• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler BaBylisslendim cok memnunum

ozlew

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2008
3.019
4
156
bayblissin duzlestiricisini kullaniyordum cok memnumdum
simdi bide bukle masasi almak istedim tereddut etmeden babyliss pro180 25mm aldim
evde denedim...
bukle yapmakta acemi oldugum halde coook guzel sonuc aldimhihoyyyt
suda onemli bence
bukle masasi kadar el beceriside onemli..
saclar uzunsa arka kisimlar zor oluyor
nacizane fikir olsun sizlereeea.s.

babyliss2085cte
ben 1 yil once almistim duzlestiriciyi yurtdisindayim 60euro
sac masasinida iki gun once aldim oda 35euro

bende seti var ama maşa kullanamıyorum sen nasıl kullanıosun canım bende olmuyorda

bende seti var ama maşa kullanamıyorum sen nasıl kullanıosun canım bende olmuyorda

masayi sacimi bir tutam alip ortasindan mandalina tuturuyorum sonra ucuna dogru cekip alttan kukari dogru masayi cevirerek sariyorum..30 saniye tutmam yeterli oluyo yuksek isida..
sonra cevirerek aciyorum..
masayi ilk defa kullandim cok zorlanmadim..
ama ikinci ucuncude daha iii olabilira.s.

masayi sacimi bir tutam alip ortasindan mandalina tuturuyorum sonra ucuna dogru cekip alttan kukari dogru masayi cevirerek sariyorum..30 saniye tutmam yeterli oluyo yuksek isida..
sonra cevirerek aciyorum..
masayi ilk defa kullandim cok zorlanmadim..
ama ikinci ucuncude daha iii olabilira.s.
saol canımda saçına jöle felan vs bişey kullanıomusunbenneyaptımki

bende babylıss pro 230 kullanıyorum coook memnunumalkisalkisalkis

bende geçen hafta Babyliss 2325E NANO TEKNOLOJı 19mm aldım gerçi evde rowentanın seti vardı ama saçı çok yakıyordu demiri, bunun kaplaması seramik ya, saça zarar vermediği için tercih ettim, düzleştirici olarakta PHILIPS HP 4667 INFLUENCE aldım ve ikisinden de çok çok çok memnunumkaydirigubbakcemile2

babylıss kullanıorum 2 sene oldu duzlestırıcısını ama buklede yapıo ck memnunum walla modelını bılmıom babylıssparıs yazıo125 ytl aldım

babylıss kullanıorum 2 sene oldu duzlestırıcısını ama buklede yapıo ck memnunum walla modelını bılmıom babylıssparıs yazıo125 ytl aldım

sende bizdensin yaniiii
benim duzlestiricimde bukle yapiyor ama elinin ayari kacarsa sac katlanmis gibi duruyor
o yuzden bukle masasini ayri aldima.s.

Ya kızlar bişi sorcamm bu düzleştiriciler nsl bukle yapıyor anlamadım boynerin önünde görmüştüm dizleştiriciyle harika bukleler yapmıştı ama nsl yaptığını göremedim bilgilendirir misiniz?

benimkinin modeli de babyliss paris. çok memnunum iki yıldır kullanıyorum ama hiç bukle yapmayı denemedim . siteye konu eklemişler düzleştiricilerle bukle yapmak için baktım o şekilde bi deneyeceğim bakalım.

Back