Yaa kızlar bence sizin hayata bakış açınızı biraz değiştirmeniz lazım. Hemen şüpheci oluveriyorsunuz. Sözüm meclisten dışarı tabiki,, yani benim samimi bir paylaşım içersinde olduğumun farkında olan çok insan var biliyorum. Ve onlara TEŞEKKÜR EDİYORUM..
Yani benim resim koymam suçmu oldu?
Yani benim doktorumdan memnun kalmam suçmu? hem memnun kalmasam burun estetiği için kendisine gidicem dermiydim hiç. Eğer bir aksilik çıkmaz ise, mart ayında burun estetiği olucam kendisine. Hiç bir insan memnun kalmadığı doktora canını teslim eder mi ? etmez elbet..
Doktorum iyi bir insan iyi bir doktor...
Birkişi varmı? beni sakat bıraktı diyen YOK!!
Hastaları memnunum diyor siz eleştiriyorsunuz reklam diyorsunuz meyve veren ağaç taşlanır misali...
Ben, herkes koşa koşa gidip
estetik yaptırsın diyede yazmadımki bunları adı üzerinde '''yaşadığım bir estetik tecrübemi aktardım'''
Kötü olsada yazacaktım zaten kendime verdiğim sözü tuttum..
Ben uzun zaman önce bacağıma silikon düşünmüştüm ve bir estetik merkezinden randevu bile almıştım sonra korkunç bir ruya gördüm günlerce etkisinden çıkamadım ve bunun benim için hiç de hayırlı olmayacağını düşünerek randevumu iptal ettim ve araştırmama devam ettim.
Yağ transferi olayı aklıma yattı nasılsa kendi vücuduma ait bir şey erirsede erir gider dedim. Denemiş olurum en fazla biraz param gider oda sağlığımdan önemli değil dedim.
Randevu aşamasında yine bir ruya gördüm aklımdan çıkmayacak kadar güzel bir ruya idi bende bu sefer tamam dedim devam ettim ve gerisini zaten biliyorsunuz. Ben çok ruya görürüm ve genelde önemli kararlar arefesinde olacak şeyleri ruyamda görüyorum. çok temiz kalpli olduğumu söyler çevremdekiler belki o yüzdendir bilemiyorum..
Eğer resim meselesine geri dönersek operasyonun ilk günlerinde birçok fotoğraf çektim, bunlardan bazılarını asla koymazdım ama madem şüphede olanlar var buyrun IIIIYYYYY diyeceğiniz fotoğraflarım Hayat güzel ve benim başka uğraşacak işlerim de var belkide bu foruma veda ederim bu da İNANMAYANLARA KAPAK OLSUN BAKTIKÇA BENİ HATIRLAYIN hoşçakalın... :82: