- Konu Sahibi BenSalagim
-
gerçekten çok güzel olmuş bacaklarınız ankaradaki kliniğin numarasını yazabilirmisiniz acaba birde ben çooookkk zayıfım yani bende fazla yağ yok nasıl olacak bu transfer :):)
canım mrb lar ben bacak dolgusu forumundan :))) bir arkadas burdan bahsetmıs hemen bakmak istedim ve şaşkınlık içindeyim süper süper süper olmus bacakların rica etsem öncekı halınıde eklermisin foto olarak bende bursada bülent beye yaptırmıstım ama eridi malesef tatmınkar sonuc alamadım amelıyatı yapan doktorun bülent beyın yanındamı çalışıyor acaba bende ankaradayım ve ankarada bir doktor istiyorum fiyat ne kadar acaba çok mutlu oldum bacaklarını görünce öncekı halıde cok önemlı cok basarılı buldum ben ve artı bidaha yaptırırsam bu 3cü amelıyatım olucak benım( çok istıyorum bu dertten kurtulmayı
Öncelikle beğenmene çok sevindim çok teşekkür ederim. İNŞALLAH seninkiler daha güzel olsun. eski halimi pek görmeye tahammülüm yok ama sana özelden gönderebilirim. Ben bu operasyona daha karar vermeden önce senin yazılarını çok okudum günlerce... yine senin gibi sonuçlarını beğenmeyen birçok arkadaşıda okudum. fakat denemek istedim en küçük bir fark bile olsa denemeğe değer diye düşündüm.. Sonra sizler gibi bende burada paylaştım.
Benim doktorum Volkan bey.
Bülent beyin kliniği ANKARA daki operasyonları Volkan bey yapıyor ama bu işlemi bursada ki klinikte yaptı çünki bu sistemi uyguladıkları cihazın tek olduğunu biliyorum. fiyat konusunu da özelden yazacağım öptüm
TEKTASH,VÜCUDUNLA ÇOK ORANTILI OLMUŞ.ÇOK GÜZEL.İNŞALLAH BİZLERDE MEMNUN KALIRIZ.ANKARADA DA CİHAZLARI OLSA ÇOK İYİ OLURDU .BEN ANKARADA AMELİYAT OLABİLİRİM.BACAĞININ ÖNCEKİ HALİ İNCEMİYDİ.KAÇ GÜNDE RAHATÇA DOLAŞABİLDİN.(BENİM 14 AYLIK BEBEĞİM VARDA,PEŞİNDEN KOŞTURMAM GEREK.)HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN.LİPO YAPACAKLARI YERLERİ SEN Mİ SÖYLEDİN.
Tektash çok teşekkürler.fiyatı ne kadar,birde önceki halini mail atarsan sevinirim....
Ben bu operasyona beş bin lira verdim canım 7 ocakta oldum fakat şimdi fiyat nedir hiç bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?