Saç Şekillendiriciler Babyliss Saç Maşas + Saç Düzleştirici Aynı Paket Hadiyeli Olan Kullanan Var mı Nerde

Canansever

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mart 2012
1.322
43
358
İstanbul
Arkadaşlar Babyliss Ürünlerinin Kalitesini Biliyorum Fakat İki Ürünü Bir araya İyi Miktara Almak İstiyorum Kuzeniminde Var Çok Kullanışlı Beğenmiştim Almayı Düşünüyorum Kampanya DeamEdiyormu Hangi Mağzalarda Bulabilirim Lütfen Yardım

Düzleştiriciyi bilememde bu maşaların sacı düüğün kafası gibi yaptıgın düşünüyorum

bende wak tarzında da yapabilen (tamamen el becerisi ) bukle bukle dalga atmayan cok severek kullandıgım ama bulmanız mumkunmu bılemıcem milano profosyonel saç maşası var
4 sene önce istanbulda cevahir alışveriş merkezinden satın almıştım
ginalide olabilir bir ismi gayet memnunum maşallah diyim

Merhaba .

Babyliss markanın saç şekillendiricilerini kuaförler öneriyor ama ben de yenge maşası gibi yaptığını düşünüyorum .
Ben Braun'un iyonlu maşa ve düzleştiricisini kullanıyorum . 2 senedir 5oo kez yere düştü darba aldı ama maşallah yeni gibi çalışıyor

Canım Hangi Mağzalarda Bulabilirim ?

Canım alışveriş merkezlerinin teknolojik eşyalar satan bölümlerinde bulabilirsin .
Ayrıca google da braun satış noktaları diye girip ilk linke tıklarsan bulunduğun ildeki tüm distuributörlere ulaşabilirsin

Bu maşadan bende de var ama gerçekten sevmiyorum. Resmen nişanlarda abartılı saç yaptıran kadınlar gibi oluyorsunuz. Sırf bu yüzden 3 senedir saçlarımı kıvırcık yapmak için kullanmıyorum. Sadece perçemimi düzleştiriyorum. Bana kalırsa almayın derim. :26:

saçlarınızın düğün maşası gibi olmasını istemiyorsanız, mesela örnek olarak bende remignton var, 10 saniye tutup çekiyorum, ve bir önceki günden saçımı yapıp yatıyorum ertesi güne çok doğal su dalgalı saçlarım oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…