• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacağımda morluklar var

yusuferen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2024
5
0
1
26
Bacağımda morluklar var kaç aydır olup çıkıyor ben ayın 11 inde kan tahlili verdim sağlık ocağında bir şey çıkmadı ama bugun yine oldu böyle durumla karşı karşıya olan varmı

Bacağımda morluklar var kaç aydır olup çıkıyor ben ayın 11 inde kan tahlili verdim sağlık ocağında bir şey çıkmadı ama bugun yine oldu böyle durumla karşı karşıya olan varmı
Morluklar ne renk? Çabuk iyileşiyor mu? Alt bacağınızda mı nerede? Belki darbeye bağlıdır.

Ben de korkuyla gitmiştim hastaneye. Sürekli morluk görüyordum bacaklarımda. Benimki magnezyum eksikliğindenmiş. Detaylı baktırmak için araştırma hastanesine gidebilirsiniz.

Farketmeden çarpıyor olabilirsin gün içinde yada gece uyurken. Sanırım magnezyum eksikliği de sebep olabilir emin değilim ama. Birde şeker hastalarında deri hassas oluyor sanırım. Ama tüm bilgilerim kulaktan dolma tavsiye değim 😅

Son zamanlarda sık ağrı kesici kullandıysanız ondanda olabiliyor, bize doktor öyle demişti

Benim kullandığım bir ilaç dilimde kanama yapmıştı. Tabi sebebi bulunana kadar çok telaş yapmıştım.kullandığınız ilaçları gözden geçirin. Bir de araştırma hastanesine gidip detaylı tahlil yaptırtın

Benim kullandığım bir ilaç dilimde kanama yapmıştı. Tabi sebebi bulunana kadar çok telaş yapmıştım.kullandığınız ilaçları gözden geçirin. Bir de araştırma hastanesine gidip detaylı tahlil yaptırtın
Mide ilacı miydi?

Kardiyoloji bölümüne git, benim de aynısı vardı iç varış çıktı ilaç kullanıyorum düzeldi çok sukur.

Morluklar hemen geçiyor aile hekimi doktor dedi çarpmadan kaynaklidir bence çünkü değerlerde sıkıntı yok korkmana gerek yok için rahat etmesini istiyosan dahiliyeye git dedi e 2 tane çocuğum var yorgunluktan da olabilirmi acaba ikiside küçük sadece bacakta

Lipodem durumu varsa onda da durduk yere morluklar oluyor sonra geçiyor.dolasim bozukluğu olduğu icin

Back
X