- 1 Kasım 2012
- 780
- 93
- 118
- Konu Sahibi babyoverlock
-
canım h3 ve h5 bana ayırımısın
onları giymek için illa hamile olmak gerekmiyor dimi:))
yelegin arka uzunluğu ile şifonlu hırkanın uzunlugu nedir canım ben alabilirim bide dize kadar hırka ayırtmıştım
Hırka dicektim ki satılmış..:26: Neyse ben diğerlerini ne zaman alabilirim.Bide o hırkanın alıcısı çıktımı:26: onu da alacaktımHaberlerinizi bekliyorum [/QU
ilk beğendiğin hırkayı arkadaş ayırttı sordum alacakmış canımüzgünüm, yalnız park bravo elbiseyi kaçırma derim hem hamilelik hem emzırme için uygun.. cok yüksek fiyata aldım 20 yazdım ama 15 olur birde aksam yine yukleyeceğim takip edersin yine canım :)
Hırka dicektim ki satılmış..:26: Neyse ben diğerlerini ne zaman alabilirim.Bide o hırkanın alıcısı çıktımı:26: onu da alacaktımHaberlerinizi bekliyorum [/QU
ilk beğendiğin hırkayı arkadaş ayırttı sordum alacakmış canımüzgünüm, yalnız park bravo elbiseyi kaçırma derim hem hamilelik hem emzırme için uygun.. cok yüksek fiyata aldım 20 yazdım ama 15 olur birde aksam yine yukleyeceğim takip edersin yine canım :)
canım bu arada h3 hırkadan elimde iki tane var istersen diğerini sana ayırırımsenden haber bekliyorummm.
yelek arka boy 80 cm şifonlu olan 81 cm canımdize kadar hırkada senin poşette
Kuzum hamileligi bile şık maşallah
canım kararını verdinmi?
Dize kadar hirkayla yeleği kesin alcam canim benim posette dursun yeniler varsa bekleyeyim kargo ve ödeme yi nasil hallediyoruz :)
siyah beyaz elbise ve ceket e talibim
Hepsi cok güzel yine.hayirli satışlar canim girer girmez senin dükkana daliyom yeni varmi diye.ama bunda benim tarz yokmuş uzun tunik türü
elbise tamamda ceket hangisi :))
canım siyah beeyaz elbise de dedim ama o büyükmüş sonra farkedettim
elbise ceket var ya puanlı ceketi ve kemerli elbise 36 beden onları alıcam
y1 ve y2 olanları sana ayırıyorum y4 ve en son eklediğim cekette tam sana göre eğer ihtiyacın varsa kaçırma derim sen bilirsin canım
y1 ve 2 poşetinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?