• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-Babyoverlock' un BİT PAZARI*23.sayfadan itibaren

Çok Sevinirim:)) o zaman siyah elbiseyi ve bluzu alıyorum.Eğer hırkanın da alıcısı dusunmuyorsa onu da almak isterim.Hamile olarak kullanabileceğim başka eliniz de varsa görmek isterim.Elden almam mümkün mü ürünleri:3:

Allah size de hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin İNş :49:

tamam senindir arkadaşım ;) benim bebişim doğmuş halde 6 aylık :)))) yinede teşekkürler canım o zaman sana özel yarın hamileiklerimin resmini koyacağım :) elden anadolu yakasındayım olmazsa özelden haberleşiriz tam adresleri :)

canım elinde kalan 42 44 lerin son durumu nedir birine hediye düşünüyorum giden kalan çok karıştı takip edemedim son durumları

haklısın canım birde özelden satılanlar var:)))) bu akşam liste yapıp arkadaşalrın paketlerini hazırlıyorum 42-44 ler için yeni ekleyeceklerimde var kalanlarıda toparlarım yeniden eklerim. o zaman bakarsanız daha iyi olur ;) ama çok beğendiğiniz olursa sorun satılmadıysa ayırırım :)

Tamam bekliyorum yenileri.Ben ümraniye de oturuyorum.Bebek için kusura bakma :30: Herkesi hamile sanıyorum galiba:18:
Fiyatlarda fotograflarda yazanlar değil mi?

Tamam bekliyorum yenileri.Ben ümraniye de oturuyorum.Bebek için kusura bakma :30: Herkesi hamile sanıyorum galiba:18:
Fiyatlarda fotograflarda yazanlar değil mi?[/QUOT
canım elden teslim biraz zor çünkü ben bebekle bu soğukta pek dişarı çıkamıyorum ama beklerim dersen uygun bir vakitte üsküdarda bulusabiliriiiz. evet canım üzerinde yazan fiyatlar canım :)

Ay sizi yormak istemem; siz bana bir yer söylersiniz ben gelirim hiç sorun değil.Üsküdar hep geldiğimiz yer zaten problem olmaz.:34: Yarın ekleyeceklerinizi de gördükten sonra tekrar haberleşiriz İNşAllah:)))Çok memnun oldum:7:

Ay sizi yormak istemem; siz bana bir yer söylersiniz ben gelirim hiç sorun değil.Üsküdar hep geldiğimiz yer zaten problem olmaz.:34: Yarın ekleyeceklerinizi de gördükten sonra tekrar haberleşiriz İNşAllah:)))Çok memnun oldum:7:

Tamam anlastik o zaman elden teslim yapariz, bende cok menmun oldum, gorusmek uzere :)))

canım bizim durumumuz ne olcak varmı başka büyük beden ekliceğin:)))
bu arada benim konumda sana bişeyler yazdım ama görmedin sanırım fırsatın olunca bi bakarsın :emir_bebek:

canım bizim durumumuz ne olcak varmı başka büyük beden ekliceğin:)))
bu arada benim konumda sana bişeyler yazdım ama görmedin sanırım fırsatın olunca bi bakarsın :emir_bebek:

Canim, senin konuya cevap verdim,,, yeni ekleyeceklerim oldugundan bekletiyorum ama bir turlu vakit bulamiyorum :( epey zaman aliyor cunku aldiklarin posetinde merak etme canim ;)

hamileyken giydim bunları bedenleri ben normalde 36 bedenim şimdide oyleyim çok şukür :)
ama burada 46 bedende var ama hamileyken çok rahat giydim pilelili jilelelri filan oldum olası sevemedim :) bende begendiğim buyük bedenlerden almıştım :)
en sonda eklediğim kırmızı uzunkollu satıldı aynısının kısa kollu olanı var tekrar çekmemmek için koydum.
bilginize :)

Eklentiler

• $IMG_0173.jpg
    $IMG_0173.jpg
    42,8 KB · Görüntüleme: 47
  • $IMG_0174.jpg
    $IMG_0174.jpg
    49,1 KB · Görüntüleme: 60
  • $IMG_0175.jpg
    $IMG_0175.jpg
    27,9 KB · Görüntüleme: 51
  • $IMG_0176.jpg
    $IMG_0176.jpg
    31,9 KB · Görüntüleme: 44
  • $IMG_0177.jpg
    $IMG_0177.jpg
    19,3 KB · Görüntüleme: 50
  • $IMG_0178.jpg
    $IMG_0178.jpg
    21,3 KB · Görüntüleme: 60
  • $IMG_0179.jpg
    $IMG_0179.jpg
    21 KB · Görüntüleme: 49
  • $IMG_0180.jpg
    $IMG_0180.jpg
    23,3 KB · Görüntüleme: 53
  • $IMG_0181.jpg
    $IMG_0181.jpg
    24,1 KB · Görüntüleme: 61
  • $IMG_0182.jpg
    $IMG_0182.jpg
    20,1 KB · Görüntüleme: 49
  • $IMG_0183.jpg
    $IMG_0183.jpg
    22,5 KB · Görüntüleme: 68
  • $IMG_0082.JPG
    $IMG_0082.JPG
    66,3 KB · Görüntüleme: 62
canım h3 ve h5 bana ayırımısın

onları giymek için illa hamile olmak gerekmiyor dimi:))

Son düzenleme:
yelegin arka uzunluğu ile şifonlu hırkanın uzunlugu nedir canım ben alabilirim bide dize kadar hırka ayırtmıştım

Back