Bacağıma yağ transferi yaptırdım !

tektash,canim bir sorum olacakti eger zahmet olmazsa.......acaba sana yapilan yag transferimi,tam olarak ne canim,onu yazabilirmisin....tsk ederim

tektash,canim bir sorum olacakti eger zahmet olmazsa.......acaba sana yapilan yag transferimi,tam olarak ne canim,onu yazabilirmisin....tsk ederim

Merhaba sevgili ayşenazlı, zahmet olurmu tabiki yazarım canımsın.

Bana yapılan Cihantimur kalıcı yağ transferi Op. DR. Bülent Cihantimurun kendi tasarımı olan, alınan yağın havayla tamasını engelleyen ve kalıcılığını arttıran bir sistem...

Yaa.. ben bu türk doktorlarının böyle araştırmacı , geliştirmeci olmalarına bayılıyorum iyiki varlar...

herkesin çok çok güzel olmasını diliyorum (hani bugünde cuma belki dileğim kabul olur )....

canım gerçekten süper olmuş peki bacaklarında çarpıklık varmıydı

Teşekkür ederim tatlım seninki daha güzel olsun...

Benim bacakların hangi kategoride olduğunu hiç bilmiyorum inanki ama doktorumun (Volkan beyin) söylediği şu olmuştu, şöle bir tuttu o diz içindeki fazlalığı ve burayı bile alsak epey fark eder ama yeterli değil dedi ve alt tarafıda biraz kalınlaştırmak gerektiğini söyledi ben de tamam dedim ..

canım çok güzel olmuş güle güle kullan bol etekli günler.hem göbişin gitmiş hemde bacakların güzelleşmiş tek taşla iki kuş yani herhalde etek giymeden çok insanı kendine olan güvenide geliyor.
inşallah kalıcı olur.bebeğim biraz büyüsün bende yaptırıcam kafaya koydum.

selam tektash tekrardan...umarim rahatsiz etmiyorum,acaba bacaginin sadece dizden altinami yag transferi yapildi yoksa komple bacagami islem yapildi yani dizin üst kisminada yag konuldumu...ayrica bayanlara yas sorulmaz ama benim yasim 39,kalicligin daha az olacagini düsünüyorum benim yasim icin,acaba canim senin yasin kac....erken yasin daha kalici olma ihtimali sanirim daha coktur..senin bacaklarin mükemmel ötesi olmus,cok begendim..simdiden tsk ederim ....selamlar sevgiler

Sanada selam ayşenazlı, rahatsızlık ne demek aşkolsun..
evet sadece dizden alta yapıldı. Ben 81 doğumluyum. Senin yaşında genç sağlığına dikkat de ediyorsan bence sorun olmaz gibi geliyor inşallah herşey istediğin ve dilediğin gibi olur.
Bakınız Ajda Pekkana kadın kaç yaşında hala bıçak altına yatıyor demekki yaşın fazla önemi yok sağlıklı olmak önemli, ben teşekkür ederim selam ve sevgiyle... :79:

Arkadaşımızın eski fotolarını gören var mı? Merak ettim.ben istedim ama eşi izin vermediği için göndermedi.Açıkcası nedense benim içimde ameliyat olmamış gibi bir his doğdu.Belki yanlış düşünüyorum ama yeni resimleri koyup eskileri koymaması ilginç geliyor bana

ozgurdu ben gördüm canım foruma eklemişti hatta aradakı farkta baya bi şaşırtıcı ben başarılı buldum
tatlım bacakların işlem gördügü açık şimdi çok dikkatlice inceledim sanmıyorum amelıyat olmayıp oldum die resim ekliceni eşinin izin vermemesi çok doğal bence böyle düşünme canım

harika olmuşsun canım darısı başımıza.bu dertten muzdarip ne kadar kadın varmış yaaaa bıktım pantolon giymekten.eleştirilere içim acısada gülüp geçmekten allahımmm para ve operasyon istiyorummmm noooluuurrr

Çok teşekkür ederim.. herşey gönlünce olsun...
Adında hoşmuş, ben karanfili, özellikle kırmızı olanı çok severim...

Arkadaşlar eşimin babası çok hasta aniden rahatsızlandı tam olarak nesi var bilmiyoruz ilk belirtiler beyninde bir damar tıkanması olduğu yönünde. tedavi için buraya geliyorlar.. Yani evim biraz kalabalık olacak fakat ben yine fırsat bulduğumda buralarda olurum.

Lutfen dua edin iyi olsun . Eşim zaten annesini birkaç yıl önce kaybetti, babasınıda kaybederse YIKILIR.. !!!

Rabbim herkesin hepimizin annesine babasına uzun ömür versin.

çok çok geçmiş olsun ALLAH şifa versin dilerim biran önce tedavisi yapılır ve sağlığına kavuşur dualarım sizinle iyi haberlerini beklıyoruz

selam tektash... ameliyat öncesi resimlerini cok kisa bir süre koymustun,bacaklarinin altida üstüde ince ve carpikti,benim üsttede sorunum oldugundan oldukca dikkat ettim resimlerine ve sana bir soru sormustum...acaba bacagim altina ve üstünemi yag transferi yaptirdin diye sormustum....sende sadece bacagin altina yag transferi yaptirdigini yazdin bana ki geriye dönüp okursan bunlari görürsün.....simdi sunu merak ediyorum,sadece bacaginin alt kismina islem yaptirmissin ama komple bacagin nasil düzgün olmus,üst kisimdaki carpiklik gitmis ve kalinlasmis,bu islem nasil olmus,ayrica ben hemsireyim,bunu cok merak ediyorum....tsk ederim cevabin icin simdiden

çok çok geçmiş olsun ALLAH şifa versin dilerim biran önce tedavisi yapılır ve sağlığına kavuşur dualarım sizinle iyi haberlerini beklıyoruz

Çok teşekkür ederim leydi kayınpederim yaşlı tabi hepimiz çok korktuk ama bizi korkuttukları kadar değil kendinde yani şimdi. dün çok kötüymüş ambulansla hastahaneye götürmüşler + tansiyon problemi de var. inşallah daha iyi olcak çok sağol iyi dileklerin için. yoruldum bende çok ayakta kaldım biraz uzanıp dinleniyorum şimdi öpüyorum çok...

çok geçmiş olsun tektash,acil şifalar diliyorum............

Çok teşekkür ederim SILASI. ya iyiki varsınız senin ve LEYDİ nin değeri bende bir başka

kötü günlerde de yanımda olduğunuz için çok sağolun. ama tabiki buradaki konu bacakla ilgili ve konuya dönmek gerek.. öpüyorum senide çok..

Merhaba aysenazli... resmi kaldırdım çünki üye olmadan da görülebiliyordu üye olmayanların görmesini istemiyorum. zaten çok kalmasının da bir anlamı yok.

Bacaklarımın üstü çarpık değildi belki eğilerek cektiğim için olduğundan farklı görünmüştür, ama en son fotolardan birine bakarsan zaten topuklu giymiştim dizden üst tarafında biraz açık olduğunu görürsün. ilk fotolarda bacaklar biraz daha şiş' ti yani bacakları kapadığımda tam kapanıyordu sonra inceldi tabi yani şuan dizler değerken alt ve üstte birkaç milim açıklık var. aslında doktora sonradan demiştim acaba üstede koyulsaydı daha mı güzel olurdu diye buna hiç gerek olmadığıni bacakta biraz kavis zaten olmalı demişti. şuan baldır 37 santim, basen 96, bel 75, göğüs de giyinik olarak 96, ayrıca kilo 60 , boy 1.65 bence ölçüler uyumlu... SEVGİLER.....

öncelikle kayınpederinin durumunun iyi olmasına çok sevindim, tabiki sağlık bişeye benzemıyor ALLAH ım cümlemize sağlıklı bir ömür nasip etsin, hastalarada acil şifalar versin...
evet konumuz bacak şimdi konumuza dönersek, hemen hemen aynı tarihlerde, yanı senın konuyu açtıgın tarihe yakın tarihlerde, volkan beyın adına forum sayfaları açılmış 2,3 tane burun yaptırdım gögüs yaptırdım gibi, banada msjlar gelince bi bakıyım araştırıyım dedim o sayfalardakiler biraz reklam gibi olmuş bunu bende farkettım, ama sen foto ekledigin için daha fazla inceleme fırsatım oldu ve senin bacaklarında bir işlem oldugunun belli olması beni rahatlatıyo diyebilirim özellikle bir fotonda üstten çekim yapmışsın siyah kısa taytlı olan,orda da farkettim bacaklarında işlem oldugunu üst kısımda da hafif bir açıklık var, belki daha kısa kıyafetlerinle olan pozlarında bacaklarını birleştirerek poz vermediğin için üst kısımda farklı durmuş olabilir, şimdi bu yazıyı nie yazdıgıma gelirsek bizi yanlış anlama lütfen ama reklam amaçlı oldugu düşünülüyo tabiki buda hiç amelıyat olmamış ve iyi bir doktor arayışında olan arkadaşlarımızı etkiliyo, ama ben burdaki 2 senelik tecrübemden faydalanabiliyosam senin bacaklarında bir işlem oldugunu görüyorum çünkü ister istemez orjinal bir bacaktan ayırt edilebiliyo nasıl edilebiliyo onuda söyleyim illaki yag konan yerlerde ufak tefekte olsa farklılık gibi görüntüler olabiliyo, örnegin üstten çekim olan pozunda, sag bacagınla sol bacagının, dizden aşagıdakı bileklere yakın olan yerdeki kısmında, çok hafif, belkide gözle görülmeyecek kadar az, o oyukluk kısmında bi fark var bunları arkadaşların içini rahatlatmak için yazıyorum şahsınla kesinlikle alakası yok bende öptüm canım:)))

Yaa kızlar bence sizin hayata bakış açınızı biraz değiştirmeniz lazım. Hemen şüpheci oluveriyorsunuz. Sözüm meclisten dışarı tabiki,, yani benim samimi bir paylaşım içersinde olduğumun farkında olan çok insan var biliyorum. Ve onlara TEŞEKKÜR EDİYORUM..

Yani benim resim koymam suçmu oldu?
Yani benim doktorumdan memnun kalmam suçmu? hem memnun kalmasam burun estetiği için kendisine gidicem dermiydim hiç. Eğer bir aksilik çıkmaz ise, mart ayında burun estetiği olucam kendisine. Hiç bir insan memnun kalmadığı doktora canını teslim eder mi ? etmez elbet..

Doktorum iyi bir insan iyi bir doktor...

Birkişi varmı? beni sakat bıraktı diyen YOK!!

Hastaları memnunum diyor siz eleştiriyorsunuz reklam diyorsunuz meyve veren ağaç taşlanır misali...

Ben, herkes koşa koşa gidip estetik yaptırsın diyede yazmadımki bunları adı üzerinde '''yaşadığım bir estetik tecrübemi aktardım'''

Kötü olsada yazacaktım zaten kendime verdiğim sözü tuttum..

Ben uzun zaman önce bacağıma silikon düşünmüştüm ve bir estetik merkezinden randevu bile almıştım sonra korkunç bir ruya gördüm günlerce etkisinden çıkamadım ve bunun benim için hiç de hayırlı olmayacağını düşünerek randevumu iptal ettim ve araştırmama devam ettim.

Yağ transferi olayı aklıma yattı nasılsa kendi vücuduma ait bir şey erirsede erir gider dedim. Denemiş olurum en fazla biraz param gider oda sağlığımdan önemli değil dedim.
Randevu aşamasında yine bir ruya gördüm aklımdan çıkmayacak kadar güzel bir ruya idi bende bu sefer tamam dedim devam ettim ve gerisini zaten biliyorsunuz. Ben çok ruya görürüm ve genelde önemli kararlar arefesinde olacak şeyleri ruyamda görüyorum. çok temiz kalpli olduğumu söyler çevremdekiler belki o yüzdendir bilemiyorum..

Eğer resim meselesine geri dönersek operasyonun ilk günlerinde birçok fotoğraf çektim, bunlardan bazılarını asla koymazdım ama madem şüphede olanlar var buyrun IIIIYYYYY diyeceğiniz fotoğraflarım Hayat güzel ve benim başka uğraşacak işlerim de var belkide bu foruma veda ederim bu da İNANMAYANLARA KAPAK OLSUN BAKTIKÇA BENİ HATIRLAYIN hoşçakalın... :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…