Bacağıma yağ transferi yaptırdım !

BenSalagim

vuslatım başka alem...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2011
131
4
Merhaba.... Kendime verdiğim sözü tutarak, yaşadığım bir estetik tecrübemi burada sizlerle paylaşmak istiyorum.
Aynaya baktığımda beni mutsuz eden, biricik oğlumun bana hediyesi kocaman bir göbeğim, güzel durmayan çıkıntılı dizlerim ve dizden aşağısı çok ince bacaklarım vardı.
TIP bu kadar ilerlemişken neden bunlar yer değiştirmesin diye düşündüm.
Ve karar verdim. Eşimdende onay aldıktan sonra araştırıp bunu yapacak en iyi yer olarak gördüğüm,
Cihantimur Yağ Transfer Sistem uygulaması yapan ismini veremeyeceğim kliniğin BURSA daki merkezini aradım. Konuştum ve ANKARA daki şubesinden randevu aldım.
Muayenenin ücretsiz olduğunu da söylediler. Sıcak bir karşılama ve sonrasında muayenede operasyonu yapacak olan, alanında uzman
DOÇ. DR. Volkan TAYFUR , bacağıma ve karın bölgeme yapılacak işlemi bana açıkça anlattı. Doktoruma güvendim ve tamam dedim.

Operasyondan 1 gün önce ailemle BURSA ya gittik. O gece otelde kaldık şirin bir yerdi. Otel konusundada yardımcı oluyorlar. Ben 'itici' hastahane binası görünümünde biryer beklerken, hoş bir konak şeklinde dizayn edilmiş olan kliniği görünce şaşırdım ve çok beğendim. Operasyon öncesi hiç korkmadım diyebilirim sadece biraz heyecan vardı ama genel anlamda rahattım. Sonrasında 1 gece klinikte kaldım. Ertesi sabah ANKARA ya döndüm. İlk birkaç gün ağrılarım oldu, ödemler geçti gibi şuan 2hafta olmak üzere ve hiç ağrım sızım yok.
Bacaklarım GÜZEL ve belim İNCECİK oldu. Biraz iştahsızdım 2 kilo vermişim şuan 61 kiloyum kendimi çok iyi hissediyorum. İlaçlarıma devam ediyorum, Kontrollerimi aksatmıyorum , Korsemi giyiyorum ve kendimi kozanın içindeki kelebek bibi hissediyorum.

Buradan sevgili doktorum; Estetik Ve Plastik Cerrahi Uzmanı, DOÇ. DR.
Volkan TAYFUR'a
Güvenimi boşa çıkarmadığı için TEŞEKKÜR ediyorum...

Aynalarla barıştım ! birkaç gün önce çektiğim fotoğraflarımdan ekliyorum Sevgiler...

gerçekten çok güzel olmuş bacaklarınız ankaradaki kliniğin numarasını yazabilirmisiniz acaba birde ben çooookkk zayıfım yani bende fazla yağ yok nasıl olacak bu transfer :):)

gerçekten çok güzel olmuş bacaklarınız ankaradaki kliniğin numarasını yazabilirmisiniz acaba birde ben çooookkk zayıfım yani bende fazla yağ yok nasıl olacak bu transfer :):)

Merhaba canım teşekkür ederim çok tatlısın. Kliniğin ANKARA numarasxxxxxxxxx eğer numara silinirse nettexxxxr adıyla ararsan detaylara ulaşabilirsinxxxxxxx buda merkez numaraları. Çok zayıfsan Volkan beyle konuşursun kendisi seni bu konuda bilgilendirir zaten muayene ye ücret almıyorlar git bir görüş istersen. mutlu olman dileğiyle..

Son düzenleyen: Moderatör:
MERHABALAR herkese... Bugün kontrolüm vardı. tam olarak bugün 20 gün oldu şişliklerim neredeyse tamamen geçti incecik oldum bence güzel oldu

sizlerinde fikrinizi almak istiyorum yeni resim ekliyorum :86: galiba kendimi seviyorum

canım mrb lar ben bacak dolgusu forumundan :))) bir arkadas burdan bahsetmıs hemen bakmak istedim ve şaşkınlık içindeyim süper süper süper olmus bacakların rica etsem öncekı halınıde eklermisin foto olarak bende bursada bülent beye yaptırmıstım ama eridi malesef tatmınkar sonuc alamadım amelıyatı yapan doktorun bülent beyın yanındamı çalışıyor acaba bende ankaradayım ve ankarada bir doktor istiyorum fiyat ne kadar acaba çok mutlu oldum bacaklarını görünce öncekı halıde cok önemlı cok basarılı buldum ben ve artı bidaha yaptırırsam bu 3cü amelıyatım olucak benım ( çok istıyorum bu dertten kurtulmayı

Öncelikle beğenmene çok sevindim çok teşekkür ederim. İNŞALLAH seninkiler daha güzel olsun. eski halimi pek görmeye tahammülüm yok ama sana özelden gönderebilirim. Ben bu operasyona daha karar vermeden önce senin yazılarını çok okudum günlerce... yine senin gibi sonuçlarını beğenmeyen birçok arkadaşıda okudum. fakat denemek istedim en küçük bir fark bile olsa denemeğe değer diye düşündüm.. Sonra sizler gibi bende burada paylaştım.
Benim doktorum Volkan bey.
Bülent beyin kliniği ANKARA daki operasyonları Volkan bey yapıyor ama bu işlemi bursada ki klinikte yaptı çünki bu sistemi uyguladıkları cihazın tek olduğunu biliyorum. fiyat konusunu da özelden yazacağım öptüm

TEKTASH,VÜCUDUNLA ÇOK ORANTILI OLMUŞ.ÇOK GÜZEL.İNŞALLAH BİZLERDE MEMNUN KALIRIZ.ANKARADA DA CİHAZLARI OLSA ÇOK İYİ OLURDU .BEN ANKARADA AMELİYAT OLABİLİRİM.BACAĞININ ÖNCEKİ HALİ İNCEMİYDİ.KAÇ GÜNDE RAHATÇA DOLAŞABİLDİN.(BENİM 14 AYLIK BEBEĞİM VARDA,PEŞİNDEN KOŞTURMAM GEREK.)HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN.LİPO YAPACAKLARI YERLERİ SEN Mİ SÖYLEDİN.

canım cvp için teşkler özelden yazdım bende maıl adresimi ordan yollayabilirsin bencede ankarada da olsa iyi olurmus ank oldugum için daha rahat olurdu birdaha bursaya gidebilirmiyim bilmıyorum bakalım zamana bıraktım şimdilik ama kararım kesin birdaha yaptırcam bülent bey yaptıgında güzeldi bacaklarım sosis gibi tam istedigim gibiydi:))) ama sonrasında eridi sorunlarımdan dolayıda bülent beye ulaşamadım bidaha doktorun aynı şehirde olması daha avantajlı die düşünüyorum iyiki yaptırmıssın canım evet denemeye deger bencede benimde eski halıne göre iyi ama işte aradakı acıklık sinirimi bozan inşlh isteyen bütün arkadaslar kurtulur bu dertten bol minili günler canım:)))

OOOFFFF harika olmuş maşallah. imrendim valla. ben de silikon yaptıracğım .inşallah seninkigibi hoş olur. senin adına sevindim darısı yaptırmak isteyenlere inş.

Merhaba sevgili sılası.. teşekkür ederim güzel şeyler duymak beni bu siteye daha çok bağlıyor;
İNŞALLAH sizlerin daha güzel olsun. benim alt bacak epey inceydi kötü duruyordu. kaç günde rahatça dolaşabildim, sanırım 3. gün de insan kendi başının çaresine bakabiliyor ,bir hafta çok daha iyi
ama ben çoğunlukla uzanıp dinlendim
ayakta fazla kalınca bacaklarım kaşınıyor ve sızlıyordu, işlerimi halledip hemen uzanıyordum ayaklarımı yüksekte tutarak. Ödemin çabuk gitmesi içinde böyle yapmak gerekiyor. ayrıca konulan yağın yeni yerine ve doğru yere adapte olması gerekiyor.

Doktor kalemle çiziyor alacağı yerleri zebra gibi olmuştum ama sadece göbeğimden ve belimin iki yanından birde diz içinden biraz aldı. göbeğimin hepsinin gitmeyeceğini bir kısmının kalacağını söylemişti Ama sonuç onuda şaşırttı !
çünki midem bulandığı için pek yemek yemedim aslında evde bulantı için ilaç vardı ama ben içmedim aklıma gelmedi içmediğim iyi olmuş. Ekmek , pilav , makarna hiç yemedim sadece haşlama et yağsız yanındada , haşlanmış patates havuç vs. meyve ve bolca salatalık yedim 3 kilo verdim ilaçları kesince iştahım normale döndü şuan 60 kiloyum ve kilomu koruyorum az yiyorum sağlam yiyorum. göbeğim gittiği için çok mutluyum çünki göbek büyük olunca bacaklar daha da zayıf ve kötü duruyor.

Benim oğlum haziranda 4 yaşında olacak yani artık peşinde koşmuyorum çok şükür
ama küçük çocuğu olanın işi zor birinin sana yardımcı olması lazım. valla yalan söyleyemem ilk birkaç gün sadece wc için bile yerimden kalkmak sıkıntı vermişti ama yinede pişman olduğum tek bir an olmadı.
Herşey gönlünce olsun bebeğini öpüyorum

Tektash çok teşekkürler.fiyatı ne kadar,birde önceki halini mail atarsan sevinirim....

Tek tek herkese teşekkür ederim gerçekten çok mutlu oluyorum güzel sözler karşısında.
Bir gün bacaklarıma iltifat alacağım hiç aklıma gelmezdi.
Benim mini giymek gibi bir isteğim hiç yok eşimde giyimime hiç karışmaz kapalı ama dar giymeyi seviyorum yada dize kadar.
Sokakta kendini bilmez çok insan var laf atılması beni acayip sinirlendirir. O yüzden sokağa çıkarken fazla dikkat çekmeyecek şekilde giyiniyorum böylesi çok daha rahat.
Ama evde dergi kapaklarından fırlamış gibi oluyorum bazen.
Bazende pijamalarımı bütün gün hiç çıkarmam ruh halim o gün nasılsa öyle giyinirim
yani bazen sexii bazen salaş, rahat olmayı seviyorum..

Aradaki açıklığı fazla kafaya takmamak lazım bence bendede hala açık ama yukarıyla orantılı duruyor şimdi.
Mesela fashıon tv yi izleyince bunlar bu bacakla nasıl manken olmuş diyor insan kendine güven meselesi herhalde. Birde esra erol var izdivaç programı yapıyor o kızın bacakları önden güzel durmuyor ama aksine hep mini giymekte...
Eski fotoğrafımı mail olarak isteyen birçok arkadaş var sizi kırmak istemiyorum en son dayanamadım ve buraya ekliyorum arkadaşlar nasıl yeterince kötümü ??

tektash,bu senin yaptırdığın tek seans yeterli değil mi?erime konusunda dr. ne dedi?

Son düzenleme:
bencede aradakı fark bu işe deger dilerim hiç erimez kalıcı olur canım mutlulugun sigara kullanıyosan bırak hemen erimesinde etkili dilerim bizde güzel sonuclar alırız inşlh

Merhaba sılası... Tatlım eski hali kötü evet fark epey var yaptığıma değdi İNŞALLAH nazar felan değmezde birşey olmaz.. beğenenler MAŞALLAH desin sizi seviyorum..

Doktor bundan sonra hiç birşey olmaz demişti ona güveniyorum bir bildiği vardır herhalde umarım haklı çıkar..

Sanada merhaba leydi.. sigara içmiyorum canım bunun her anlamda bir artı olduğunu biliyorum. Bir içerdim bir bırakırdım geçen yaz bıraktım çok güçlü bir iradem olduğunu söylerler çok şükür ne zaman bırakıcam desem bıraktım.
Sigara keyifli birşeydir beyin onu ister aldığında rahatlar o anki keyfi özler başlardım hep
sonra yine bırakırdım. çocuk etkileniyor içince cildim de bozuluyor çok zararlı ve kokusu da iğrenç kadına yakışmayan bir koku inşallah birdaha içmem güzel kalmak için içmemek lazım..

Çok içenlere bakıyorum da zaman içinde, kara kuru, dişleri dökülmüş, öksüren hastalıklı birine dönüşüyorlar biz onu çekerken o bizi daha çok içine çekiyor gibi...

Sağol leydi bunları anlatmama vesile oldun umarım sizde içmiyorsunuzdur..

Bu sigara konusunu da ayrı olarak açmalı aslında yada varmı bilmiyorum bırakmak isteyenlere destek olurduk...
Öpüyorum ikinizi de.

ah canım cok haklısın bende gecen sene bıraktım 6 ay kadar ama temmuzda geri başladım şimdi tekrar bırakıcam sırf bu bacak için kilo almak için yag yapmam lazım:)) maşallah canım maşallah mutlulugun ömür boyu sürsün inşlh

tektash,bacim bacaklarin mükemmel ötesi olmus,nazar degmez insaallah..cok dua ediyorum bizimde aynisi olsun diye,benim su an vaktim yok yaza dogru ins...silasicigim ve layd cigimde bu konudan cok sikayetciler,insallah hepimiz iyi sonuclar aliriz,sendende allahim razi olsun bilgilerini paylastin bizimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…