak 2011
- 131
- 4
-
- Konu Sahibi BenSalagim
MERHABALAR herkese... Bugün kontrolüm vardı. tam olarak bugün 20 gün oldu şişliklerim neredeyse tamamen geçti incecik oldum bence güzel oldu
sizlerinde fikrinizi almak istiyorum yeni resim ekliyorum :86: galiba kendimi seviyorum
Ben yaklaşık 3 ay önce basen ve karın bölgemden tam 2 kg yağ aldırdım.Herhangi bir sorunla karşılaşmadım.Hatta çok ama çok mennunum Doktoruna güveniyorsan problem yoktur. Vucudundaki yağı alıp başka bir bölgeye enjekte etmeleri yabancı bir dolgu maddesi koymalarından daha güvenliKızlar merhaba ,, geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim ...
ACİL Bİ SORUM VAR POPODAN YAĞ ALDIRAN VARMI ARANIZDA ARKADAŞLAR ????
Ben bir cok doktorla görüştüm ( bursadaki bülent beyle görüşemedim ona ulaşmak imkansız zaten bide kalıcılık en fazla yüzde 40 olmuştur öyle abarttıkları gibi 70/80 değil zaten bi yeri yaparken biyeri bozuyolar )
Altı yaparken üstü bozdular üstü yaptırayım diyorum burunla birlikte, bi doktorla karar aşamasında takıldım , Tutturdu popodan da yağ alcam diye, popom bozulur diyorum söz veriyorum birşey olmaz diyor ama ben pek inanamıyorum bu doktorların sözlerine.. sonra popom bozulsa ne diyecek gel bedava düzelteyim diyecek nasıl düzeltecek yine yağ almaya çalışacak nerden alacak?
Ooff off eşim haklıymış estetik konularda zerre kadar bilgisi olmasada taa en başta ' bu işin sonu gelmez ben sana söyliim' demişti. gerçekten sonu gelmiyor ..
Hiç bulaşmamak en iyisi ...
enfeksiyon ise azalmış olsada devam ediyor ,, bi cerrah geçer dedi , bi cerrah geçmez kolay kolay dedi ,, yaptırdığım klinik ise bir haftadır enfeksiyona bile bakacak anlayacak cerrah yok ortada sahibi olan bülent bey gelecekti gelmedi. ne zaman gelir bilmiyorlar .. bizim verdiğimiz onca paralarla şubelerine şube ekliyorlar ama hastalarına ayıracak 5 dakika vakitleri yok , ameliyat bitince insanlarla işleride
bitiyor. hastalarını memnun etmek gibi bi gayelerinin olduğunu sanmıyorum...
beni de arkadas olarak ekleyiverin arkadaslar(null)
Merhaba.... Kendime verdiğim sözü tutarak, yaşadığım bir estetik tecrübemi burada sizlerle paylaşmak istiyorum.
Aynaya baktığımda beni mutsuz eden, biricik oğlumun bana hediyesi kocaman bir göbeğim, güzel durmayan çıkıntılı dizlerim ve dizden aşağısı çok ince bacaklarım vardı.
TIP bu kadar ilerlemişken neden bunlar yer değiştirmesin diye düşündüm.
Ve karar verdim. Eşimdende onay aldıktan sonra araştırıp bunu yapacak en iyi yer olarak gördüğüm,
Cihantimur Yağ Transfer Sistem uygulaması yapan ismini veremeyeceğim kliniğin BURSA daki merkezini aradım. Konuştum ve ANKARA daki şubesinden randevu aldım.
Muayenenin ücretsiz olduğunu da söylediler. Sıcak bir karşılama ve sonrasında muayenede operasyonu yapacak olan, alanında uzman
DOÇ. DR. Volkan TAYFUR , bacağıma ve karın bölgeme yapılacak işlemi bana açıkça anlattı. Doktoruma güvendim ve tamam dedim.
Operasyondan 1 gün önce ailemle BURSA ya gittik. O gece otelde kaldık şirin bir yerdi. Otel konusundada yardımcı oluyorlar. Ben 'itici' hastahane binası görünümünde biryer beklerken, hoş bir konak şeklinde dizayn edilmiş olan kliniği görünce şaşırdım ve çok beğendim. Operasyon öncesi hiç korkmadım diyebilirim sadece biraz heyecan vardı ama genel anlamda rahattım. Sonrasında 1 gece klinikte kaldım. Ertesi sabah ANKARA ya döndüm. İlk birkaç gün ağrılarım oldu, ödemler geçti gibi şuan 2hafta olmak üzere ve hiç ağrım sızım yok.
Bacaklarım GÜZEL ve belim İNCECİK oldu. Biraz iştahsızdım 2 kilo vermişim şuan 61 kiloyum kendimi çok iyi hissediyorum. İlaçlarıma devam ediyorum, Kontrollerimi aksatmıyorum , Korsemi giyiyorum ve kendimi kozanın içindeki kelebek bibi hissediyorum.
Buradan sevgili doktorum; Estetik Ve Plastik Cerrahi Uzmanı, DOÇ. DR.
Volkan TAYFUR'a
Güvenimi boşa çıkarmadığı için TEŞEKKÜR ediyorum...
Aynalarla barıştım ! birkaç gün önce çektiğim fotoğraflarımdan ekliyorum Sevgiler...
canım merhaba gecmiş olsun bacak icin ne ücret ödediniz bide resim rica etsekMerhaba.... Kendime verdiğim sözü tutarak, yaşadığım bir estetik tecrübemi burada sizlerle paylaşmak istiyorum.
Aynaya baktığımda beni mutsuz eden, biricik oğlumun bana hediyesi kocaman bir göbeğim, güzel durmayan çıkıntılı dizlerim ve dizden aşağısı çok ince bacaklarım vardı.
TIP bu kadar ilerlemişken neden bunlar yer değiştirmesin diye düşündüm.
Ve karar verdim. Eşimdende onay aldıktan sonra araştırıp bunu yapacak en iyi yer olarak gördüğüm,
Cihantimur Yağ Transfer Sistem uygulaması yapan ismini veremeyeceğim kliniğin BURSA daki merkezini aradım. Konuştum ve ANKARA daki şubesinden randevu aldım.
Muayenenin ücretsiz olduğunu da söylediler. Sıcak bir karşılama ve sonrasında muayenede operasyonu yapacak olan, alanında uzman
DOÇ. DR. Volkan TAYFUR , bacağıma ve karın bölgeme yapılacak işlemi bana açıkça anlattı. Doktoruma güvendim ve tamam dedim.
Operasyondan 1 gün önce ailemle BURSA ya gittik. O gece otelde kaldık şirin bir yerdi. Otel konusundada yardımcı oluyorlar. Ben 'itici' hastahane binası görünümünde biryer beklerken, hoş bir konak şeklinde dizayn edilmiş olan kliniği görünce şaşırdım ve çok beğendim. Operasyon öncesi hiç korkmadım diyebilirim sadece biraz heyecan vardı ama genel anlamda rahattım. Sonrasında 1 gece klinikte kaldım. Ertesi sabah ANKARA ya döndüm. İlk birkaç gün ağrılarım oldu, ödemler geçti gibi şuan 2hafta olmak üzere ve hiç ağrım sızım yok.
Bacaklarım GÜZEL ve belim İNCECİK oldu. Biraz iştahsızdım 2 kilo vermişim şuan 61 kiloyum kendimi çok iyi hissediyorum. İlaçlarıma devam ediyorum, Kontrollerimi aksatmıyorum , Korsemi giyiyorum ve kendimi kozanın içindeki kelebek bibi hissediyorum.
Buradan sevgili doktorum; Estetik Ve Plastik Cerrahi Uzmanı, DOÇ. DR.
Volkan TAYFUR'a
Güvenimi boşa çıkarmadığı için TEŞEKKÜR ediyorum...
Aynalarla barıştım ! birkaç gün önce çektiğim fotoğraflarımdan ekliyorum Sevgiler...