-Babyoverlock' un BİT PAZARI*23.sayfadan itibaren

tamam senindir arkadaşım benim bebişim doğmuş halde 6 aylık :)))) yinede teşekkürler canım o zaman sana özel yarın hamileiklerimin resmini koyacağım :) elden anadolu yakasındayım olmazsa özelden haberleşiriz tam adresleri :)

canım elinde kalan 42 44 lerin son durumu nedir birine hediye düşünüyorum giden kalan çok karıştı takip edemedim son durumları

haklısın canım birde özelden satılanlar var:)))) bu akşam liste yapıp arkadaşalrın paketlerini hazırlıyorum 42-44 ler için yeni ekleyeceklerimde var kalanlarıda toparlarım yeniden eklerim. o zaman bakarsanız daha iyi olur ama çok beğendiğiniz olursa sorun satılmadıysa ayırırım :)

Tamam bekliyorum yenileri.Ben ümraniye de oturuyorum.Bebek için kusura bakma Herkesi hamile sanıyorum galiba:18:
Fiyatlarda fotograflarda yazanlar değil mi?

Ay sizi yormak istemem; siz bana bir yer söylersiniz ben gelirim hiç sorun değil.Üsküdar hep geldiğimiz yer zaten problem olmaz. Yarın ekleyeceklerinizi de gördükten sonra tekrar haberleşiriz İNşAllah:)))Çok memnun oldum

Tamam anlastik o zaman elden teslim yapariz, bende cok menmun oldum, gorusmek uzere :)))

canım bizim durumumuz ne olcak varmı başka büyük beden ekliceğin:)))
bu arada benim konumda sana bişeyler yazdım ama görmedin sanırım fırsatın olunca bi bakarsın

canım bizim durumumuz ne olcak varmı başka büyük beden ekliceğin:)))
bu arada benim konumda sana bişeyler yazdım ama görmedin sanırım fırsatın olunca bi bakarsın

Canim, senin konuya cevap verdim,,, yeni ekleyeceklerim oldugundan bekletiyorum ama bir turlu vakit bulamiyorum epey zaman aliyor cunku aldiklarin posetinde merak etme canim

hamileyken giydim bunları bedenleri ben normalde 36 bedenim şimdide oyleyim çok şukür :)
ama burada 46 bedende var ama hamileyken çok rahat giydim pilelili jilelelri filan oldum olası sevemedim :) bende begendiğim buyük bedenlerden almıştım :)
en sonda eklediğim kırmızı uzunkollu satıldı aynısının kısa kollu olanı var tekrar çekmemmek için koydum.
bilginize :)

Eklentiler

• $IMG_0173.jpg
    42,8 KB · Görüntüleme: 47
  • $IMG_0174.jpg
    49,1 KB · Görüntüleme: 60
  • $IMG_0175.jpg
    27,9 KB · Görüntüleme: 51
  • $IMG_0176.jpg
    31,9 KB · Görüntüleme: 44
  • $IMG_0177.jpg
    19,3 KB · Görüntüleme: 50
  • $IMG_0178.jpg
    21,3 KB · Görüntüleme: 60
  • $IMG_0179.jpg
    21 KB · Görüntüleme: 49
  • $IMG_0180.jpg
    23,3 KB · Görüntüleme: 53
  • $IMG_0181.jpg
    24,1 KB · Görüntüleme: 61
  • $IMG_0182.jpg
    20,1 KB · Görüntüleme: 49
  • $IMG_0183.jpg
    22,5 KB · Görüntüleme: 68
  • $IMG_0082.JPG
    66,3 KB · Görüntüleme: 62
canım h3 ve h5 bana ayırımısın

onları giymek için illa hamile olmak gerekmiyor dimi:))

Son düzenleme:
yelegin arka uzunluğu ile şifonlu hırkanın uzunlugu nedir canım ben alabilirim bide dize kadar hırka ayırtmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…